נוסטלגיה

S p R i n T

New member
נוסטלגיה

אני לא מאמין תקופה שבהחלט אני לא אשכח. עבר כלכך הרבה זמן מאז יצא לי לקרוא כמה הודעות שלי שכתבתי פעם. במילה אחת (אולי שתיים) Oh boy P= בהחלט עברו הרבה מים מאז. מעניין אותי איפה כל אחד עומד היום הייתי בן 13-14. עכשיו אני צעד לפני גיוס לא אשכח אתכם :)

איזה חתיך הוא הא??!

ידעתי להתחתן איתך מראש

קרניjack

New member
איך השתנת../images/Emo6.gif

רואים שגלדלת...מקווה שנשארת אותו חמוד
ותמונות נוסטלגיה... בכל אופן, בהצלחה בגיוס ובצבא!

S p R i n T

New member
תודה רבה קרן!! D:

וואו. איזה כיף לקרוא ממך! ((:) [באתי לכתוב לשמוע ממך, אבל תקנתי את עצמי |: ]

קרניjack

New member
יש לי את המסנג'ר שלך

אני לא מתחברת הרבה, אבל נראה לי ראיתי אותך מחובר לפני יומיים שלשה..

dans girl

New member
../images/Emo185.gifגיייייייגגגגגגגגגג!!! אתה עצום../images/Emo12.gif. אני אוהבת אותך כל כךךך ../images/Emo13.gif. ממש התגעגעתי ../images/Emo9.gif. מה אתה צפוי לעשות בצבא? בהצלחה../images/Emo13.gif

S p R i n T

New member
דפי!! |: הידועה כסופר-דפי-סונדרה-שוקו-בננה

יאו! שנים! אני כלכך מתגעגע לכולם! יש איזה מפגש פורום נוסטלגי או משהו? בצבא, אני במסלול של קצונה ייעודית אבל אני רוצה לחתום וויתור בינתיים אני מתמיין לעתודה :) רגע. את פז"מניקית, או שכבר השתחררת?

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאוטוטו נכנסת לקבע משתחררת ביולי אחרי שאעשה קצת כסף ../images/Emo13.gif איזה קצונה יעודית? ואל תלך לעתודה! אנשים מתחרטים על זה מאוד בד"כ../images/Emo3.gif. היה ניסיון למפגש נוסטלגי, לא עבד כי כל מי שבא היה מאלה שעוד כותבים, ואני לא יודעת אם יש לי כוח להתחיל לארגן עוד אחד../images/Emo6.gif. אבל אם יהיה - אזמין אותך! (ושלח לי במסר את הטלפון שלך, כי הפלאפון שלי מת ולקח איתו את כל הספר טלפונים../images/Emo3.gif).

מורן 1986

New member
שאאאאאגגגגגג../images/Emo23.gif

שיאה איך גדלת !! כל כך נוסטלגיההההההה בהצלחה בצבא מתוק אחד !

S p R i n T

New member
הא הא חלוצת הפורום :)

מה שלומך ?! כבר פתחת את חנות הגלידה שרצית לפני שנים? בטח שחכת מזה P: אני עוד זוכר! :] תודה רבה לך!

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifוואו:O

גדלת. טוב נו, גמאני, יחסית לקופה הזוועתית עם הדבר הכחול הזה... אבל, הייתי סטייל:) כיתה ו' וכבר צ'וזן? סטייל אש אחי. בהצלחה לך... תהנה :)

S p R i n T

New member
טכנו גרל ../images/Emo6.gif

יאו באמאשלי שנים
אז מה, עכשיו את כבר לא נטלי הצעירה של הפורום? 16, לא? הולי-מוזס. עבר זמן

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifחחחD:

אני אולי כבר לא הכי קטנה, אבל אני תמיד אשאר אצל כולם "הקטנה"...P: לא תמיד הכי כיף, אבל כל אחד תריך שיזכרו אותו כמשהו:) כן, 16... כבר לא 11! מפתיע? בכלל, גם לך לא חסר.. אנלא טועה פעם אתה היית ההוא בן 16, לא?P: עבר, עבר

למעלה