נוסטלגיההה

©sweet girl

New member
נוסטלגיההה ../images/Emo220.gif

האור והצל!!! ישבתי לי במחשב, הסתכלתי בתיקיות המוזיקה, ופתאום נתקפתי ברצון מטורףףף לשמוע ת'דיסק של סאב והצל... החזיר אותי כ''כ אחורה... המון זמן עבר מאש הפעם האחרונה ששמעתי ת'דיסקים הישנים הגעתי לפרד ומשול, ורק הפתיחה עוררה בי געגוע רצח... לא יעזור כלום, בחיים לא יהיה דיסק שמתשווה לדיסק הזה :] אין עליו..
באנו חושך לגרש, הפרד ומשול, בור ללא תחתית, זזים עם הבאס, לא תצליחו לעצור אותי, הציר שירים שבחיים לא ימאס לשמוע אותם...
איזה דיסק אתם הכי אוהבים של תאקט? ולמה דווקא אותו? איזה שירים אתם הכי אוהבים מהדיסק?

©sweet girl

New member
*מאז. *הפרד ומשול . *שמשתווה

חח יש תירוץ טוב לכל השגיאות כתיב ;) אני מתלהבת מהדיסק עכשיו חח

דנטל

New member
מתה על האור והצל

אבל את האור מציון יותר. עד היום אני הכי אוהבת אותו שיר שבגללו אני אוהבת אותם מלכתחילה - האדריכלים. מתה גם על בית הספר הישן וחולה על הוליווד שעדיין משעשע אותי, אבל האדריכלים הוא מהשירים הבודדים שאפסיק כל פעילות אחרת בזמן שאני שומעת אותו, כך שהוא לעולם לא היה אצלי שיר ברקע.

yaniv 1988

New member
האדריכלים ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

אחד השירים היותר מוצלחים אם לאא הכי מוצלח והפחות מאוסים..שיר שלעולם לא נמאס לשמוע..עד היום כמעט כל סוף שבוע אחריי שאנחנו גמורים מהשתיה בסוף הערב אנחנו שמים את השיר במערכת של הרכב ומתחילים לשיר

האור והצל..

הראשון שהיה לי, ובעקבותיו קניתי את השאר. הכי אוהב את זזים עם הבאס, הציר ובור ללא תחתית.

shanzi11

New member
הדיסק האהוב עליי...

ואני לא מחדשת כאן כלום. "האור והצל", האלבום המובחר ביותר, עם הלהיטים הכי שווים, שעד היום שגורים בפיהם של אנשים. * שירים מועדפים עליי ממנו: "בילאדי" "הפרד ומשול" "היינו עשינו" ומסכימה ביותר לגבי "האדריכלים"- שיר מעולה! לעולם לא נמאס!

למעלה