*נוסטלגיה*

*נוסטלגיה*

אז ככה אנ'לא יודעת אם מישהו עשה את זה אבל בכל זאת... מישהו זוכר מה היתה הנסיעה הראשונה שלו?... אז שלי זה היה... 1.הראשונה בכלל היתה ביטול שיכור בקניון...סתם נסיעת שווא 2.הנסיעה האמיתית שלי אישה שפירפרה בבית מלון... אבל היא לא רצתה שנטפל בה אז...אממ לא הכי עשינו משהו... אם למישהו בא לשתף פעולה אז בכייף =] תירס=]

shyoni55

New member
הממ.. הנסיעה הראשונה שלי...

גבר עם נפיחות...אהה... באשכים... מסתבר שהיה לו שם איזשהו גידול... ביקש שנפנה אותו להדסה ע"כ למרות שאנחנו מאשדוד... הנסיעה הראשונה שלי, מקרה לא שיגרתי ופינוי לא שגרתי...

../images/Emo104.gif אשה קשישה.

רציתי לקחת לחץ דם אבל היד שלה היתה כ"כ דקיקה שחשבנו להוציא את המדל"ד של האמבו בייבי, אבל לנוער שהיה איתי לא כ"כ התחשק אז הוא לקח ומדד בעצמו. היה לי צוות מדהים שאח"כ לא יצא לי עוד להיות איתם חוץ מהנוער הנוסף שהיה איתי גם בנסיעה שלאחר מכן (והנסיעה לא היתה באותו יום, זה היה תאונת דרכים, נסיעה שלישית היתה העברה לשיבא והייתי רק עם הנהג). כמובן שאת המקלחת מים קרים שחטפתי אח"כ ועוד היה יום גשום ביותר- אני בהחלט לא אשכח!! למזלי היה עליי מעיל, פריווילגיה שזכיתי לה למרות שהקורס שלי לא קיבל מעילים (המעיל לא היה שלי
).

11lihi11

New member
לי

סתם קשישה עם ל"ד גבוהה.....ועוד מקרה כזה באותו יום....ואישה שהיא אחות שכאבה לה הבטן.....וכול זה ביום הולדת של אחותי..

חחח שלי היה טוב...

יום שבת בבוקר 7:50 המוקדנית קורזת 46 נסיעה 46 נסיעה אני מתרגשת כולי עולה לאמבולנס... אחרי שהנהג הודיעה שהוא יוצא המוקדנית נתנה לו את הכתובות.. וכן כן הנסיעה הראשונה שלי איתה לבניין שלי!!!! באותו זמן היו עצלי בבית שני חברים לבד שישנו שם עד שאני יחזור... הנסיעה איתה לחוסר הכרה בת 17... חברה שלי בת 17..... כמובן שאני מדריכה את הנהג ביעילות אייך להיכנס לרחוב .. פותחת את הקוד של הדלת עולים מסתבר שזה קומה שלישית חשד לCVA והיא בת 71 ולא 17 מוקד אילון..... חחחח סתאם חארטה בסוף לא עשיתי כלום.. ביי ביי צום קל...

orend123

New member
שלי

צעירה כבת 20 עם התקף פרכוסים ברחוב נפלה וחטפה מכה בראש מחומת אבן נמוכה והתחילה לדמם חבל על הזמן כמובן מפונית מחוסרת הכרה וכו' וכו' וכו' (קצת יותר מעניין בשביל נסיעה ראשונה אה?)

Cervantes

New member
שלי הייתה HY

צעירה שעברה תאונה והייתה ב-HY, הייתי יותר לחוץ ממנה.. היה שמח שם מאחורה :)

afiksambol

New member
ורק אצלי

הנסיעה הראשונה היתה לקחת חולה מהבית (קומה שלישית בלי מעלית) לדיאליזה באסף הרופא... למזלכם, היום מד"א כמעט וכבר לא עושה דברים כאלה.

גם לי מותר?

