נוסגות'-האי והאגדה!

Nihau

New member
נוסגות'-האי והאגדה!

אדריאן: בפעם הקודמת סיפרתי לכם שירדנו לחוף האי שלפי האגדה קיים בו הר שבו מערה שבה מקדש שבו באר שבה נחש שבו ביצה שבה יש את הכוח לעצור... לעצור מה אנחנו לא יודעים אבל בתקווה זה יעצור את הוואגות... את המלחמה, את סרין, את מוקי ואולי אפילו את שגו"ר. לקוות תמיד אפשר. אז כן, ירדנו לחוף והתחלנו לחפש את המערה, אי שלם, הר ענקי, עשרות נקיקים ומערות וכנראה גם מקדש אחד מוחבא היטב. בעזרת הציפורים ויכולות הסיור של אייס וקוואי מצאנו ביום השני שביל שלאורכו במרווחים מסודרים ניצבו פסלים מיוחדים במינם. הראשון היה של אוזגיג, השני של בן אדם אולי קוסם בגלל המטה שהחזיק בידו, השלישי של וואגה בעל ארשת אצילית ולשם שינוי לא מאיימת והרביעי של מעין יצור מכונף בעל כנפי עור שעוד לא נתקלנו בו. עד שלא פגשתי את האוזגיגים לא ידעתי שקיימים עוד יצורים אינטליגנטיים בעולם וכאן לא רק שהכירו אותם אלא הציבו פסלים עתיקים של לא פחות מ3 סוגים שונים של עמים תבוניים כאלו שהיו בקשרי ידידות ואחווה עם בני האדם. ההשלכות היו ברורות. הוואגות הם לא יצורים שמוקי ושגו"ר יצרו אלא עוד עם ששועבד כנגד רצונו, כמו האוזגיגים בהרים שמעל קורהייגן. הפסל החמישי שהגענו אליו, לקראת ערב, היה מנותץ כמעט לחלוטין וניחשנו שהוא של בן אדם לפי השרידים של הרגליים. החלטנו לחנות שם ללילה שוחחנו על מהות הקסם ואדריאן התחיל לחשוב שיש קשר בין הפסלים לארבע יסודות הקסם שסינה דיברה עליהם... אולי נגלה על זה משהו למעלה בהר, הלכנו לישון ובבוקר קמנו והמשכנו בשביל. לאחר כשעה של טיפוס בשביל תלול ראינו מעין מערה קטנה ואייס התנדבה להיכנס ולחקור את המערה. חששתי להניח לה שוב לצאת למשימת סיור עקב ניסיון העבר העגום אך החלטתי שאני לא יכול למנוע ממנה לעזור רק בגלל שאני דואג אז הקצבתי אותה בזמן "אם את לא חוזרת תוך חצי שעה אנחנו ניכנס אחריך" היא הסכימה ונכנסה פנימה. חיכינו... כעבור חצי שעה היא עדיין לא יצאה אז קוואי ודומיניק נכנסו אחריה כי המעבר במערה היה צר מכדי להפעיל נשקים גדולים -קוואי רק צריך את אגרופיו ודומי את סכינה. הם חזרו לאחר פחות מחמש דקות והתחילו לספר ששמעו איזו חיה גדולה מתנשפת בפנים והם חוששים לאייס כאשר זו יצאה אחריהם בארשת של הפתעה על הסיפור המוזר. ההדים במערות הללו שיטו בהם לחלוטין, זו הייתה אייס שהתנשפה בדרך חזרה ועכשיו הסתכלה עלינו במבט של 'איחרתי רק 5 דקות! על מה כל הרעש?' ואז סיפרה שמצאה מבנה מעניין בתוך המערה והובילה אותנו אליו עולה בהתפצלות בנקיק אל פיר שממנו ראינו מבנה מרובע מואר היטב ע"י מקור אור נסתר מעינינו וכמה דמויות מרוחקות הולכות ברחבה לפניו. היינו בגובה של לפחות 100 מטר, הרבה יותר מידי רחוק בשביל להתחיל לטפס וציינתי לפני כולם שאם האנשים שם למטה לא שמו כאן מדרגות זה בטח כי יש להם דרך מתורבתת יותר להגיע וללכת מהמקום ובואו נמשיך לחפש. חזרנו להתפצלות במערה וניסינו ללכת למטה בהובלת אייס, בתקווה להגיע למבנה כאשר כמעט נפלנו למעין מחילה שנפערה מתחת לאייס שקפצה אחורה. שמענו את הסלעים מחליקים ונופלים עוד ועוד במשך זמן רב מידי לדעת כולנו ...עד שהדי הבום בקצה חזרו אלינו... מסיבה ברורה החלטנו כולנו לא לנסות להחליק למטה אחרי הסלעים ויצאנו החוצה להמשיך בשביל. לפחות עכשיו אנחנו יודעים שאכן יש כאן מקדש ובמקרה הכי גרוע נוכל לחזור אל הפיר. המשכנו בשביל. השביל הפך לאט לאט במהלך השעתיים הבאות להרבה יותר מתורבת, בתחילה הופיעו פה ושם אבני ריצוף שלבסוף הפכו לדרך מסודרת מסבירת פנים, נוחה, נקייה ואפילו בעלת מעקה אבן. עברנו את העיקול האחרון ונשמנו לרווחה. מצאנו את זה. רחבה עגולה ומרוצפת בשיש לבן נפתחה לפנינו בצלע ההר, ספסלי אבן כיתרו אותה ופתח בקצה המרוחק שלה הזמין אותנו לתוך