נונה ...!

nOway1

New member
נונה ...!

אללה יעתיקי אלף עאפיה ..! תודה לכם על הביקור ... אלוהים יתן לכם אריחות ימים .. הייתה פגישה יוצאת מן הכלל .. תודה לך ישוע שנתת לי להכיר אנשים כאלה .. ...
אני עצבני קצת עליכם ... כי נתתם לאימא לבכות ... الله يباركم .. תודה באמת ... נתתם לי להרגיש בעולם אחר .. בעולם של אהבה אמונה .. בקיצור .. אללה לה יחרמני מינקון ו מן דועאקם .. אלנא ..! וווווו בעזרת השם נתראה ביום ראשון .. שיהיה לך ימים שמיחים .. ולידה טבעית ובריאה...

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיסוע יחמיק../images/Emo24.gif

נרדין שמי ולא נדרין
משפחה מקסימה..מבורכת..יפה.. ורוח יסוע תחמיקו תמיד
תודה על האירוח.. תודה לישוע על ששמר עליכם כל הזמן הזה... ואיפשר וסידר לנו מפגש מבורך זה... וכן..הבטחת להגיע ביום ראשון
וכולם עדים
תמסור תודה ענקית לאימך הנפלאה..ואני מבטיחה שאחרי הדמעות ההן..היא עוד תצחק המון ותדע שמחה עם יסוע אלחביב

nOway1

New member
נרדין.. נונה ..אמר ...כולו = 1

אימא גם מוסרת לכם ד"ש ו הרבה תודה .. מקווה שתפגוש אותכם בקרוב .. אני מקווה ו אני אתפלל שתצחק ..! המממם ... איזה אירוח עושים לי ביום ראשון .. משעה 8 בבוקר מבחן עד 4 אחרי צהרים .... אני אתפוצץ ...אוףף::S תאחלו לי בהצלחה בבקשה ... אני חייב להצליח אם לא תגידו ביי ביי ..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבהצלחה רבה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אתפלל עבורך
ואני בטוחה שכולם ואתה גם תתפלל..ויסוע יעזור לך במבחן ארוך ומתיש זה..וכך תבוא להודות לו אחרי זה בשש
ושום ביי ביי
!!

michaeld1

New member
בהצלחה אלפא ../images/Emo45.gif יסוע מעאק ../images/Emo189.gif

ואם יסוע מעאק בתפילותיה

salt of earth

New member
וואי ג'ורג' ../images/Emo39.gif

מקווה שאמא מרגישה הרבה יותר טוב עכשיו, אין כמו תפילות שנועדו להקל עליה. נשמח לעזור לך בפורום בכל אפשרות שתצטרכו עזרה ותמיכה מוראלית
יסוע מעאק במבחן הקשה הזה, בהצלחה ולא לדאוג

למעלה