נונצ'קו

נונצ'קו

היי כולם, פורום נחמד. אני כבר די הרבה זמן מחפש נונצ'קו, ורציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר חנות או רשת חנויות בהם אפשר לקנות אחד. אני מתכוון לנונצ'קו כבד עם שרשרת, ולא אחד חלול מפלסטיק עם שרוך שראיתי בריקושט. תודה.

דרך אגב

נונצ'קו עם שרשרת הרבה פחות גמיש, מהיר ומשוחרר - למרות כל המראה ה"כבד" שלו.

נוספרטו

New member
נונצ'קו

את הנונצ'אקו שלי קניתי בחנות דו-קרב שבתל אביב, ואני מאוד מרוצה מהם... רק תיזהר כשאתה מתאמן, וכדאי שתתחיל קודם עם משהו רך...

Dragon Roar

New member
איך האיכות של דו קרב?

לי יש משהו מיפן. אחד ארוך מעץ.. משהו טוב.. יש לי טלסקופי שהוא לא נוח ממש. יש לי מעץ בצבע שחור שהוא יחסית נוח גם לקרב. היפני הוא ממש קשה ומסוכן. (לשימוש) הוא כבד מאוד ואי אפשר לעשות איתו כל מני תרגילים. (הפרק יד יכול להשבר מהכובד) היה לי אחד מברזל אבל הוא נאבד. ויש לי את כל אלו לאימונים. (רכים)

_alon_

New member
הכנה לבד קישור

הנה קישור לאתר שנמסר בעבר הרחוק פה בפורום לקשירה של נונצאקו.

gilsasson

New member
איכות של נונצ'קו

איזה סוג של נונצ'קו לדעתכם הכי טוב? חומר: עץ/פלסטיק/ברזל משקל: קל/כבד חיבור: חוט רגיל/שרשרת עם לאגר או בלי לאגר נוספים: אם יש. אנא נמקו את תשובתכם. זה מאד מעניין אותי העניין...

Sensei

New member
traditional

Nunchucks as we called them in the Bronx USA.I have a pair with me since the early 1970s.Original ones from Japan made of wood.They are 14 inches ,one inch wide.The stick is with eight sides. The rope is like a long thick shoe lace.The rope allows for it to be adjusted to suit the size of the wielder.The sticks should be about a palm size away from one another. The wooden sticks were very good for gang wars since many things can be done to the sticks to allow them to be more deadly,which I will not go into here.Bruce Lee in his movies used different types which were not traditionaly used and all sorts of Nunchucks have been put on the market since then.There are heavier wood nunchucks good for practice ,however the one I designated earlier is good for combat.Nunchucks were at one time and probably still are illegal in the USA. Most people are not acquainted with the correct tech.in using them .Choking ,grabing throwing etc.An expert does not do the Bruce Lee moves.He is conservative with his moves.It is easy to fight against a nunchuck wielder. I had two guys come after me with trash can covers in George Washington Heights back in the 70s ,so I know the dangers of not using them correctly.One most train with them constantly .​

gilsasson

New member
הגיוני

כי זה סרט. לא כדאי לפצוע שחקים... כמה שהוא היה מנוסה תמיד יכול להיות מצב של פיספוס.

Dragon Roar

New member
תראה..

גם אם הוא מפלסטיק הוא יעשה את העבודה. מרוב המהירות של המכה זה לא משנה אם זה פלסטיק או עץ. (ברור שיש הבדל אבל עדיין..) תדע שאם אתה לא ממש מיומן זה מסוכן גם בהופעות. קרה כבר שקיבלו את הנונצ'אקו בדיוק בציפורן וכל הציפורן התפוצצה. לא נעים..

נוספרטו

New member
סוגים

לדעתי נונצ'קו עם שרשרת יותר יעיל בחסימות (כי שרשרת לא תיקרע) אבל חשוב שהשרשת לא תגביל את התנועה של הנונצ'קו לכן טוב שיהיה לאגר. והנונצ'קו שלי עשוי עץ מלא דחוס, וזה מאוד חזק וטוב...

למעלה