נוסטלגיה אמיתית

danezeq

Member
נוסטלגיה אמיתית

מישהו מזהה את הדבר הזה? מי שמזהה, שיכתוב שהוא מזהה, לא את התשובה לחלקיכם זה יעלה זכרונות נעימים מאוד (אני עוד הייתי ילד קטן
) מישהו שלא כותב בפורום קבוע כתב הודעה על פרט מסויים בולט בתמונה הנ"ל לא מזמן. ואני פשוט לא יכול לשכוח את ההודעה הזאת - ואת הפרט הזה.

danezeq

Member
מה הקשר לאולפנים?

התמונה היא של הקולנוע מבפנים אסף ושחר!! לא יכולתם להתאפק שניכם?

kyle

New member
מה, קולונע גלובוס גרופ?../images/Emo4.gif

לא מבין את זה.

danezeq

Member
קולנוע תל אביב

לא מהדור שלנו
(שלי עוד אולי, מתי הוא נסגר? ייתכן שראיתי שם מספר סרטים ואיני זוכר)

דחליל23

New member
קולנוע תל אביב ז"ל

הולך להיות בדיוק כמו קולנוע מוגרבי ז"ל וכמו קולנוע קסם ז"ל ( היום מגדל האופרה ) וכמו הרבה בתי קולנוע ז"ל ב- תל אביב ש-נהרסו על ידי פקידים מושחתים ו-קבלנים כרישי נדל"ן . שבוע שעבר הלכתי ברחוב אלנבי וראיתי שהרסו את " קולנוע מתמיד " ( ברחוב סימטת בית השואבה מאחוריי אלנבי ) .

the philosopher

New member
מה לא מהדור שלנו?

אני בן 16 וראיתי שם עשרות סרטים. טוב אולי לא עשרות, אבל דיי הרבה. יכול להיות שזה בגלל שאני גר באיזור, אני לא יודע איפה אתה גר אבל אתה בטח הלכת לקולנוע ליד הבית שלך.

danezeq

Member
הוא לא מהדור שלנו

מפני שכשאנחנו ראינו בו סרטים הוא כבר לא היה פופולארי וחדשני כמו פעם בשנות ה90 החלה תרבות הקניונים, ורק בקניונים הבתי קולנוע הם המפוארים והגדולים באיזו שנה נסגר הקולנוע?

דחליל23

New member
נידמה לפניי 3 שנים

גם קולנוע זמיר ניסגר עכשיו ( ברחוב אלנבי מימול קולנוע מוגרבי ובית מיגדלור )

danezeq

Member
קולנע זמיר לא הופיע בעיתונים

והיה מעיין קולנוע פרטי עם סרטי סקס בלבד לא?

דחליל23

New member
אבל קולנוע מרכז עדיין עובד

קולנוע " מרכז " ברחוב סולומון פינת נווה שאנן מימול תחנה מרכזית ישנה עדיין עובד אבל ל-מבוגרים בלבד .

blablash

New member
הוא מכמה דורות ביחד.

ב"ה כי הוא נסגר ליפני הרבה שנים, ואח"כ נפתח שוב, ואח"כ נסגר סופית. כך שגם ה"זקנים" זוכרים אותו וגם הנערים. מפוארים וגדולים? בקניונים? בקניונים הקולנוע קטן ולא נוח, להפך בקולנוע תל אביב היה אולם עעעעעעעעעעננננננננקקקקקקק עם מסך ענק, ויציע...

danezeq

Member
בקניונים יש הרבה אולמות

ושניים מהם בד"כ גדולים מאוד אין על קולנוע חן (או רב חן) בכיכר דיזינגוף - זה ה-קולנוע

four seasons

New member
במקור זה היה אולם אחד...

אולם וגלריה, אחר כך השאירו את הגלריה בתור אולם מס' 1 ואת האולם התחתון חלקו לשני אולמות.

למעלה