ההר. הרחבה נחצבה לתוך ההר וחצי ממנה היה מקורה בחצי כיפה מעוגלת עשויה אבן, כאילו חצו פעמון לשניים. חצינו אותה ונכנסנו לחדר דרך הפתח. בחדר לשני צידי הפתח דרכו נכנסנו היו שולחנות אבן דמויי סהר שחיבקו את הקירות ועליהם היו קערות עם פירות וקנקני מים צלולים. בתקרה דמוית הפעמון הייתה קבועה דסקית עגולה בצבע לבן בוהק- מפיצה אור לבן ורך. ממול לפתח דרכו נכנסנו היה ציור קיר גיאומטרי ומוזר ובמרכז החדר על הרצפה הייתה דסקית עגולה עשויה מתכת צהובה, גדולה מספיק בשביל שכולנו נוכל לעמוד עליה וקבועים עליה 4 עמודי עץ לבנים עבים כגזעים בגבהים שונים. על כל משטח בקצה עמוד עץ היה חרוט שקע בצורת כף, ודי מהר הבנתי שהם מיועדים ליצורים השונים שראינו בפסלים. שקע כף אדם שהתאים לידי בצורה מפליאה למדי הייתה על אחד מהם, על השני הייתה כף ברורה של אוזגיג, השלישי הגבוה היה בוודאות של איזה יצור ציפורי והאחרון כמובן היה שייך לוואגה. סינה לא ממש ידעה מה עושים עם העמודים אבל ציור הקיר הופיע בספר שלה ובזמן שהיא בחנה אותו אני החלטתי שאני רעב והלכתי לאכול מהפירות שעל השולחן למורת רוחה של אייס שהחליטה שמאחורי כל צל יש רוצח, כל חיוך יש שקר, כל פרי יש רעל וכל רהיט או פסל יש מלכודת. נו, באמת. הפירות היו נהדרים וכך גם המים שלהפתעתי שבו ומלאו את הכד ברגע שהנחתי אותו, זרקתי אל דומיניק פרי אחד והצעתי לכולם להנות מהכנסת האורחים עד שסינה תפענח את הציור. היא אמרה שאין לה מושג לגבי העמודים והדיסקית התחלתי להשתעמם אז שיחקתי קצת עם העמוד שעליו היה מקום כל כך נוח לכף ידי, על העמוד עצמו היו ארבעה חורים בדיוק לאצבעותיי אז תחבתי אותן לשם וסובבתי לכיוון הרחק ממני, העמוד הסתובב ופתאום הדסקית התחילה להתרומם לעבר התקרה, דומיניק עמדה לידי כששיחקתי עם העמוד ואייס קפצה בהיסטריה על הדסקית ברגע שזו התחילה לעלות. קוואי נשאר עם סינה למטה ואנחנו היינו עסוקים יותר באותו הרגע לחשוש מה יקרה כשנגיע לתקרה כאשר זו נפתחה לפיר חשוך עילי ועברנו דרכו למעלה ואז נפתח עוד פתח מעילינו וסלעים, נוצות, קינים ישנים ושלג נחתו עלינו בהפתעה. אף אחד לא נפגע אבל זה בהחלט הקפיץ אותנו. עלינו למעלה וראינו שמיים. הרבה שמיים, הרבה יותר מאשר אי פעם. עננים ענקיים ועדינים ריחפו מעלינו ומכל צדדינו כשעמדנו שם על פסגת ההר השטוחה כאלו מישהו חתך את ראשה בסכין. הפסגה הייתה מכוסה שלג, שכבת קרקע ואבק, שברים של ספסלים ואפילו לאחר חיפושים מצאנו קן ענקי נטוש וחנית שבורה שמעולם לא ראיתי כמותה. מעוצבת כמעט כמו נוצה ממתכת ובעלת גימור מעניין. לא היה לי ספק. זו הקומה של יסוד האוויר והיצורים המכונפים. אייס כבר הייתה על סף התמוטטות עצבים מרוב לחץ אז הסכמתי לרדת למטה ושוב הפעלתי את ה...מעלית? הקסומה הזאת, הפעם פשוט סובבתי לכיוון ההפוך וירדנו למטה כדי לראות את סינה וקוואי מסתכלים עלינו בהלם טוטאלי. הסברתי להם על החוויה ולקחתי אותם למעלה לראות את הנוף וכשחזרנו סינה סיפרה שהציור הוא כנראה מפה של המקום ושיש חדר דמוי משטח מעלינו ושלושה מתחתינו, האחד רבוע, השני טרפזי והאחרון מלא מים? טוב, מה נותר לנו לעשות חוץ מלרדת? ירדנו למטה ומצאנו את עצמנו באותה רחבה שקודם צפינו בה מהפיר במערה שאייס חקרה במורד השביל. בדקנו את המקום – האולם הראשי, חדרי האורחים המאובקים, חדרי האוכל, הרחבה בה ראינו 4 לוחמים מתאמנים עם כלי נשק מרופדים... הם לא הגיבו אלינו כלל, ואנחנו לא רצינו לנסות לעורר את חמת זעמם. בקצה השני של רחבת האימונים היה פעם גן שכעת היה מוזנח וגדל פרא לחלוטין. המשכנו אל חדרי האימונים והנשקים המרופדים והפגומים שבהם... וכך חקרנו את כל הקומה. הכל היה מוזנח פרט ל4 חדרים שהיו נקיים מאבק ומרוהטים ושמורים היטב ופרט לשלושה דלתות נעולות שלא יכולנו לפתוח. החלטנו שלא לעצור כאן והמשכנו למטה.

