נוסטלגיה...

ויקי.ש.

New member
נוסטלגיה...

מישהו ראה היום בערוץ 3 את המופע של גל``צ מלפני 10 שנים??? ממש כיף...חבל שלהקות טובות מתפרקות ותחליף תכופות אי אפשר למצוא. כל מה שנותר לעשות זה לצפות בהופעות ישנות ולהנות מרגעי העבר..

Oi Vey Zmir

New member
משהו לא מסתדר לי פה

גם אני ראיתי את המופע של גל``צ מלפניי 10 שנים. לפחות את החלק של משינה ותיסלם. קודם כל יש לי משהו מאוד בסיסי נגד גל``צ. כמו רוב התחנות הם מאכילים את המאזינים שלהם באותה מוזיקה נונסטופ (יש כמה פינות מסויימות שלא אבל אני מתכוונת לקונספט הכללי) אבל משום מה גל``צ נחשבת לתחנה יותר אליטיסטית מאשר 99 אף.אם (שנואת נפשי). אני לא יכולה לסבול את השדרים החדשים שם. עברו הימים של ארז טל וחבריו ונתקענו עם ``הלחשנים``. שימו לב שכמעט כל השדרנים בגל``צ (גם בגלגל``צ) לוחשים! ``השעה שששששתיים בלילה ואתם על גליי צצצצצה``ל``. עצבים. ואם כבר גל``צ בשנים המוקדמות- זה יפה מאוד, סבבה. אבל הטריד אותי דבר אחד: בהופעות של משינה ותיסלם היה נראה שיש מלא ילדים בקהל, משהו בסדר גודל של הופעה של מלאני סי (אני יכולה לתאר לעצמי). מאיפה פתאום צצים כל אוהבי הרוק ישראלי? תיסלם?! משינה? (משינה אני עוד מכירה אנשים ששומעים אז אני לא אשים גם סימן קריאה. מה שכן אלה ששומעים, ברובם, לא היו הולכים להופעה. שומעים כשיוצא להם, מה שנאמר. סובלים את משינה! טוב?). אם אני מחר מארגנת הופעה של נוער שוליים וענת המהממת אתם באים? אוי

kirk hammet

New member
לנוער שוליים כן

לנוער שוליים אני פשוט אלך ..... ואגב אני חושב שתיסלם בסדר גמור ..... יחסית לשני שירים שאני מכיר שלהם .......

רותם ג

New member
ככה זה...

גם שהיה מופע ``כוורת חוזרת`` היו מלאנתה אנשים! יש מלא ביקוש לדברים האלה פשוט המעריצים של הרוק הישראלי רגועים יותר זה הכל!!! והם גם לא צורחים כמו גורילות ומתחילים לבכות... זה מה שטוב בנו!!

K_sam 2001

New member
הממ... מצחיק!

אני בא. ואגב, טוב לראות עוד מישהו ששונא את 99 FM כמוני (אם לא יותר) כי במילא כל פעם שאני מעביר לשם אני שומע בדיוק אותו דבר: בום-בום-בום-בום-אומצא-אומצא-בום וכיוצא בזה, שזה לא מוזיקה - זה כאב ראש. ובניגוד לכותב, אני דווקא מוצא את הלחישות של הגלגל``צניקים מאוד משעשעות (מה אכפת לי שהם עושים מעצמם יעני-שיחות-אירוטיות). Long Live ``SideWays Youth``!1 ;-)

רותם ג

New member
ווווו

וווויייי גם אתה ראית???? איזה מרגש!!!! הזלתי דמעה ברגש!!! (טוב נסחפתי!) אבל היה מרגש!!! אני רוצה להיות שוב ילדה קטנה !!!! הלהקות האלו מזכירות לי את הילדות!

Hell is beige

New member
אני.... שחכתי לראות את זה

העברתי לערוץ 3 ופתאום ``תודה וביי`` אאאההררגגג!!! בא לי לירות בעצמי

נעל

New member
הודעת ``מזכיר לנעל``

מזכיר לנעל את הקלטת שהיא שמעה פעם אצל חבר שלה. קלטת בת חמש עשרה שנים בערך (ואולי אפילו יותר), שיש בה שידור של ארז טל (ואולי גם עם אברי גלעד) בגל``צ, בפורים, איפשהו בשנות השמונים, משהו שנשמר במשך כל השנים האלה באיזו פינה בבית שלו. זה היה שידור מאוד מצחיק, והייתה אוירה מאוד נחמדה. יפה היה מצדם להשאר באולפן ולעשות שמח ``לכל אלה שאין להם מסיבה ללכת אליה``, כלשונם. נעל ;-)

hasaroot

New member
איזה יופי

ראיתי רק מהסוף אבל עדין.... לראות על במה אחת - אחד אחרי השני אתץ מוני מושונוב ובראבא עושים מופע בידור, אחרי זה את משינה ואחרי זה את תיסלם memories, like the corner of my mind.....1 hasaroot

למעלה