נוסטלגיה וגם חידה

דרך אגב מר כסיף.....

שלא ראו אותך ???????? (ע"פ כרטיסך האישי) אתה חי בסרט !!!!! ומי שואל עליך ?
השדון

איתן כ.

New member
תשובה לשדון

1. שים לב לסצנה הבאה: אני עומד ליד דובלה במפגש , ניגשים אליו שני בחורים ושואלים אותו "מי זה איתן שכותב בפורום". דובלה , (במבטא עיראקי) :"לא יודעעע , תחפשו , יש לו אופנוע מאוד מיוחד". 2. בתקופה שהיתה התנצחות בין המועדון לפורום קיבלתי שני מיילים שמאוד שיעשעו אותי שאמרו שאני מתחזה. אחד מהם אף טען שמאחורי שמי עומדים טוביה או דובלה. 3. יש מייל שקיבלתי לפני כמה ימים ממישהי מאוד מקורבת לדובר המועדון שאמר "אני אחת מאלה שאלו את דובלה עלייך". אם אתה רוצה אשלח אלייך את המיילים. 4. כן , אני חי בסרט ואני מאחל לכל אחד את אורח החיים שלי.

כRובי

New member
איתנו´ש.. ../images/Emo42.gif

דווקא אני רציתי לגשת אליך ברידינג (בהפגנה הגדולה..) ראיתי את הפחנוע שלך עם הכרזות עליו וחיפשתי אותך.. מצאתי אותך אוכל בתאווה גדולה סנדוויץ´
באוהל המועדון ובגלל שפיך היה מלא ונראית כנהנה מאוד מהסנדוויץ´ לא רציתי להפריע לך.. אבל אני יודע מי אתה..אני חושב שאתה גם כבר מכיר אותי בשמי ובפניי..נכון ?

איתן כ.

New member
ואיך אני חולה על שיטת מיון ההודעות

הזו!!! לא להתחבר בשישי שבת ולבוא ביום ראשון ולגלות שדיון שפתחתי עדיין בעמוד הראשון. איתן המגלה לראשונה את מגלומניותו

איתן ? ככה אתה מגלה סודות ?

כן אני שאלתי את דבל´ה .. כי באמת ובתמים חשבתי שאתה יודע מיהו רוכב על אופנוע ורציתי להוריד את הבן אדם מהרצת איזי לראשות המועדון . בכל מקרה .. אני מחזיקה תמונה נדירה של כסיף - תמכר לכל המרבה במחיר
בילבי לא כלום

לאאאאאא....לא לפרסם תמונות שלו

אני רוצה לשון טוב בלילב
איתן את המיאטה שלך אי אפשר לפספס ידידי אז דע לך...כולם יודעים...פחות או יותר...
השדון

מה שאני זיהיתי....

ואני מדבר על אלו עם סיכויי ההימור הטובים יותר... (כי יש השערות גם לשאר) זה : CBR900 בצביעת טייגר. מוטוגוצי לאריו V65 לבן (היה לי אדום כזה
) V65 TT אם איני טועה... NTX650 אם איני טועה, שוב...(או לא מתבלבל בשם שלהם... אוף) דוקאטי אדום ויפהפה מימין... אולי 900 ספורט ? וזה האדום עם שני הפנסים שעומד עם הפנים אלינו... מה זה... ?? זה שנראה כמו VFR ? איזה אופנוע זה ?
השדון...

alfred

New member
לשדון היה לאריו? השדון מצליח ....

להפתיע בכל פעם מחדש. בסוף יתברר שגם היה לו R90S (למרות שאלפרד נזכר בצער בהצהרותיו של השדון שהוא לא מבין מה מוצאים באופנועים האלו)...

אלפרדו ידידי...

לשדון היו עוד הרבה אחרים...אולי בהזדמנות על איזה כוס בירה קרה.... אבל...לא...בווארים לא היו...ולא אצא בהצהרה שכנראה גם לא יהיו
אגב, את האיטלקי הזה, הלאריו, די אהבתי...
השדון...

alfred

New member
יפה. לעולם אל תגיד אף פעם... ואגב..

הבירה זו דווקא אופציה.

איתן כ.

New member
יפה שדון !!!

עכשיו תגיד לי את האמת: היה לך מידע פנים - כלומר היית בטיול הזה? ולמה אני שואל? כל האופנועים שציינת היו בטיול, אבל לא כולם נראים בתמונה. הרמז ששאלתי היה קצת מכשיל (לא בכוונה) כי לטיולי האיטלקים ששמם נודע לטובה התפלחו גם אופנועים יפנים. אחד מהם הוא באמת הVFR הראשון של טוביה, מודל 94 (אגב, טוביה עבר אתמול תאונה קלה והוא בסדר. הVFR מאושפז). היה גם CBR900 של בחור שבא "לתת בראש" (מה שהוא ידע לעשות רק בקו ישר) - עד שרמזנו לו שזה לא מתאים לטיולים שלנו. בתמונה גם רואים, ולא ציינת את זה GS500 (של רויטל גרופר). שני תיקונים לגבי האיטלקים שציינת: הדוקאטי הוא SS אבל 600 ובתמונה רואים גם בנלי 654.

כRובי

New member
לטוביה הייתה תאונה אתמול ? ../images/Emo2.gif

ספר מה קרה ? איך קרה ? למה קרה ? מי אשם ? איך טוביה מרגיש ? איך הVFR מרגיש ? למה אתה זורק זאת בדרך אגב ? כמה סימני שאלה ניתן להכניס בהודעה ?

איתן כ.

New member
אז מה שהיה זה ככה:

בטיול רגועים אתמול (לא הייתי כמובן, בהיותי אדם לא רגוע, הכל על סמך סיפורה של זאת שהורכבה ע"י טוביה) הוא עצר בשלט עצור (אלמנטרי? או שלא?) ורכב החילוץ נכנס בו. האופנוע נפל, לטוביה שלום , לרוכבת מאחור חבלות ממש קלות ולVFR נשברו הפנס והפלסטיקים מאחורה והוא (וגם טוביה והרוכבת מאחור) ביצעו איחוד לבבות מרגש והמשיכו על רכב החילוץ.

ידידי...אני לא ניחן בחושי על....

טוב, נו, אני בכלל לא מיסטיקן... ואם תבדוק תראה שכל האופנועים שציינית מופיעים בשתי התמונות... אני לא יודע על איזה אופנוע אתה התכוונת... לגבי ה-GS... זה היה ברור כל כך שפיספסתי אותו
הדוקאטי...תסכים שקשה לזהות בין השניים בתמונה שכזו.
השדון

למעלה