*נוסטלגיה*

tal afula

New member
הנסיעה הראשונה שלי....../images/Emo8.gif

טוב אז זה היה ככה... כולי לחוץ...יצאנו לנסיעה... בהתחלה זה היה שיכור שסירב להתפנות, אח"כ הייתה לי תאונת דרכים עם רכב שהתפך לתעלה הנטן היה שם... היה מדליק... אח"כ הגענו למרדף משטרתי שבו אחד נפצע מרסיסי ירייה בראש... ואח"כ פינינו אחד שבלע 60 כדורי שינה.... נסיעה שדוגרי בחיים אנ'לא אשכח, היה מלחיץ ומהנה בד ובד!!

סיור ראשון שהיה לי עם מתנדבי המשא"ז

נסענו עם המב"ס שלי באיזה טרנזיט ישנה-מעפנה-קיבלנו אירוע על לחיי אדם בשיכון בראשון- אני והמב"ס שלי ועוד חבר'ה חיפשנו אותו- את הבנאדם על יד הגדר של מחנה צריפין (כלא 4)התפצלנו ל2 קבוצות אני מהמפקד- הסגן עם מתנדב אתיופי- מפה לשם הסב"ס שלי איתר את הבן אדם תלוי גם המתנדב- האתיופי מרוב שהוא ראה אותו הוא נהיה לבן סיד כחיוור. מה מתסבר שגם האבא התתבד פעם ועכשיו הבן- היה באלגן נוראי שם נט"ן וכיבוי הגיעו לשם אני מדבר איתכם לפני 3 שנים ב3 בלילה ככה

buffa

New member
נסיעת הסיפתח שלי הייתה

תאונת דרכים קלה של אישה שהתנגשה בעמוד. מייד לאחר מכן היה לנו המשך לילדה שפתחה את הראש, והנסיעה הכי מעניינת שלי [לפני כמה חודשים] הייתה ילד עם כדור בראש, שהטיפול בו היה פשוט יוצא מן הכלל [וכן, הוא שרד למתעניינים]. היו לי אפילו 2 נסיעות לנערים שנפלו מסוס [אחד מת, השני יצא מזה], ואני עדיין מחכה ללידה, או ללא-לפספס החייאה...

רותמקה

New member
אוך עצבים...

ישבתי לפני רגע וכתבתי תגובה סופר ארוכה על כל המשמרת הראשונה שלי והכל נחמד לי אז אין לי כח לכתוב שוב.. היה נחמד.. בקצרה סתם מבוגרת אחת שהקיאה בלי סוף..

רותמקה

New member
אופס.. מתוך עצבים יצא לא טוב...חחחח

*והכל נמחק לי אז אין לי כח לכתוב שוב*

red head 02

New member
שלי....

המקרה הראשון שלי היה אישה בגיל +-40, שהחליטה לנסות להתאבד עם כמות מטורפת של כדורים..... (אמא שלה הזמינה אותנו) למזלה של הגברת לא כ"כ הלך לה..... בהתחלה היא לא רצתה לבוא, והיא די בכתה וצעקה..... אבל אחרי שהנהג צעק עליה קצת היא באה איתנו לבי"ח.... מקרה קצת שוקיסטי בתור מקרה ראשון.... אגב, אחד מהדברים שהכי הפריעו לי בהתחלה זה החדירה לפרטיות (להיכנס לבית של אדם שלא מכיר אותך....) די מטופש כשמסתכלים על זה בדיעבד.... בסך הכל הבן-אדם הזמין אותנו... גמר חתימה טובה נתן

guypelegcarmel

New member
נסיעה ראשונה

פינוי אטן נשר של סבאלה שהתיבש ונגע כל הזמן במתנדבת אותי זה שיעשע הכי מענינת אני חשוב שזה היה תאונת דרכים של מישהו שכול הסימנים היו סבבה המדדים הכל נסענו ברגיל בדרך איבד הכרה ואז נשימה. וגם המנחת היה ממש כיף ךהכנס ליסעור כול הפלאשים של הצלמים וגם ההחיאה הראשונה שלי טראומה קשה קפיצה מקומה 4

BenCarmon

New member
אמממ...