הארוע הראשון שלי זה שרפת רכב בכביש 4 על קשר מסובים יצאנו 2 כבאיות מגיעים למקום לא רואים כלום מתברר שזה קריאת שווה סתם התבאסתי

יש לי משהו אחר

איזה קריאה שהכי נהנתם בו יש ל פול מקראים אבל אני אספר רק 2 אז ככה: ארוע ראשון זה היה שהייתי דיי חדש ואני מחדר המוקד ואחד הכבאים שואל אותי על דברים בתוך הכבאיות לא משנה בקיצור עולים מולינו בקשר כיבוי אש בני ברק מודיעים לנו על עשן שיוצא מדירה באזור קרית קריניצי למי שמכיר אנחנו יוצאים על גשר אלוף שדה אנחנו רואים ענן עשן מגיעים למקום איזה עשן ואיזה נעלים כל הוילה בוערת השתמשנו בפול ציוד עם תותחים מהרכבים עם קצף בסוף השתלטנו על הוילה ארוע שווה ביותר ארוע שני שהיה לי זה שאני מתלבט אם ללכת לתחנה כי הייתי במקום אחר אז אחלתתי שאני הולך בקיצור אני מגיע לתחנה רק נכנס יש פעמון לשרפה בדירה יוצאים זה היה שני רחובות מהתחנה בקיצור מגיעים דירה שלמה עולה באש. ויש לי עוד משהו איזה מקראה הכי מצחיק שהיה אז ככה אני מגיע למשמרת בוקר אנחנו בודקים רכבים כל בוקר בקיצור רק יורדים לרכבים מתחילם לבדוק אותם יש בעמון המוקדן לי התחשבן נתן עם כל הלב אותו אני מרוב שנבהלתי שכחתי איפה שמתי את הציוד התחלתי לרוץ ימינה לא שמאלה לא ימינה לא שמאלה עד שנזכרתי איפה שמתי את הציוד שלי הכבאים השתכלו עלי והתפקעו מצחוק זה היה מצחיק

Sister of Night

New member
כריתת אצבע....

היה חביב לשמור לו על האצבע עד שהגענו לבילינסון (או תה"ש? לא זוכרת...)

שובל09

New member
אין כמו שלי...

כמובן, אחרי משמרות מרובות במודיעין לא הייתה לי נסיעה אחת! אבל אז.. היא סוף סוף הגיעה... ומה היא הייתה?? מישהי בחודש תשיעי שכאבה לה הבטן, וחברנו עם האט"ן... קיצר, סתם באסה.. :)

MdaMen

New member
שלי היה...

מקרה כפול בנסיעה הראשונה. הוציאו אותנו לחשד לבצקת ריאות, איזה מבוגרת הייתה עם קוצר נשימה מחוברת תמיד לחמצן ומים בריאות, פיננו לבי"ח ובדרך שאלו אם המקרה דחוף אמרנו שלא אז שלחו אותנו לתאונה שהייתה בקרבת מקום כדי לטפל ולראות מה קורה עד שאמבולנסים אחרים יגיעו, חח אני זוכר שאני והמתנדב החדש השני היינו בפחד לא רצינו שנמצא משהו הגענו האנשים היו אחת זרוקה מאחורה ואחד בכיסא נהג חשבנו שהם מתים...חחחח לחץ של חדשים, שמנו קרש גב+צווארון ואז הגיעו אמבולנסים אחרים הם פינו אותם ואנחנו המשכנו עם החולה שלנו... יחסית למקרה ראשון לא מתלונן, למרות שלחבר שלי היה מקרה ראשון VF בלבן שקרה להם מול העיניים. אבל שלי עדיין סביר.

Gs17

New member
שלי

שלי היה עם אורן מהפורום. נשבע לכם פשוט טרואמה לכל החיים. לא הלך לי כלום במשמרת הזאת, ואורן היה ממש חרא של בן אדם אלי, בגלל שהייתי חדש, והוא לא עזר לי בגרוש, אבל זה כבר סיפור אחר.. הנסיעה הראשונה הייתה דווקא מצחיקה. קיבלנו קריאה לאדם שנמצא בתוך מכונית והיה חשד למחוסר הכרה. הגענו למקרה ושאלו את האנשים שהיו מסביב למכונית כמה זמן הוא נמצא שם. הם אמרו לנו ככה וככה ושהם דפקו על החלונות של המכונית כל הזמן, והוא לא מגיב... אורן חביבנו הלך לעבר המכונית, בדק אותה, ודפק על החלון הבן אדם התעורר והיה ממש לבן כשהוא ראה שמד"א הגיעו... שווא. גמר חתימה טובה לכולנו...

orend123

New member
אל תתלונן ואל תשמיץ

לא היה לי כח לחנוך אף אחד באותה משמרת ועוד משמרת ראשונה. אבל אתה חייב להודות שהיה מצחיק לראות אותך מנסה לפרק את הכסא כדי לסגור אותו.

למעלה