נוסטלגיה

yoyo10

New member
ורק שתדעו../images/Emo110.gif

שישנה שכונה קטנה לא רחוקה מכאן גגות לה אדומים ודקל גבה צמרת שכונה קטנה מאודה ושמה שכונת חיים והיא נראת ממש כמו כל שכונה אחרת זאת לא שכונת פאר ולא שכונה של עוני ויש בה ילדים כמוך וכמוני על מי הם עובדים לא שכונה של עוני

yoyo10

New member
ומשהי זוכרת את הסידרה

שהישאר נבנינו
אם דורון נשר? והיה גם את יקיר אביבי

בטח אבל ב"שישאר בינינו" קרה אסון

הרי הילדה צליל שלח שהיתה הילדה היותר גדולה בתוכנית - נרצחה בזמנו בפיגוע ירי בראס-בבורקה. אני זוכרת כמה קשה לקחתי את זה בילדותי - זו ממש היתה טראומה.

ומי יכול לשכוח את......קולרגול ../images/Emo23.gif

זה אני שמי קולרגול...
דוב השר בדו וסול
מזייף במי במול - יש לי צווארון עגול, משרוקית קטנה - לי ניתנה במתנה משרוקית יפה יפה ... דו רה מי סי לה סול פה...לה לה לה לה לה לה ....

yoyo10

New member
ואאו קולארגול איזה נוסטלגיה

ואני הכי אהבתי את ציפיטפות וכשבא לי אז אני שרה אם יש גיטרה או אין גיטרה.............. וגם אהבתי את קרוסלה הקרוסלה מסתובבת היא עולה והיא יורדת והמשפת המפורסם אתה הורס לי את הגינה ואת המצב רוח ואת חנן ענן

הקרוסלה ../images/Emo13.gif

הקרוסלה מסתובבת לאן שרק יוצא לה.. היא עולה והיא יורדת מסתובבת... ורוקדת ויורדת ועולה ומתחילה מהתחלה...... אז בואו נסתובב בקרוסלה למעלה ולמטה וסביב... אז בואו נסתובב בקרוסלה... בקיץ - בחורף בסתיו ובאביב....

yoyo10

New member
ואסור לשכוח את

בזיק ויויו גם
זום זום זום עולה הזמר מכוורת הדבורים מן הבוקר עד הערב הם עובדים וגם שרים כי צריך את הכוורת לסדר ולנקות גם לדאוג לארוחות ולטפל בתינוקות בכוורת גרה גברת מתוקה וביישנית היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה דובשנית נספר לכם עליה נספר גם על כולם ועל בזיק ויויו גם

קולונה

New member
.....

שישאר ביננו, הטלויזיה הישראלית, רוממה ירושלים, מיקוד 91903...."

בטח שזוכרות - שלוש ארבע חמש וחצי

כן..הכל הכל ביחד זה בעצם... שלוש ארבע חמש וחצי....

yoyo10

New member
כמובן 3 4 5 וחצי

תמיד הייתי מוקסמת מהמכונת נגינה שהייתה בהתחלה של התוכנית

אנה123

New member
היה שם את הסיפור אל טוטלה

עם הילד שלא הצליח להגיד את המילה דגל ביום העצמאות וצחקו עליו ושברו לו את הדגל... זוכרים סיפור נוגע ללב

yoyo10

New member
או אל בת הטוחן

היא תענש היא תענש כי כל דבריו ב ש . ק . ר

קוראים לי שישקשתא ..קישקשתא זה

שמי ...כמעט ושכחתי...שלום... אני שר ורוקד לי - כמעט עם עצמי בתוכנית - מה פתאום....... אני שר עם עצמיי - ורוקד עם עצמי ומספר סיפורים - לבד ........... מוחא גם כפיים למי....לעצמי....והכל בעצמי - כמעט
אני שר.........מה פתאום........ אני מוכשר......מה פתאום והכל בעצמי - מה פתאום , מה פתאום, מה פתאום....... תשאלו מה פתאום הם קוראים לי קשקשתא........ באמת מה פתאום..............מה פתאום

yoyo10

New member
החתול שמיל

החתול שמיל פתח כאן מעדון הוא מתאים לכל גיל לזקן לקטון הזמנות בטלות כרטיס בקופה ומי שמאחר מחכה להפסקה

yoyo10

New member
ואיך יכולתי לשכוח את התוכנית האגדית

"קשר משפחתי" לא בחרתי לבוא לעולם לא בחרתי בשמי הפרטי לא בחרתי ממש כמו כולם באבי אמי או משפחתי חופשי חו]שי אך בנפשי..................

למעלה