נוסטלגיה

nightroll

New member
../images/Emo6.gif

זה לא חוכמה אחרי שכבר שמתי את התמונה שלה ב"מדים"... כשהייתי ילדה קטנה הייתי משוגעת על הסידרה הזו, וגם רציתי גוף כמו שלה. היום אני רק רוצה גוף כמו שלה. (יצא לי לראות את הסדרה לפני כמה זמן בערוץ AXN ולא האמנתי כמה היא דבילית...)

נשית~37

New member
חחחחחחח נכון

כמו גם "האיש ששווה מילונים" חחחחחח זוכרים? איזה מוסיקה שמו כל פעם שהוא עיקם איזה ברזל 500 צול חחחח היו זמנים..

nightroll

New member
סטיב אוסטין...

הייתי ממש פצפונת כשזה שודר. אמא שלי אומרת שקראתי לו "osti vosti" (ילדה בת שנה וחצי שנתיים, מה את רוצה???)

sahr12

New member
דרמנא...אני לא אתפלא...

אם את מכירה גם את דלידה...חחחחחחחח כולה היית אז בת 22... מואההההה שבוע טוב לך,לנייטי,ולכולם-ן...

נשית~37

New member
יו, בטח שאני מכירה חחחח

מפליא שגם אתה מכיר חחחחחח שבוע טוב...נישקוק

sahr12

New member
מי עוד את מכירה???חחח

אני אפגיש אותך עם מאמו...היא מתה לפגוש מישהי שזוכרת...חחחחחח

מרי-לו

New member
היא בטח גם זוכרת...

את ההוא קונטה קינטה משורשים...
שבוע טוב ניש... סער ... וכולם/ן

נשית~37

New member
פשששששש

התעוררת? חחחחח מעניין...המממ....אנחנו זוכרים את אותם אנשים חחחחח מה עם פאריד אל אטרש בסרטים בערבית? חחחחח וההוא השחקן החתיך הזה שכולן אהבו אותו בסרטים בתורכית? חחחחחח

מרי-לו

New member
חחחחח יו

אני רק זוכרת שהסכימו לאחי הגדול לראות ולי לא כי הייתי קטנה מידי
לגבי פריד וההוא מהסרטים התורכיים... לא חוכמה בטח שאני זוכרת. הערוץ היחידי שהיה אז נהג למחזר את סרטי שישי וככה גם הכבלים הפירטיים שהיו בזמנו
התעוררתי??? לא אני עוד חולמת

sahr12

New member
אהלן מאפי...כן,היא זוכרת המון...

כשהיא נולדה יפו עוד הייתה...ג´אפה...בשם הקודם שלה...חחחחחחחחחחח השעון של אבולעפייה עוד היה עובד...:) שבוע יפה וחג שמח גם לך...

מרי-לו

New member
חכה

עוד מעט יגיע השלב שהיא תתחיל לשכוח... הגיל, אתה יודע
חחחחחח סתם סתם מתה עליה והיא יודעת את זה

sahr12

New member
רק חברים אמיתיים...

אומרים תאמת בפנים...חחחחחחחחח גם תדברים הכואבים...אבל לא נורא.. היו לך חיים יפים..מאושרים...חחחחחחחחח לא נורא תנהלי רישום..."יומני היקר..חחחחחח"

נשית~37

New member
../images/Emo12.gif

תירגע! חחחחחח אני לפני גיל 60 לא עוזבת חחחחחחחח(חמסה חמסה בעזרת השם...מלח פלפל שום לימון).

חתולון*

New member
סער, קח את האמת בפנים......

שבוע טוב לך סער ידידי חג אורים שמח לך ולמשפחה זו האמת שלי שבוע טוב חתולון

למעלה