שמלת תחרה1
Well-known member
על איזה רכב למדתם לנהוג?
למדתי על סוזקי
למדתי על סוזקי
סובארועל איזה רכב למדתם לנהוג?
למדתי על סוזקי
פג׳וסובארו
באופן רשמי- פיז׳ו 404.על איזה רכב למדתם לנהוג?
למדתי על סוזקי
פיג'ו ולא פיז'ו שזה מטבע במספר ארצות כגון פרו שהיית לאחרונהבאופן רשמי- פיז׳ו 404.
נהיגה בטרקטור היא כמו נהיגה במשאית בקטע של פימפום המצמד.אבל מילדותי עבדתי ונסעתי על טרקטורים, כשהראשון נקנה כשהייתי בת 10 כך שכשהגעתי לרכב הייתי רק צריכה להתרגל (בקלות) למהירות ולצפיפות התנועה. כך שאולי התשובה שלי צריכה להיות שלמדתי עלנהוג על פורשה (טרקטור אדום, 15 כ"ס, 18קמ"ש).
אתה יודע צרפתית? בצרפתית האות G בין שתי אותיות ניקוד מבוטאת ז'. כותבים PEUGEOT ואני מוכנה לקבל תיקון אם תבקש כתיב פז'ו ולא פיז'ו, בהנחה שאם ננקד את המילה הפ' בסגול ולא בצירה כך ייראה המעבר לכתיב מלא.פיג'ו ולא פיז'ו שזה מטבע במספר ארצות כגון פרו שהיית לאחרונה
נהיגה בטרקטור היא כמו נהיגה במשאית בקטע של פימפום המצמד.
בנוסף, בטרקטור יש הרבה שלא נוהגים להעביר הילוכים ונוסעים ישר בהילוך רביעי.
אני מניח שהסוכנות בישראל יודעת איך הוגים את זה והם כותבים כפי שאני כותב ולנוחיותך מצטט לך: "פיג'ו היא אחת מיצרניות הרכב הוותיקות בעולם, עם יותר מ-210 שנות היסטוריה מוטורית ואינספור חידושים טכנולוגיים. לאורך השנים, התגבש ה-DNA המותגי של פיג'ו, של אריה אמיתי עם ערכים ברורים של מובילות ומצויינות, של משיכה, תשוקה ורגש טהור שמוביל את המותג גם בימים אלו.".אתה יודע צרפתית? בצרפתית האות G בין שתי אותיות ניקוד מבוטאת ז'. כותבים PEUGEOT ואני מוכנה לקבל תיקון אם תבקש כתיב פז'ו ולא פיז'ו, בהנחה שאם ננקד את המילה הפ' בסגול ולא בצירה כך ייראה המעבר לכתיב מלא.
הסוכנות תכתוב כפי שתרצה ואני אקרא את המילה Peugeot נכון.אני מניח שהסוכנות בישראל יודעת איך הוגים את זה והם כותבים כפי שאני כותב ולנוחיותך מצטט לך: "פיג'ו היא אחת מיצרניות הרכב הוותיקות בעולם, עם יותר מ-210 שנות היסטוריה מוטורית ואינספור חידושים טכנולוגיים. לאורך השנים, התגבש ה-DNA המותגי של פיג'ו, של אריה אמיתי עם ערכים ברורים של מובילות ומצויינות, של משיכה, תשוקה ורגש טהור שמוביל את המותג גם בימים אלו.".
ה 404 היה אחלה אוטו.באופן רשמי- פיז׳ו 404.
אבל מילדותי עבדתי ונסעתי על טרקטורים, כשהראשון נקנה כשהייתי בת 10 כך שכשהגעתי לרכב הייתי רק צריכה להתרגל (בקלות) למהירות ולצפיפות התנועה. כך שאולי התשובה שלי צריכה להיות שלמדתי עלנהוג על פורשה (טרקטור אדום, 15 כ"ס, 18קמ"ש).
מה שלומך היום?באופן רשמי- פיז׳ו 404.
אבל מילדותי עבדתי ונסעתי על טרקטורים, כשהראשון נקנה כשהייתי בת 10 כך שכשהגעתי לרכב הייתי רק צריכה להתרגל (בקלות) למהירות ולצפיפות התנועה. כך שאולי התשובה שלי צריכה להיות שלמדתי עלנהוג על פורשה (טרקטור אדום, 15 כ"ס, 18קמ"ש).
יותר טוב.מה שלומך היום?
סובארועל איזה רכב למדתם לנהוג?
למדתי על סוזקי
מי זוכר?על איזה רכב למדתם לנהוג?
למדתי על סוזקי
עוברים גם עוברים בטסט ראשון. כך הבן שלי, כך הנכדה שלי. הנכד אכן עבר רק בשני.מי זוכר?
אני רק זוכר דבר אחד בטסט (עברתי בטסט ראשון היום זה בלתי אפשרי) פתאום לא היה לי ברור בפניה שמאלה להיכן לוקחים את הרכב אז אמרתי על החיים ועל המוות אני עושה מה שעושה הנהג שלפני שגם פונה שמאלה ועברתי אחריו ואז ברקס ושאלה 'באיזה אור עברת את הצומת'.
אם אני אגיד אדום זו פסילה
אם אני אגיד ירוק אז יגידו שאני לא רואה
פתאום הבזיק לי משפט מספר התאוריה " נכנסתי לצומת בירוק פתאום התחלף האור, פיניתי במהירות את הצומת"
ואז הוא אמר 'ממילא כל הנבחנים לא יודעים לנהוג'.
אבל העביר.
אני זוכר שהרכב לא היה אוטומט כמו היום
למדתי על מכונית רנו כמדומני.על איזה רכב למדתם לנהוג?
למדתי על סוזקי
מי זו יוקו אונו? אולי קריאת אונולמדתי על מכונית רנו כמדומני.
או אולי סובארו.
למדתי על פולקסווגן, חיפושית.על איזה רכב למדתם לנהוג?
למדתי על סוזקי
אסקורט אסקורט ?פורד אסקורט הזכורה לטוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.