נוסטלגיה

nadinadinadi

New member
לוידע למה אבל

בשיר הספציפי הזה אהבתי יותר את הביצוע של אלביס יותר מאשר אהגלבררטטר הממפררללננדידידיגליג...משו כזה (ראבק איזה שם נתנו לו) ויותר מאשר פרנק סינטרה ומייק. .

nadinadinadi

New member
אפרופו נוסטלגיה, אפשר משו שלי? תרתי משמע.

כיוון אחר לגמרי
אני מאוד אוהב מוזיקה עברית ישנה. שיר מקסים שכתב יהורם טהר לב, וזכה לביצוע מחודש שלפי דעתי זה הביצוע הכי יפה. אם אני לא טועה במקור שרה את זה רבקה זוהר. על כפיו יביא חחח איזה לא קשור אני הא?
אתם שמים את כוכבי העולם ואני בא עם זה. אבל פסדר נו, זה גם משו לא?
מת על השיר הזה אני.

brandoz

New member
נדב היקר../images/Emo70.gifאני חי על מוסיקה ישראלית-תודה../images/Emo104.gif

Alvai

New member
נדב זה לא שיר זה מסע לימים ההם...

זה בין השירים ( אם לא הכי הכי ) שלוקח הכי הכי לילדות, לימים של הגן... זה שיר שהיו מלמדים בגן עירוני... ושרים יחד בחגים. אני קורא לשירים האלו שירי טרנזיזטור, כי זה היה המכשיר שבו היינו מקשיבים לשירים האלו אז..... הנה גירסה "קורעת לבבות" של רבקה http://www.youtube.com/watch?v=y0zr9kf2CUo ועוד אחת... נגלה לכם, אני הייתי במקהלת בית הספר ( לא הבן היחיד ) לא זוכר אם שרנו גם את השיר הזה, אבל זוכר שהופענו במכביה ה 9 באיצטדיון רמת גן... http://www.youtube.com/watch?v=zB_XoKtCujM

nadinadinadi

New member
יענקל לא אהבתי בכלל את הביצוע של רבקה זוהר

היא נשמעת כאן חצי זמרת וחצי המורה למוסיקה בבצפר

brandoz

New member
נדב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifתקשיב לביצוע של נינה סימון../images/Emo106.gif

ביצוע מהמם, לדעתי מייק מאד הושפע מהביצוע הזה

mary222

New member
hello brandoz, mary here

hello, i remember that mike liked very much, my baby just cares for me- by nina simone, it is a funny-cute song, love mary.xx

nadinadinadi

New member
להההה בכלל לא, יותר מידי קיצבי משו.

מה גם שהיא קצת בולעת תמילים. נו טוב...עניין של טעם

daliat1

New member
נדבי, אני חולקת על דעתך ../images/Emo9.gif לדעתי, הביצוע של

מייק בראנט לשיר My way עולה על הביצועים של כל אותם מבצעים שציינת ובכלל. מייק שר את השיר עם המון המון רגש, משהו שאני לא חשה אצל האחרים וכל שכן אצל אלביס. אך כמובן בשורה התחתונה, זו דעתי האישית

nadinadinadi

New member
HELO MARRIE../images/Emo140.gif

ממצב? אני מבין שעכשיו יש לך תרגום לכל מה שאנחנו רושמים בעברית, יעני חלאס עם האנגלית המצחיקה שלי הא?

daliat1

New member
נדבי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אין תרגום לסלנג, אך אני מאמינה

שמרי תבין למה התכוונת

mary222

New member
hello nadi, from mary.xx

dont-worry nadi, you talk, i will undrestand, some how, keep well, mary.xx

לא ממוש בשבילך הגוגל לא מתרגם..

תתצטרך לכתוב באנגלית.. דוקא השתפרת מאוד ואני בטוחה שכולנו נשמח

mary222

New member
hello to nadi, from mary.xx

hello nadi, greetings from england. yes, now i have translate-softwear on my computer. i had to vait a long time for it, i had to order it , and wait for it to come.. it translate most things, and i understand. just sometimes, it goes funny, and i dont understand. most of the time it is ok.. i send you best wishes from england, mary.xx

daliat1

New member
אכן כן חמוד ../images/Emo13.gif שבוע טוף ואני מזכירה לך

בהזדמנות זו, אל תשכח לתכנת הקלטה לתוכנית מחר על מייק ב-France2 בשעה 23:25.

דליוש ומרי אני אתכן יקירות,

גם לדעתי הביצוע של מייק לMY WAY הוא המרגש ביותר. הוא הכניס קצת קצב במקום המתאים.. (כנראה ההשפעה מביצועים אחרים) והקול המדהים והעוצמה.. הכי טוב!!!

למעלה