רמץ

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מהמסע למקדש הירח שליד מצ'ו-פיצ'ו למדתי שדרכים המובילות למקדשים בכלל לא מתחייבות לשום דבר ושהכוהנים שלהם בטח היו בכושר מעולה (או הרבה יותר טוב משלי בכל אופן). כשהגחתי בחזרה סוף סוף לאחר שלוש שעות של תעיה, גיליתי שנשארה לי רק חצי-שעה להתרשם ממצ'ו פיצ'ו עצמה. אבל היה מגניב.

Nihau

New member
המבחנים שכולנו חייבים לעבור בחיים

הקומה הבאה הייתה מלאה בבתי אוזגיגים הרוסים למחצה ומיד הבנו שכאן משכנו של יסוד האדמה ובקומה הבאה המעלים נעצרה לאחר בקושי 3 מטרים מהתקרה – על שפת המים בהם ראינו מבנים אך לא זיהינו סמלים מיוחדים או כל סימן לבאר, נחש או ביצה. דומי נכנסה למים אבל יצאה בלי להגיע לתובנות חדשות. עלינו חזרה נחושים לפתוח את 3 הדלתות בקומה של בני האדם- קומת האש. מול 3 הדלתות הנעולות שאייס ניסתה לפרוץ ללא הצלחה מרובה עצרנו לחשוב קצת וסינה אמרה שאולי צריך לפתוח את כולן בו זמנית. אני לא ראיתי קושי אמיתי בזה, אחרי הכל אנחנו חמישה... "טוב, אז פשוט ננסה לפתוח אותן בספירת שלוש. אחת שתיים שלוש" והן פשוט נפתחו ברגע שסובבנו את הידיות יחד. הבסיס של עבודת צוות, המקום הזה מנסה ללמד אותנו משהו... בחדר ששלושת הדלתות הובילו אליו היו עוד 4 דלתות. כל אחת שייכת לאלמנט אחר. אני לקחתי את אוויר, קוואי את האש, דומיניק את המים ואז אייס לא רצתה לנסות את האדמה אז סינה התייצבה במקומה. פתיחת הדלת שלי הייתה לא שגרתית בעליל. מערך כפתורים ושקעים לצידי הדלת רקד איתי ריקוד עליז כשניסיתי למצוא את הצופן שפותח אותה ולאחר מעין תחרות זריזות ידיים עם הקסם השובב הצלחתי לפתוח את הדלת ולהיכנס פנימה ומיד נאלצתי לעצור כאשר מאחורי נטרקת הדלת בחבטה עמומה הרת גורל. עמדתי על סף תהום עמוקה וחשוכה וקירות עגולים הקיפו סביב כך שלא יכולתי פשוט לטפס אל הצד השני איפה שראיתי את היציאה. 'רק יצור מעופף היה עובר את זה' חשבתי לעצמי 'אבל הקומה הזו מיועדת לבני אדם אז חייבת להיות דרך'. חיכיתי. התחלתי להבחין שלרוח במקום יש צליל מיוחד משל עצמה והוצאתי את הנבל שלי וניגנתי את התו והרוח שינתה צליל, שיניתי גם אני ושוב חוללתי עם הרוח את אותו ריקוד מוזר של תגובה ותגובת נגד, צליל ותשובתו עד שלמדתי את התבנית ואז הבחנתי שסלעים יצאו מהקירות למשמע המנגינה ויכולתי לקפוץ עליהם ולעבור... אבל אם אפסיק לנגן הם יחזרו פנימה ואני אפול... חייכתי לעצמי. אני נגן מקצועי. ריקוד קטן כזה לא יעצור אותי. קפצתי מסלע לסלע, מנגן עם הרוח, רק פעם אחת כמעט איבדתי את הנגינה והסלע התחיל לחזור פנימה אבל הספקתי לדלג אל הבא אחריו ללא נזק פרט ללבי הפועם. הגעתי אל הקצה ונכנסתי אל מסדרון בעל רצפה שקופה דרכה ראיתי חדר מלא מים ובו שוחה דומיניק ודרכה חסומה ע"י שערים נעולים. בקירות המסדרון בו הייתי היו חרכי ירי וראיתי דרכם קורות עץ ועליהן תלויים המפתחות שהיא צריכה. שברתי את הקורות עם הנגינה הקסומה שלי והמפתחות נפלו אל דומיניק שאפילו לא שמה לב שאני כאן למעלה. חמודה. הבגדים הרטובים שלה המתנופפים במים העלו בי רעיונות מעניינים שאשמור לאחר כך. עברתי עד הקצה ושם עם פתיחת השער האחרון של דומיניק נפתח גם פתח עבורי ועברתי לחדר עגול ובו קערת מים וקול שאמר לי לשתות את הפרס של יעל שעברתי את המבחן בהצלחה. שתיתי. האוויר הפך למשהו מוחשי עבורי, איך יכולתי לא להבחין בו כל חיי? הוא כאן ברוח, זורם לשם ובחזרה, מספר לי סיפורים על מה שעבר בדרכו והעולם עבורי נמלא לפתע הרבה יותר ממה שאי פעם הכיל. אני חלק מהרוח ואני יכול לשחק איתה, הזזתי את האוויר לכאן ולכאן בשובבות וקלילות דעת שלפתע מילאה את לבי, מאושר וכמעט מרחף יצאתי החוצה לחדר הבא ופגשתי את קוואי, אייס ואהובת ליבי משובבת העין והרטובה דומיניק. החלפנו חוויות ואני שאלתי את דומיניק איך היא לא טבעה כל כך הרבה זמן מתחת למים והיא סיפרה שהיו לה זימים! מדהים. קוואי הראה לי את הנונצ'קו השרוף שלו שבעזרתו הפיל את המפתחות המלובנים אל אייס ועזר לה לעבור מבוך, אייס התחמקה מלתאר את חוויותיה ורק סיפרה שסינה ל הצליחה לפתוח את הדלת אז היא פתחה אותה במקומה ואז הייתה צריכה לעבור את המבחן... יצאנו החוצה ומיד עמדנו מול מסך מטפסים פרועים וכשהסטתי אותם גילינו שאנחנו מכל המקומות שבעולם נמצאים ממש בצד ההפוך מהכיוון שחשבתי שאליו הלכנו- ברחבת האימונים בצד הגן שלה. למראנו הפסיקו 4 הלוחמים את אימונם וקדו לנו. השבנו להם קידה והם חזרו לאימוניהם, שוב מתעלמים מאיתנו. חזרנו לחדר בו חיכתה סינה שישבה עם הספר שלה והפכה את שעון החול שלה בדיוק כשנכנסנו והופתעה לחלוטין מהכיוון בו באנו. רוח שטות נכנסה בי והסברנו לה שעברנו את המבחנים והשתמשתי ברוח כדי להרים את שיערה אל על ואז להניח לו ליפול ברכות חזרה. היא נראתה כל כך בהלם שממש התאפקתי לא לפרוץ בצחוק. אמרתי לכולם שאני רוצה לעלות למעלה למשטח לראות את העולם משם ושוב עלינו עם הדסקית למרות שאני חושב שבאותו קלות יכולתי פשוט לעוף לשם... איזה עונג צרוף זו היכולת הזאת. עלינו ולמעלה הפיר הנפתח היה חשוך... היתכן ששהינו כל כך הרבה זמן במבחנים? עלינו ואז הבחנו בהן. שתי עיניים, בלתי נשכחות, אדומות, בוערות, בתוך כל השחור שברקיע וקול שלעולם לא רציתי לשמוע שוב. שגו"ר. שחור, גדול ורע מתמיד. וכמובן מוקי. הם כאן!!! "חיכיתי הרבה זמן כדי לתפוס אותכם!" אמר שגו"ר בקולו מקפיא העצמות והלב. ידי עדיין הייתה בתוך העמוד ופשוט סובבתי אותה את כל הדרך, והמעלית התחילה לרדת ועדיין כמעט פגע בנו כדור האש האיום שהטיח בנו. ירדנו אל קומת המים ושם נעצרה המעלית על סף המים. דומיניק נושמת המים חיפשה יציאה משם אבל מצאה רק מערה תת מימית רחוקה ומפותלת וממילא ידענו שלברוח זו לא הדרך ויגיד מה שיגיד לבי הפחדן!

