מקרה ראשון אתה אומר... וואו זה היה
מזמן
משהו כמו 7 שנים
תזכורת קטנה, אני עשיתי קורס מע"רים 44 חברות פרטיות, במסגרת עבודה כמדריכת טיולים, ומכיוון שלא טרחתי לעשות רענונים (קצת פרשתי), לפני שנה וחצי קיבלתי כפל קנס, ועשיתי שוב את כל הקורס. המקרה הזה היה כמובן אחרי הראשון. זה היה בעין טמיר, בנחל כזיב (למי שמכיר), מעיין שמתחתיו יש אזור שלם של אבנים שהמים החליקו היטב במשך השנים, ונוצרו כל מיני ברכונות ותעלות כאלה. ישבתי שם עם חניכים שלי לארוחה, כשחלק מהילדים השתכשכו בבריכות. פתאום החבר'ה מתחילים לצעוק שX קיבל מכה בראש. בשיא הלחץ של מדריכה ירוקה, (וקצת הקרביות של מע"רית צעירה), קמתי בריצה, לקחתי תיק ע"ר וטסתי אליו (נזהרת לא להחליק בעצמי). יחד איתי היה שם עוד מדריך, אמנם קצת יותר צעיר ממני, אבל הרבה יותר ותיק בהדרכה, כמובן גם הוא מע"ר. הוא העיר לי, שהדבר ש
אסור לעשות במקרים כאלה הוא לרוץ. גם ככה הילדים צועקים והם בפניקה, וכשהם רואים אותנו רצים, הם נלחצים עוד יותר, וזה רק מחמיר את הסיטואציה. לכן אמנם זה יקח עוד דקה, מקסימום שתים, אבל עדיף ללכת רגוע ולשדר ששולטים במצב. זה היה אחד השיעורים החשובים שקיבלתי בתחום. אה, והילד
, הוא היה בסדר. קצת קיבל מכה, אולי גם טיפונת דם, אבלל ממש לא משהו לספר עליו בבית.