נומרולוגיה

נומרולוגיה

שלום בנות, סליחה שאני פותחת הודעה חדשה,פשוט לא מצאתי איפה אפשר לשרשר
יש לנו חבר ,שמאוד מאמין בדברים כמו הורוסקופים,נומרולוגיה וכו' . אז הוא הלך לאיזה נומרולוגית , ואמר לה שאנחנו מנסים כבר הרבה זמן... (לא אמר שאנחנו עושים IVF ) ... אני מצד אחד לא מאמינה
אבל מצד שני התרגשתי כשהיא אמרה שתוך שנה יהיה לנו ילד
. מה דעתכן,האם זה שטויות או אפשר להתיחס לזה ברצינות?

מם 1971

New member
אם היא אמרה שתוך שנה יהיה לכם ילד

אז תאמיני למה לא?
בגדול , היו פה שירשורים על הנושא בעבר דווקא מהצד השלילי. אנסה לחפש ולצרף את הקישור.

תולו

New member
ולהוסיף ולומר

ש-osi נכנסה להריון מהטיפול הזה. רק מראה לך כמה "מדוייק" המדע הזה....

chompi XL

New member
למה מטומטמת

להאמין ב-
, לקשור סרטים אדומים, לתלות שום ועוד ועוד..... כל מה שעושה לך טוב זה אחלה
והכי חשוב שיהיה בהצלחה

לא -לא ממש לא מטומטמת

לא
תאמיני במה שעושה לך נעים וחמים בלב ותעשי את הרוב בדרך שלך
אולי היא ראתה משהו ואולי לא, אבל אל תפקפקי ואל תבטלי מה שעושה לך טוב ב
המון ה
צל
ח
ה

היי דבש המתוקה ../images/Emo140.gif

קראתי את כל השירשור הזה על הבוקר, ומה אני אגיד לך- גם אני הייתי אצל נומרולוג. אחרי כל התגובות כאן ממש לא נעים לי להגיד את זה, אבל... אני ממש לא מאלו שמאמינים בעתידות, נומ' וכדומה. אף פעם לא הייתי אצל כאלו. כשאמרו לי לעבור ל- IVF הרגשתי כ"כ מיואשת מהחיים. לא כי הפריע לי לעבור הלאה אלא כי כבר כ"כ רציתי לדעת מתי זה ייגמר (תמיד אמרתי שאם יגידו לי שבתוך שנה אני בהריון בוודאות, לא אכפת לי להזריק גם 3 פעמים ביום רצוף כל השנה). וכמובן, גם לי הנומרולוג חזה הריון (דווקה די בזמן הקרוב), והראש שלי אמר לי שזה הרי לא רציונלי ובטח שלא אמיתי אבל... הלב שלי אמר לי- מה אכפת לך- תאמיני, תהיה אופטימית, תחזירי קצת רוגע ותקווה לחיים. אז זהו- עכשיו אני מחכה (עדיין לא יודעת אם צדק- מקווה שכן אבל גם אם לא, זו לא תהיה הפתעה כ"כ גדולה...
). מאחלת לך ששלך כן צדק, ולדעתי, קחי את הדברים בפרופורציה- תאמיני שתיכנסי להריון תוך שנה, תאמיני בעצמך ואם את רוצה גם בנומרולוגיה פשוט קחי בחשבון שזה ממש לא מדע! שיהיה בהצלחה (אופס, וסליחה שיצא קצת ארוך...
).

מם 1971

New member
../images/Emo140.gif ובכלל לא מטומטמת

אצלך זה בטח יעבוד אחרת
(זה כנראה לא עובד רק שחוו"ד היא שלילית
) בכל אופן מחזיקה אצבעות שזה אכן יקרה השנה עם נמורלוגים ובלעדיהם

פּוֹנְג

New member
תאמיני שתוך שנה יהיה לך ילד, בלי

קשר לנומרולוגית
לא יודעת, נומרולוגית שאומרת דברים לאחרים על אחרים - זה לא נראה לי רציני בכלל.

14me

New member
היי תפוח בדבש ../images/Emo142.gif

יש לי חברה שניסתה שנתיים להכנס להריון ללא הצלחה היא נגשה לנומרולוג והוא אמר לה שבחצי שנה הקרובה היא תכנס להריון וכך היה. מאחלת לך שגם אצלך זה יפעל עם הנומרולוגית ובלעדיה. ב ה צ ל ח ה

אתן צודקות../images/Emo9.gif

מה שבאמת חשוב,זה להיות אופטימית ובלי שום קשר לנומרולוגים וחוזי עתידות לאמין שבסופו של דבר זה יצליח!
ולא משנה כמה זמן זה יקח. מאחלת לכולנו להיות בהריון הכי מהר שאפשר!!!!!!!!!!
ב-
תפוחית

למעלה