Nihau

New member
בין אם נמות ובין אם נחיה כאן נילחם!

אייס אמרה שבקומה למעלה- של האוזגיגים והאבן- היא תוכל להגן עלינו. זו הייתה הקומה הגדולה ביותר ועלינו אליה מוכנים לכל דבר. אייס מילאה את כל אורך פיר המעלית בסלעים ומחצה למוות את צבאות האוזגיגים והוואגות שהביאו שגו"ר ומוקי איתם. שגו"ר ומוקי עדיין התקדמו, מפוצצים את המחסומים הנסגרים של המעלית בכל קומה שהם עוברים אז דומיניק ירדה עם המעלית למטה וחזרה בראש עמוד מים שמילא את רצונה כמו כלב מאומן היטב. קוואי הדליק לפיד ובחן את שליטתו באש שלו ואני חשבתי שקראתי פעם על תופעה של עמוד מים רותחים שבוקע מבטן האדמה... משהו שקראו לו גייזר... וכמה ימצא חן בעיני שגו"ר ומוקי כזה גייזר הישר בפרצוף ברגע שיפרצו את המעבר האחרון. החלטתי שבינתיים הם לא צריכים את האוויר שסביבם ולקחתי אותו. זה עזר כנגד הצבא הרגיל שנחנקו למוות אך לרוע המזל זה לא עצר את שגו"ר ומוקי... סינה בשלב הזה מצאה לעצמה איזה סלע גדול ליד החומה של אייס והתחבאה בפחד מתחתיו. וטוב עשתה, לא היה לה מקום בקרב העומד לבוא... ילדה מסכנה. סיכמתי עם האחרים את התוכנית בזמן שאייס יצרה חומה סביב הפיר של המעלית שאליו ככול הנראה ירדו האויבים הללו. אני אוסיף אוויר לאש של קוואי ויצר את עמוד המים של דומיניק והגייזר הלוהט יפגע בהם בעוצמה רבה ויטיח אותם למעלה! לא שיערתי שזה יפעל עד כדי כך טוב. ברגע שראינו שהם מצליחים לעבור אייס סגרה אחריהם את הסלע והגייזר הלוהט אכן הטיח אותם בקיר שנמצא לפתע מעליהם ונשמעה צרחה ואז חבטה ושקט. שגו"ר לא ממש נעצר אל הפך את עצמו לצורת חנית דקה וארוכה ופילס את דרכו מטה במורד הזרם ושבר את השליטה בעמוד המים והגייזר נפסק. שרידי מוקי המעוך והשבור נפלו למטה עם המים הנופלים עכשיו שהזרם לא המשיך ללחוץ אותו אל התקרה. הייתי שמח על כך למרות שזה אובדן חיי אדם אילו לא היה שגו"ר מאיים ורע עדיין מאיים על חיינו ומאיב על השמחה. שגו"ר נפל למרכז השטח הסגור וניסינו כל מיני דרכים לשטח אותו, לעכב אותו ולפגוע בו, קוואי שרף אותו, אייס מחצה אותו עם סלעים וכל הנשקים מאבן שהיו בבתי האוזגיגים במקום, דומיניק טביעה אותו... הוא התקדם בכל זאת לעבר החומה בה היו חרכים ונאחז בשני חרכים ואייס סגרה אותם עליו ומחצה אותו והוא התפצל לשניים! ואז אחד מהם התחיל לעבור דרך חור שיצר בקיר והיא שוב מחצה אותו והוא התפצל לשלוש! עכשיו ניצבנו מול שגו"ר בשלושה חלקים, האחד בגודל אוזגיג, השני בגודל אדם והשלישי בצורת מעין כדור בגודל שולחן... נטיפים וזקיפים בקעו מהקירות , הרצפה והתקרה, עמודים מים ניתחו ביצורים השחורים והמאיימים ואש מלובנת שרפה אותם, כולאת אותם בלבה כשהמיסה את האבן עליה עמדו. עלה בי הרעיון לשלב את הכוחות שלנו כמו שהמבחן ניסה ללמד אותנו, אמרתי לדומיניק לייצר ענן וביחד יצרנו ברק מסמא ענקי שפגע בשגור הענקי והוא צרח צווחת שלא שמענו, מלבין לפתע ומתפרק לחתיכות שהתפוגגו כשנפרדו מהגוף הראשי ונשרפו בלובן מסנוור. למראה שגו"ר הצורח ברכתי את עצמי על שחשבתי לעצור את האוויר מלהשמיע את הרעם שבטח היה ממוטט את המערה, ממש לא רציתי לשמוע אותו צורח, הוא קולני מידי גם בימים טובים... אייס קברה את החלק בגודל האדם וקוואי שרף את הכדור, עזרתי לו לשרוף אותו ע"י הזרמת אוויר רב על האש עד שהלבינה והכחילה מרוב חום. אני ודומיניק ניסינו שוב את רעיון הברק אבל הפעם שגו"ר הפך למעין כדור גדול והבקר פשוט זרם על פניו לכל כיוון בלי לעשות לו נזק או להלבין אותו... ואז החנית אדמה