נונה סאנשיין

נונה סאנשיין ../images/Emo7.gif

היי נונה, הבטחת לי משהו וטרם קיבלתי מידע על הנושא....... רמז: עבודה בקיבוצים מקווה שלא תשכחי אותי הפעם תודה סוכריונת

בדיוק נכנסתי כדי לשאול אותך אם את

עדיין רוצה:) אבל הקדמת אותי.. טוב אני אכתוב לך בקיצור תיאור קטנטן של העבודה ובאיזה איזור בארץ, תגידי על מה את רוצה שאני ארחיב... מטפלת לילדה עם צרכים מיוחדים נגב מערבי דייג/ת עם נסיון קיבוץ בצפון-מרכז אם בית לבי"ס צפון מדריכה חברתית לכיתות א´-ג´ שדה נחמיה, לא יודעת איפה זה גננת לפעוטון (לארבעה חודשי קיץ) צפון-מרכז גננת לגנון (גילאי 2-4) צפון מדריך בפנימייה לגילאי ז´-י"ב (רגיל ונעל"ה) דרום מציל/ה צפון מציל/ה + מפעיל/ה צפון מטפלת מובילה לפעוטון גננת מוסמכת לגנון גננת (העובדת במשרד החינוך) לגן בוגר צפון תגידי לי מה מעניין אותך ואני אפרט כולל טלפון. ההמלצות שלי? לכי על מדריך בפנימייה (אני באחת כזאת וזה נראה לי סבבה לחנך) או פשוט גננת בפעוטון, יש קיבוץ שהוא פשוט מטר ממני והאיזור מקסים. ובכל מקרה- לא בכל מקום כתוב שיש מגורים, אבל לרוב זו ממש לא בעייה אם את עובדת בקיבוץ, הקיבוץ ישכיר לך דירה בגרושים, באמת. בהצלחה!

../images/Emo13.gif

היי נונה, אני שמחה שחזרת אליי ולא שכחת אותי בכל מקרה הייתי רוצה לקבל פרטים על גננת לפעוטון ,וארבעה חודשים הם בדיוק הזמן שאני מוכנה להקדיש לכל עבודה כלשהיא, ככה שזה מסתדר לי טוב. אשמח אם תצרי איתי קשר בהקדם שוב תודה

בבקשה:

לקיבוץ עין השופט דרושה גננת לפעוטון בחודשים יולי, אוגוסט, ספטמבר ואוקטובר 04-9895128 להתקשר למיכל ועכשיו דברי: עין השופט ממוקם ברמת מנשה, מקום ירוק ויפה, האנשים שם לא כל-כך נחמדים :))) אבל ילדים תמיד נחמדים... וחברה שלי עבדה שם בגנון והיה לה כיף. בהצלחה!:)

למעלה