נוסטלגיה...

מוצארט

New member
נוסטלגיה...

איי איי איי.. הימים שהייתי מדריך... היום יצא לי לעלעל בקלסר שלי מהסמינריון מדריכים, ומצאתי שם כמה דברים יפים, שהתחשק לי לחלוק איתכם! אז הנה לכם, מדריכים יקרים, כמה דברים נחמדים בשבילכם! הנה התמונה הראשונה, סולם צ'ופר לחניך!

מוצארט

New member
והנה התמונה השניה

סולם ענישה

אמא,

מה אלה? מזל שלנו לא עוש סמינריון שכזה לפני הכניסה להדרכה.. לנו האמת עשו בסוף ההדרכה אבל גם אז לא היו מיני שטויות כאלה

מוצארט

בעזר"ה מה??? אני רואה שאתה רוצה לחזור להדרכה, אהה??? אני יכולה לסדר לך איזה תפקיד של מדריך, באמת חסר לי אחד..

מוצארט

New member
את האמת?? הייתי מאוד שמח

לחזור להדרכה... היה לי כ"כ כיף
פשושים כאלה!
איי... הצבא...

בילבלתם אותי לגמרי...

בעזר"ה גילת את באה בכלל להיות קומנרית. ומוצארט יבוא אל תקן מדריך כי חסר... עכשיו הכול ברור?

חָגָי

New member
פירות ---

לאיזה סניף את צריכה מדריך? ייתכן ואוכל לעזור.. בב"ח לתו"ע. חגי - חבר בגוף המסואב המכונה "הנהגת הנוער הארצית". (בעעעע...)

יערית בא לך לסדר גם לי משו?.....

כמו----- איזה עורך דין טוב????? היום ממש הסבכתי אמרתי לך..... זה היה סיוט... אני צריכה את העורך דין הכי טוב שיכול להיות! והבנתי שהוא נמצא במשרד שלך אז..... ודבר שני אולי חסרה לך מדריכה במקרה?

חחחחחחחח...

בעזר"ה גליה נו אמרתי לך שאסור להסתבך עם החוק!!! ובמקרה לא חסרה לי מדריכה, יש לי עודף מדריכות... מדריך יתקבל בברכה... אני משאירה את העבודה הזאת לקומנרית שתבוא כבר אחרי...

אבל אבל אבל אבל אבל אבל

אני מסובכת עד מעל לראש עם המשטרה... לא תעזרי לי??? ה=צ=י=ל=ו... אני אשמה ברצח אבל אני חפה מפשע.... שמישהו יפתח להם את העיניים!

שרוך

New member
אח שלי שמור כמה דוגמאות

בס"ד הי מוצארט מה קורה? תתחיל לאסוף לי כאלה דברים אני בטח יזדקק להם !! אבל לא בטוח לא יודע מפה בחול לא נראה לי !! שנחזור לארץ נראה איך הקומורנית החדשה !! אבל הכף של המוזניים נוטעות לכן להדריך !! מתגעגע שרוך

מוצארט

New member
שרוך יקירי

יש לי עוד הרבה חומרים יפים. אני רק מחכה שהשריף יואיל בטובו להיות מתישהוא און-ליין באייסי, כדי שאני אעביר לו את הקבצים, והוא כבר יחליט מה לפרסם ואיך. תהנה!

למעלה