נוסטלגיה

count on me

New member
נוסטלגיה

קורה לכם לפעמים? האם זה מחזיר אתכם אחורה גם במעשים? האם זה גורם לכם להרגיש את אותה תחושה של אז..? מריחים את ריח המוכר מפעם..?.. האם הייתם חוזרים לחזור לאותה תקופה...? האהבה ענקית =]

SadClown

New member
ריח :)

ריח זה הדבר שהכי מזכיר לי דברים. יש לו כוח אדיר. אם אני מריחה ריח מוכר מהעבר, אז כל התחושות חוזרות אלי פתאום שזה מדהים... אם הייתי חוזרת לתקופה מסויימת? לכל תקופה יש את היתרונות והחסרונות שלה, ככה גם לתקופה הנוכחית. אני לא הייתי רוצה לחזור לעבר, אולי לכמה רגעים, בגלל הגעגועים לאנשים יקרים מהעבר, ולתחושות שהם גרמו לי להרגיש בזמנו. בכל מקרה, אני אוהבת נוסטלגיה, להזכר בדברים. לפעמים אני אוהבת לקרוא דברים שכתבתי בעבר, זה די שומר לי על הזכרונות. מזכיר דברים שקרו. גם נחמד לקרוא אחרי הרבה זמן, כי זה מרגיש כמו קורא מהצד... אחרי כל השינויים שעוברים עם השנים. וככה יותר לקרוא את עצמך.

לילי27

New member
ריח.

שאני מריחה ריח מוכר לי אני ישר חוזרת לזמן שהרחתי אותו, וזה הדבר הכי כיף בעולם. זה קרה לי לא מזמן עם איזה שפתון ששמתי, ופתאום הרחתי אותו ונזכרתי שהיה לי בדיוק כזה שהייתי קטנה, וזה היה כ"כ כיף להזכר. זה החזיר אותי גם לתחושות ורגשות שלי מהזמן הזה. אדרי, אהבתי מאוד את הנושא:]

count on me

New member
לילו'ש ברוכה הבאה...חזרת אלינו =]

כן...זה נושא מדהים... איך שפתאום, בין רגע, את יכולה להיכנס לנוסטלגיה ולעולם שלם. אבל לפעמים זה לא עושה טוב, במיוחד אם לוקחים את זה רחוק מידי - וניתקעים שם. קרה לי כמה פעמים החופש שתקפה אותי נוסטלגיה...אחחח...התחושות, המחשבות, הריחות... לא כולם היו טובות...אבל בחלקן הרגשתי את אותה התרגשות..:p אוהבת מלא =]

למעלה