של אייס פגעה בו וריסקה אותו לחתיכות! החלקים עצרו באוויר והפכו לאלפי מחטים באוויר ועפו לעברנו כמו עדת צרעות איומות מסיוט מרושע במיוחד. ניסיתי לעצור אותן עם האוויר אבל הן היו קטנות מידי ועפו מהר מידי. דומיניק עצרה אותן מול עיני עם קיר מים שהאט אותן בצורה ברורה ואז הן נקלעו לתוך קיר האבן של אייס שהגן עלי, על דומיניק ועל קוואי וקוואי ניסה להגן על כולנו עם קיר אש אבל לא ממש הצליח לכסות את כל השטח ומאות מחטים הצליחו לעבור ופגעו באייס! היא קמה על רגליה מתנודנדת וללא פצעים על גופה פרט לנוזל שחור ומגעיל נטף מקצות עיניה, אוזניה, אפה ואפילו פיה... מיד זינקתי לעברה והטלתי עליה את קסם הריפוי שלי, שאז ריפא את ידיה כשנפלה מהחבל... היא צרחה כאילו ידי הן ברזל מלובן, פצעים איומים הופיעו עליה ואני הוטחתי הרחק ממנה ע"י חרוט אדמה שהעיף אותי בפראות! עצרתי את עצמי באוויר וריחפתי למטה לאט בעודי תוהה מה השתבש. אייס שתתה שיקויי ריפוי והוקל לה קצת אבל לא כמו שהיה צריך להיות אחרי כל כך הרבה שיקוי! מה קורה כאן? חשד איום עלה בי... שאלתי אותה אם היא בסדר והיא ענתה שכן המשכתי לדובב אותה וניסיתי לשכנע אותה לשחזר את המקום כדי שלדורות הבאים יחכה כאן המקדש שלם ומוכן לאלו שידרשו לכוחותיו. היא ענתה בקוצר רוח שהיא עייפה ואין לה עכשיו כוח לזה בעוד חרוט אדמה מנסה לשפד אותי מהתקרה וברגע האחרון מוסט ומחטיא. הבנתי שחשדותיי כנראה נכונים ועמדתי על הקרקע, מחליט מה לעשות. אני יכול להרוג אותה עכשיו או לנסות להפריד ממנה את היצור המרושע שגו"ר שכך השתלט עליה. לא הייתי מוכן להיכנע כל כך בקלות! אם אני חייב להרוג את אייס כדי להרוג את שגו"ר אני יעשה זאת אבל לא לפני שכל האפשרויות האחרות ימוצו! שלפתי את הנבל שלי ושקעתי לטרנס, בוטח בחברי שישגיחו עלי בזמן שאני מנגן ולא יוכל לעזור להם. התחלתי לנגן את מהות הטוהר, משהו שבנפשי ידעתי שהוא ההפך המוחלט משגו"ר וכל עוד אייס תשמע אותו אולי תצליח להלחם בפולש האפל. ... שקעתי לתוך המנגינה משקיע לתוכה את כל הקסם שרק יכולתי... עד שלפתע דומיניק אמרה לי לצאת מזה אז הפסקתי ומצאתי את עצמי יושב, קוואי נאחז ברגלי פצוע גב ומתקשה לנשום וריפאתי אותו עם אותו הקסם שכה פגע באייס, מביט בשרירים הנסגרים וקוואי הנושם לרווחה. אכן היא תחת השפעת שגו"ר. דומיניק וקוואי סיפרו לי שהיא עלתה למעלה וסגרה אחריה את הדרך ושוב יצרנו גייזר חם כדי לפלס דרך. והעפתי את כולנו למעלה עם האוויר העולה כמו שנצים עפים. הגענו למשטח העליון וראינו שתי אייס מרחפות אחת מול השניה כ50 מטר מעל האדמה. הן דיברו וכל אחת אמרה דברים שבבירור רצו לשכנע אותנו שהשניה היא שגו"ר ולהרוג אותה. לכדנו אותן בתוך בועת מים של דומיניק והזהרתי את חברי למנוע ממנה לברוח ולא לעצור אותי הפעם וניגנתי שוב את מנגינת הטוהר האמיתי, מרגיש איך הנוצה הקסומה שקבעתי לתוך הנבל עוזרת לי להעביר את המסר ומתגברת את הקסם. שתי האייס צרחו בתוך המים אבל לא הפסקתי לנגן והן נעו אחת לעבר השניה בתוך המים למרות שדומיניק החזיקה אותן היטב. הן התאחדו, הפכו לגוף שחור ואז נורה השחור מהמים החוצה לאוויר מותיר אחריו אייס חסרת הכרה שוכבת במאוזן במים. ניצלתי את העננים שכבר היו בשמיים וביחד עם דומיניק הטלנו 4 ברקים ענקיים ומשוננים בשגו"ר הנמלט! הוא התפוצץ בלובן זוהר ונשרף כמו הלפיד המיוחד שלי (מגנזיום) והרוח החמה נעצרה במחסום האוויר שלי בלי שהרסיסים פגעו בנו. הבטנו בחתיכות המתפוררות ועפות ברוח ומתפוגגות בתחושה של ניצחון מלא.

