נוסבהום וארני?? ענין אותי לדעת אם צחי כתב נוסבהום בכוונה, אחרי שטעו בשם המשפחה שלו בעיתון.
L lucy Rigby New member 12/4/04 #1 נוסבהום וארני?? ענין אותי לדעת אם צחי כתב נוסבהום בכוונה, אחרי שטעו בשם המשפחה שלו בעיתון.
ח ח ו ל ו נ י New member 12/4/04 #2 לא בכוונה מדובר בצחי אירני, אל תשכח. חכם גדול הוא לא, בלשון המעטה. סתם שגיאת כתיב. אל תתרגש. זה צחי אחרי הכל.
לא בכוונה מדובר בצחי אירני, אל תשכח. חכם גדול הוא לא, בלשון המעטה. סתם שגיאת כתיב. אל תתרגש. זה צחי אחרי הכל.
H H i L o L a New member 13/4/04 #5 בכוונה הייתי שם,ומהרגע שהוא קיבל את הלוח ליד הוא לא הפסיק לכתוב בשגיאות כתיב, למישהי בקהל לדוגמא הוא כתב "אני עואב אותך" וכל מיני כאלו, בכלל שמתי לב שהוא לא מפסיק לנסות להצחיק,לא תמיד לטובה, זה לא יפה לגנוב פוקוס שלא צריך,ולהגיד איזו הלצה שהיא לא מתבקשת.
בכוונה הייתי שם,ומהרגע שהוא קיבל את הלוח ליד הוא לא הפסיק לכתוב בשגיאות כתיב, למישהי בקהל לדוגמא הוא כתב "אני עואב אותך" וכל מיני כאלו, בכלל שמתי לב שהוא לא מפסיק לנסות להצחיק,לא תמיד לטובה, זה לא יפה לגנוב פוקוס שלא צריך,ולהגיד איזו הלצה שהיא לא מתבקשת.