נוסגות' 2 במחיר 1. רק היום.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

windflute

New member
וההמשך היותר רלוונטי

אייס: הכל מסתבך. הם לא אנשים רגילים, כך הסבירה לי מל. הם twirlers - הם מסוגלים לסובב את האירועים מסביבם. כולם יודעים את זה כנראה חוץ מהם. אבל גם הם בני אדם, וגם הם נפגעים מדברים שהם לא רק חרבות וסכינים. אנחנו צועדים מסארין אל עבר המקום בו נמצא סירה שתיקח אותנו בעקבות האגדה שהציתה את דמיונו של אדריאן. אבל דומיניק לא פה, וקוואי הוא פסל שיש קפוא. אני מוצאת את עצמי דואגת להם. תוהה האם דומיניק בסדר, ואיך אפשר לעזור לקוואי. אבל אני יודעת רק להשתמש בסכין. נשלחתי להגן עליהם אבל אני לא יכולה להגן על קוואי מליבו השבור, לא על אדריאן מגעגועיו ולא על דומיניק מהספקות שלה בעצמה. אני משחיזה את הסכינים שלי בשתיקה. אני מנסה לשכנע את עצמי שזה לא תפקידי. אם הם בוחרים להסתבך עם רגשות הם יצטרכו להתמודד עם זה בעצמם... לא הולך. אני ניגשת לקוואי ומנסה לדבר איתו. הוא לא מגיב. אני רואה כל כך ברור את הכאב שלו ובלי לחשוב אני פורשת את זרועותי ומנסה לחבק אותו, להמיס את מגן הקרח שבנה מסביב לעצמו. היה עלי לדעת טוב יותר – קוואי מסיט את זרועי באבחת יד ומסמן לי לא להתקרב יותר. אני מהנהנת והולכת משם. גם אדריאן מבחין בקיפאון של קוואי, אבל הדרך שלו היא מסוכנת הרבה יותר. הוא מנסה להזכיר באזניו את מל (לאאאא!), ולהבטיח ש"נציל" אותה מידה של החוזה ממאלן. אני עוצרת אותו בזמן ואנחנו משוחחים בצד. זה מגיע די מהר לצעקות. אני מנסה להסביר לאדריאן שהדבר האחרון שקוואי צריך לשמוע עליו עכשיו הוא מל, ובטח לא להאחז בתקווה להיפגש איתה. חוץ מזה מל לא צריכה ש"נציל" אותה משום מקום. היא מצאה את יעודה בתור מתלמדת של החוזה. זה אולי תפקיד קשה אבל חשוב. וכוונותיה של החוזה אינן זדוניות. אני לא יודעת כמה מזה שכנע את אדריאן אבל הוא מסכים לחכות. בינתיים קוואי לא ישן בלילות. הוא במדיטציה עד ארבע בבוקר, אז הוא מבצע את הקאטות המסורתיות שלו, מכין אוכל (תפל) וחוזר למדיטציה. קשה לי לראות את זה אבל אני לא מצליחה לעזור. בדרך אנחנו פוגשים קבוצת אנשים. הם כמעט חולפים על פנינו ואז אני עושה את הטעות של לברך אותם. משהו במה שאני אומרת כנראה נשמע חשוד באזניהם. אני רואה את העיניים של אחת הנשים מתגלגלות אחורה ואת תנועותיה הופכות קטועות ומוזרות. ברגע הבא הם תוקפים אותנו בחרבות וחניתות. יופי, אייס, ככה את מגנה על ה"נבחרים". הקרב פוצע קשה את הקוסם. אנחנו נאלצים לשלוח אותו בחזרה לסארין. לפחות הלוחם הטווסי הזה, ברנרד, חוזר איתו ולא יעמיס עלינו יותר. לכולם קשה גם ככה. אנחנו מגיעים לעיירה ליד המים והולכים לישון בפונדק. אדריאן מזמין רק חדר אחד לכולנו, מה שמדגיש את חסרונה של דומיניק. בבוקר אני נשארת לישון עד מאוחר. כשאני יורדת לחפש ארוחת בוקר אני שומעת קול מוכר עולה מלמטה "... ואני רוצה שיהיו לנו ילדים ושנחיה בבית.." אני מחישה את צעדי. דומיניק כאן! אנחנו מתחבקות ואני מסתירה אנחת רווחה. עכשיו הכל יהיה טוב יותר. כשקוואי יורד למטה הוא מתיישב על הבר, בבירור לא מעוניין בחברתינו. אנחנו מתדיינים בשקט על מה ניתן לעשות ומחליטים לחכות עוד מעט ולתת לזמן לעשות את שלו. בעשר בבוקר נעלה על הסירה. מעולם לא הייתי על סירה. זה נשמע לי לא בטוח, להתנדנד על מרחב גדול ועמוק כל כך של מים כשרק קורות עץ עוצרות אותך מלטבוע. אבל נשלחתי להגן, ונשבעתי לאדריאן בדמי. קצת מים לא יעצרו אותי.