Nihau

New member
וכך נגמר פרק ראשון של עלילת נוסגות'

ואז פנינו לטפל באייס שהתעוררה ועל פניה ארשת של פליאה ואושר על עצם החיים שהוחזרו לה. החלטתי שסינה גם צריכה לראות את הנוף הזה כאשר באופק ראינו את השמש מתחילה לזרוח. המבחן ארך כל היום וחלק יפה של הלילה... עפתי למטה ומצאתי את סינה מתחת לסלע וחזרתי איתה עדיין בהלם, בזרועותי מרחפת למעלה אל המשטח לראות איתנו את הסיום של יממה אחת מלאת אירועים. היא פשוט ישבה שם וצפתה בנו משתעשעים בכוחות שלנו מנסה לזכור לסגור את הפה... קוואי ירד למטה ואייס מילאה את בקשתי לשחזר את המקדש למען הדורות הבאים. אני ודומיניק נותרנו למעלה ולקחתי אותה עם מספיק אוויר לנשימה אל מעל העננים הכי גבוהים, לראות את העולם, וללכת על העננים. עיצבתי עבורה ורדים מעננים ורוח ובאופן כללי שמחתי יחד איתה על הניצחון האמיתי שהשגנו כאן הלילה. צוחקים על כך שעכשיו שפתרנו את בעיות העולם רק נותר לנו לראות כמה אורחים נזמין למסיבת האירוסין שלנו בסארין...

elik101

New member
חיכיתי לכם שבוע +

להמשך הסיפור והאמת זה נגמר קצת בקול ענות חלושה.... אני מקווה שיש לכם עוד אופציות להסתבכות ומה עם הביצה????!!!!???

DDN

New member
גם אני מקווה.

כרגע, זה נראה מאוד כמו "סוף". אבל הקבוצה עוד תשוב, ברגע שדרגורן יחזור מהמנוחה שלו. (כמו כל פרק רובוטריקים טוב, אני בטוח שמוקי, שאת גופתו לא מצאנו, יושב לו במקום מחבוא, מצולק ופגוע, ומלחשש: "אני עוד אשוב!") בכל מקרה, נחמד לראות שיש לנו עוד מעריץ נוסגות' בפורום.

Nihau

New member
מה קול ענות חלושה??!!??

זו הייתה פגישה אדירה, מדהימה ומאוד מלחיצה שחשבנו שנמות בה יותר מפעם או פעמיים וwindflute הייתה בטוחה שהיא מאבדת את אייס שתהפוך לevil overlord החדש ותמרר לנוסגות' את החיים וממש לא רצינו להרוג אותה כי היא חברה שלנו ממאלן אפילו שלא ממש מצאה את מקומה בינינו עדיין. הביצה והנחש היו מטאפורות ספרותיות. נדמה לי שסינה אמרה מתישהו שהביצה כנראה מסמלת עתיד ומסתורין והנחש מסמל חידה ותרופה... יש עוד הרבה אופציות להסתבכות... אחת פוטנציאלית: את הגופה של מוקי לא מצאנו, יכול להיות ששאר המחטים של שגו"ר(שחור גדול ורע) נכנסו לגופתו ועכשיו הוא בנוסף לכל שאר הבעיות גם אל-מת... לאחר כזה ניצחון צריך קצת שקט להינות ממנו, להרגיש שלא התאמצנו לחינם, לקדם את הדמויות בחיים האישיים שלהן... לחזור לנורמליות, לקחת את החיים קצת באיזי. דמויות תמיד במצבי לחץ ישברו, אי אפשר לצפות מאף אחד לרוץ תמיד מבעיה אחת לשניה בלי מעצור ובלי ללקק את הפצעים ולנוח מידי פעם. או לקבל קרדיט מהעולם אותו הצלת.