הנסיעה הראשונה שלי הייתה בדיוק בזמן שעברתי עם החונך שלי על האמבולנס והמיטה הייתה מחוץ לאמבולנס... שמתי לב שהמיטה חסרה בדיוק שיצאנו מהתחנה הבעיה היא שהכביש שיוצא מהתחנה הוא חד סיטריוכדי לחזור לתחנה צריך לעשות סיבוב דיי ארוך..... המקרה עצמו היה התקף אסטמה בקופ"ח ופינינו עם הלבן כי האט"ן היה במקרה אחר.... באותה המשמרת גם הוציאו את האמבולנס לפיגוע אבל אני לא עליתי כמובן ובמקומי עלה פאראמדיק

mr oxygen

New member
שלי

התהפכות משאית בכביש 444. אני לא אשכח את המספר הזה בחיים. אקיצר, הנסיעה לשם מהתחנה שלי, קראון, היא די ארוכה וגם לקח לנו מלא זמן למצוא את זה, סה"כ נראה לי משו כמו 25 דקות. כמובן, הבנתי את כל אלה שאומרים שאמבולנס מגיע אחרי המון זמן, וחשבתי שככה זה כל הנסיעות במד"א... החונכת שלי הסבירה לי שלא. הבנאדם יצא בשלום, דיבר כמובן בפלא שהגענו, קצת התעייף בדרך לבית חולים זהו....

וואוו... זה היה מזמן

חחח... 4 שנים? משו כזה... חחח... בחורה דאז בת 19, עם פיגור שכלי וניוון שרירים, נפלה מכסא גלגלים, חבלה קטנה בראש, דימום קל... לא קל לראות בחורה כזו בנסיעה ראשונה... די שוק... וואי היו לי כמה נסיעות מעניינות בחונכות שלי (שרובה הסתכמה בפריצות דיסק), היה לי אחד עם זיהום באיבר המין...

אצלי היה....

בצקת ריאות איזה זקנה מבית אבות למיון ברזילי אשקלון בדיוק 5 דקות נסיעה נסענו בדחוף בשבילי פעם ראשונה אמרו לי קבל סירנה בשבילך .... היה טוב

afiksambol

New member
שמישהו יגיד לי מה אתם רוצים משלי...

שלי פה... שלי שם... שלי ככה... שלי למה... שלי, שלי, שלי... מה עשתה לכם הילדה המסכנה ? ? ? <שלי, אל תתייחסי אליהם, הם סתם רוצים להציק לך...>

nikonit

New member
מקרה ראשון אתה אומר... וואו זה היה

מזמן
משהו כמו 7 שנים
תזכורת קטנה, אני עשיתי קורס מע"רים 44 חברות פרטיות, במסגרת עבודה כמדריכת טיולים, ומכיוון שלא טרחתי לעשות רענונים (קצת פרשתי), לפני שנה וחצי קיבלתי כפל קנס, ועשיתי שוב את כל הקורס. המקרה הזה היה כמובן אחרי הראשון. זה היה בעין טמיר, בנחל כזיב (למי שמכיר), מעיין שמתחתיו יש אזור שלם של אבנים שהמים החליקו היטב במשך השנים, ונוצרו כל מיני ברכונות ותעלות כאלה. ישבתי שם עם חניכים שלי לארוחה, כשחלק מהילדים השתכשכו בבריכות. פתאום החבר'ה מתחילים לצעוק שX קיבל מכה בראש. בשיא הלחץ של מדריכה ירוקה, (וקצת הקרביות של מע"רית צעירה), קמתי בריצה, לקחתי תיק ע"ר וטסתי אליו (נזהרת לא להחליק בעצמי). יחד איתי היה שם עוד מדריך, אמנם קצת יותר צעיר ממני, אבל הרבה יותר ותיק בהדרכה, כמובן גם הוא מע"ר. הוא העיר לי, שהדבר שאסור לעשות במקרים כאלה הוא לרוץ. גם ככה הילדים צועקים והם בפניקה, וכשהם רואים אותנו רצים, הם נלחצים עוד יותר, וזה רק מחמיר את הסיטואציה. לכן אמנם זה יקח עוד דקה, מקסימום שתים, אבל עדיף ללכת רגוע ולשדר ששולטים במצב. זה היה אחד השיעורים החשובים שקיבלתי בתחום. אה, והילד
, הוא היה בסדר. קצת קיבל מכה, אולי גם טיפונת דם, אבלל ממש לא משהו לספר עליו בבית.

../images/Emo13.gif

הראשונה הייתה ירי בברטעה שבוטלה ממש שניות לפני ההגעה, ואחריה היו עוד 3 כאלה עד הנסיעה האמיתית הראשונה, תאונת דרכים של אוטו שנכנס בתוך עמוד... איך אפשר להיכנס בתוך עמוד?!

למעלה