DDN

New member
אני מוחה בתוקף!

דומיניק לא אמרה דבר כזה.

Quai

New member
פסל שיש

שיער שחור מתנפנף ברוח הקלה שבאה מכיוון הים, הבגדים הלא צמודים גם כן זזים כמו דגל קרוע ברוח, קוואי עומד בשער העיר סרין ומחכה. ההמולה סביבו לא נראה שמשפיעה עליו כלל. האנשים שליוו אותם אל השערים, כ- 20 במספר, נשארו ליד השערים בעוד הקבוצה צעדה החוצה לכיוון הים והספינה שאמורה לקחתם לאי. המסע עד לספינה אמור לארוך כשלושה ימים. הליכה. רגל אחרי רגל. מנוחה. קוואי התיישב לאט מעמידה היישר לישיבה בסיכול רגליים. עצם את עיניו וחיבר את ידיו מול חזהו. נשם נשימה עמוקה ושקע לתוך עצמו. זמן עבר. המנוחה הסתיימה. ממשיכים ללכת. רגל אחרי רגל. מנוחת לילה. קוואי מסתובב ומקושש מעט עצים ומתחיל מדורת בישול. מכין אוכל. נראה שהוא עובד מתוך הרגל. הוא אוכל. ואז שוב נכנס למדיטציה. האש הכתומה מאירה אותו בצורה אחידה, הוא נראה לבוש בכתום מרצד, פסל שיש, אור כתום צהוב, וצל שחור כהה... זמן עובר... הכתום הופך לאדום כהה, הכוכבים בשמיים דוהים ונכבים לאיטם, ואור ראשון של בוקר מאיר חלושות את השמיים ממזרח. קוואי מתיישר לעמידה ולוקח מרחק מהאש המעומעמת, ומתחיל את תנועות הקאטה כהרגלו מאז שהוא זוכר את עצמו. עוד זמן עובר. הם כבר שוב צועדים בדרך, מולם קבוצה של מקומיים כ- 6 מהם. אייס מדברת איתם, ולפתע, קרב. העיניים שלהם מתגלגלים לאחור והם תוקפים, קוואי פועל בלי לחשוב, אגרוף, עוד אגרוף, עוד אחד ורצף מהיר, שנגמר אוטומטית בהבזק אש ומפחם עיגול במרכז החזה של הגופה המעופפת הרחק ממנו, הוא נראה מופתע לרגע אבל מושך בכתפיו וממשיך להכות בתוקפים עד שלא נשאר מהם אחד עומד... שוב הולכים, הם מגיעים לנמל, ומשתכנים שם בחדר אחד בפונדק. קוואי מתיישב על מיטתו ונכנס שוב למדיטציה... בבוקר הוא שוב עושה את הקאטה, ויורד לאכול ארוחת בוקר, דומיניק שם, הוא מתיישב לבד על הבר, ומזמין ארוחת בוקר, דומיניק מתקרבת ומחבקת אותו מאחור, הוא לוחץ לה קלות על אחת הידיים המחבקות, מראה שהוא יודע שהיא שם ואז בעדינות מסיר את היד מכתפו, נראה שהיא מבינה את הרמז וחוזרת לשבת עם אדריאן ואייס...

למעלה