elik101

New member
בתיאור שלך

הקרב היה אולי 5-6 דקות וכמו שיודעים שגו"ר אמיתי לא מת אף פעם הוא תמיד בעננה שחורה כשהמילים I'LL B BACK.... מלווה את יציאתו הדרמטית.... כשהחבורה רק נחה עד למפגש הבא.... מי שזוכר את דריזט או כל מי שפגש פעם שד חזק אז אחרי ההשמדה של הדמות שלו על פני מישור הקיום הזה הוא נסוג חזרה למישור קיום שלו.... אני לעולם לא אשכח שכשדריזט מצא את ה FROSTBRAND שלו הוא נלחם והביס שד המשפט האחרון של השד היה (בתרגום חופשי מאנגלית) " למאה שנה הרחקת אותי אבל מאה שנה הם זמן קצר מאוד גם במונחים שלך אלף...אנחנו ניפגש..." והוא אמור לחזור אבל בספר אחר שלא קראתי.... בקיצור קראתי סיפור מעניין אבל נראה לי קצר קצת... אשמח לשמוע עוד

Nihau

New member
הקרב נמשך יותר מחצי שעה ובשביל

קרב זה המון המון זמן. מניסיון. אנחנו ערכנו קרבות במסגרת אומנות הלחימה שלנו ותוך פחות מדקה שני הצדדים מתנשפים, חסרי נשימה, ואחרי 5 דקות נעשים מותשים ועייפים לחלוטין. אמרתי יותר מחצי שעה- 10 דקות קרב בקומת האבן, 5 דקות אדריאן ניסה לנגן בפעם הראשונה, 15 דקות עד שהצלחנו במאמץ מרוכז לפנות את האבנים שאייס בשליטת שגו"ר חסמה איתם את הדרך לקומה העליונה, ואז עוד 10 דקות עד שאדריאן הצליח לנגן את שגו"ר החוצה ממנה... לפי מיטב ידיעתנו שגו"ר התפוגג, לא הצליח לברוח אבל גם לא השאיר גופה. אף אחד מאיתנו לא בעל היכולת להבחין במעבר למימד אחר או כל תופעה קסומה אחרת. הדבר היחיד שאפשר להגיד זה שהנוכחות שלו לא הורגשה יותר בסוף הקרב, אולי לתמיד ואולי לא. שלא לדבר על גופתו של מוקי... נחיה ונראה.

Nihau

New member
נזכרתי בעוד משהו...

אתה אמרת "סיפור מעניין אבל נראה לי קצר קצת... אשמח לשמוע עוד" תהיתי האם אתה מודע לכך שזה היה סיכום פגישה אחת של משחק תפקידים בעולם נוסגות' לפי שיטת D&D מהדורה שלישית? זה לא סתם סיפור בהמשכים פרי מוחי הקודח... ואני לקחתי על עצמי את האחראיות לשמור בקובץ WORD את כל הרשומות של פגישות נוסגות' המתועדות באדיקות כאן בפורום והקובץ המפלצתי כבר מגיע ליותר מ 200 עמודים, 2.7 MB... "סיפור קצר"? לא ניראה לי...

elik101

New member
נשמע מעניין

דבר איתי בפרטי איך אני יכול לקרוא את החומר......

DDN

New member
שחור גדול ורע.

ותודה. ניהאו - כתיבה מעולה!

dragon zlotnik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifיפה מאוד!

סיום יפה אבל לא קצת הגזמתם עם הכוחות שלכם...?

Nihau

New member
לא, זו הייתה הדרך היחידה שבה יכולנו

לנצח את שגו"ר בעצמו. אנחנו לא חזקים כל כך בקסם בכוחות עצמנו. זו הייתה המטרה של המסע אל האי. כל אחד קיבל שליטה ביסוד עצמו והיינו מוגבלים רק ביכולת הדמיון ושיתוף הפעולה שלנו יחד. לפי דברי השה"מ אנחנו לא נמשיך להחזיק בכוחות שלנו ליותר מיממה נוספת. ביצענו את המשימה לשמה הגענו לכאן ועברנו את המבחנים. הכוחות יחזרו למקדש וימתינו לנזקקים האמיצים הבאים... או משהו כזה. הכל ספקולציות, לא ידע מובהק. אחרי הכל אם היינו ממשיכים להחזיק בכוחות הללו לא היה ניתן להמשיך לשחק...

למעלה