נוסטלגיה

mary222

New member
hello dear iris

hello, so good to talk to you again. most of the time, i think that mike-singing is the best, because of his voice, and, he put everything he had into the songs, he allways put his heart and soul in to them, understanding the words, and feeling the meaning of the words, even if thy were in french, he would translate them into hebrew, and then he would know what the words - were, in feelings. i was very lucky, to be-there sometimes, when he did his sound-checks, before the concerts, and he put the same feeling in to the sound-check, as he did into the concert. whatever mike did, he put his whole heart into it. and that was just another reason to love him, even more. i send you a big hug, love allways, mary.xx

mary222

New member
hello jacob, mary here

hello dear friend, and thank you for the memorys of mike. i remember well, how very much mike loved englebert, and his singing. i send you a big hug, love mary.xx

mary222

New member
hello dear jacob

hello, just before i left for paris, at the end of 1969, a man called malcom-roberts had a big hit in england with a song called- love is all. i would have loved to have heard mike sing this song with his wonderfull voice. the song was a favorite of my late father. love mary.xx

laveeg

New member
הרגתם אותי אחד אחד ../images/Emo6.gif

מאנדי גיב ,דרך אבי ביטר ועד רבקה זהר

daliat1

New member
נדבי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התגעגתי לחוש ההומור שלך../images/Emo24.gif

Alvai

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חזק חזק...רני עמרני

איך הגעת לזה....ההמשך של אנדי גיב

laveeg

New member
די ...די אני לא מפסיק לצחוק ../images/Emo6.gif

נדבוש בקליפ שהעלתה הקריין אומר בעיברית את אשר אמר בפרסית ..."דיסקו פרסי .."-אגב פעם הייתי במקום כזה.הנשים שם היו חייבות סכין גילוח דחוף

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif די גולן אני לא יכולה יותר...

וואלה התגעגעתי לצחוקים האלה... כיף להיות שוב ביחד

Alvai

New member
גולן הבנת טוב.... הן מחפשות

בן זוג, כי לו יש סכין גילוח !

Alvai

New member
../images/Emo41.gif*|../images/Emo41.gifבשביל גולני ועוד אחד מענקי הזמר העברי

יום הולדת 70 לענק השירים בעברית... אתמול הייתה תוכנית בגל"צ עם ברכות ל... http://www.youtube.com/watch?v=If4P6cF12SE שבוע טוב ! מילים: חיים חפר לחן: דובי זלצר אני הולך אלייך כל ימי אני הולך אלייך מסונוור האבנים פוצעות את כפותי אבל אני איני מרגיש דבר. אני חוזר מארץ לא זרועה מושיט ידי ללטוף את שיערך הנני כאן, אך כמו יונה פצועה אני נופל תמיד מול שערך. הנני כאן, כמו ציפורים חגות הנני כאן, מביט מן הגגות הנני כאן, כמו אבן בגדר, כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזר, חוזר. אני חוזר מאלף גילגולים אני נזיר, בן מלך וקבצן ובלילות בבכות השועלים אני חולם וער בך בו בזמן. אני רואה אותך הרחוקה כמו נסיכה שבויה במגדלים בין סורגים יושבת ומחכה אלוהים, האלוהים גדולים. הנני כאן... ואת חיכית, כמו האבנים וכמו הבור, להלך במדבר זריחות רכות נשקו אותך פנים שקיעות כבדות נשקו אותך צוואר. כך ראיתיך יושבת ומצפה ובעינייך אור ועצב רב כך לקחתיך איתי אל החופה את היחפה עם כתר של זהב.

Alvai

New member
ועוד אחד חזק ומיוחד...

תודה גולן, http://www.youtube.com/watch?v=tXpTsoMzU6s מילים: תלמה אליגון רוז לחן: אדיסון ריבירו אם געגועים שוברים את לבבך אם אתה חולם ולא אכפת לך תבוז לגאווה ושמח באהבה אל תשטה בה היא את העולם הופכת לאחר לא יודעת גבול ומה זאת לוותר אם רק בה תשחק - בן רגע תשחק ולא תהיה לך את כל יופיו של העולם הגישה היא לך איך בה התלת איך איך לא שמרת איך היא לא תשוב יותר היא לא תשוב יותר אם אתה את צער העולם כואב אם אתה גם קצת על אחרים חושב חייך בגאווה ושמח לאהבה אל תשטה בה היא הופכת בית לארמון זהב היא דמעות עוטפת בחיוך רחב אך אל בה תשחק, בן רגע תשחק ולא תהיה לך את כל יופיו של העולם הגישה היא לך איך בה התלת איך איך לא שמרת איך היא לא תשוב יותר היא לא תשוב יותר

brandoz

New member
זאת המוסיקה הישראלית במייטבה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

למעלה