נומו נומו רקדנים

נומו נומו רקדנים

אומנם אני בודדה עכשיו בכרמיאל ,רקדתי ללא הרף עד אור הבוקר,האדרנלין גבוהה,אכתוב כמה מילים כדי לבשל את השינה,אני נהנית מכל רגע, אומנם קשה לרקוד באספלט,כשאתה רוצה להסתובב בציר אתה נתקל באחר ,ממעגל שכן שנתקע בך ואתה מגלה שזה חבר שלא התראינו זמן רב,מזג אויר בהזמנה,,,תודה לכל הרוקדים בבית ושרקדו סולו,,,היה לנו מרחב להשתולל מבלי להזיע,אפשר לאמץ את מועד סוכות לשנים הבאות ואני בטוחה שתהיה הענות ולכל הקנאים והממורמרים למינהם ובניהם אליק החמוד,אני מבטיחה לרקוד במקומך ולמענך ,,,,,,,,,במיוחד ריקודים אהובים עליך,,,,לך ועליך,,ולסיום המרקידים שהפגינו את כישוריהם עשו זאת בהצלחה רבה אני אוהבת לפרגן,,לילה טוב באהבה מכרמיאל ו ,,,נזכרתי בנסראלה,,,,,לאלה שנשארו בבית ,כנראה עקב חרדות שמא יתעורר זעמו והרי ידוע לו תאריך הפסטיבל,,,והרי לכם,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,אכזבה,חג שמח באהבה

אליק 31

New member
ידידת נפש חמודה, משב רוח רענן מנשב

מההודעה הצפונית שלך, וחן חן לך על כך שאת דואגת לאלה היושבים עצבים בבית, כאשר אתם שם משתוללים ומעלים את רמת האדרנלין בלי להתחשב בעזרי הפיקוח של עזרא כרמל. אז כיון שאת כזו מותק, תרקדי למעני במעגלים את "יהללו" ואת "זה קורה רק פעם בחיים", ובזוגות, הלהיטים שלי עכשיו הם "רחוק רחוק" ו"ג'לוסי". גם לך ועליך הוא שיר אדיר שסוחף עם יכולותיו גם את הריקוד והצעדים שלו. ולמען הגילוי הנאות, לא ישבתי עצב ובדד בבית, אלא הלכתי לפסטיבל המים באשדוד, הלכתי לחוף הים, עשיתי יום של צביעות בבית, והלכתי לבית דני להרקדה בלי גדי, שם גם "ריאיינתי" שתי מועמדות לבת זוג ליום מסויים, וזאת לאחר שהקבועה שלי ליום הזה פרשה.

adaeast

New member
יופי!

אז מי מגיע היום לאוניברסיטה? כנראה שיהיה מקום סוף סוף. אני אגיע.

אליק 31

New member
עדה, אם תגיעי לנצר סירני, הרי בנוסף

למקום מרווח באולם, תוכלי לפגוש את רק דן, שוגי ואולי גם את סיון, בנוסף כמובן על ישראל הגדול. כל זאת, מלווה בארוחת ערב עשירה למהדרין.

adaeast

New member
אליק, ראיתי רק כעת את הודעתך

ועזרא צודק אין לי רכב ויש לי רק בעיות בית חולים בחודש האחרון ונראה שזה לא נגמר... הלכתי כהרגלי לאוניברסיטת תל-אביב ושם היה מבחינת ה"צפיפות" פשוט נפלא!. יכולתי לרקוד בלי להיות אשה מוכה, המוסיקה היתה בווליום סביר, הרפרטואר סביר, בן זוגי סביר, בקיצור חבל שכל השנה את את מספר האנשים כמו אמש. מי שהנחה את הערב היה יגאל טריקי. לכרמיאל אני לא נוסעת אפשר לומר עקרונית, פעם אני בוחרת יום אחד מכל השלושה ופעם בכלל לא. השנה לא התאפשר לי ממילא.

dw2322

New member
אכן היה הרבה מקום באונ' אתמול

נראה לי שהגיעו משהו כמו 200-300, והיה ה מ ו ן מקום לרקוד, גם בשעות 21:30-חצות. המזגן אפילו נראה לי חזק מדי, מן הסתם כי הוא מתוכנן לטפל בקהל גדול יותר.

נקע בקרסול

אני עדיין שולחת דש מהצפון, אם אפסיק באמצע תבין ,כי אוספים אותי חברי המקסימים,ובכן אליק הדמיוני ,מארץ קופטיקה שמחלק אהבה באהבה עם המון אהבה,עדין לא יצאתי מהלם כרמיאל עקב פגיעה בקרסול ,שתחילתה בפרקט של בית דני שלא טרחו להסיר ניילונים שהודבקו לאחר צביעה,תחילה חשבתי שזה משהו חדש שכל עקרת בית צריכה לאמץ,,,,,עד ששמעתי את אזהרותיו של מישאל לרקוד בזהירות, ממה תזהר???.נדבקו לנעליי ניילונים ותוך כדי ריקוד וסיבוב, זזו עצמות קרסולי הימנית ,ועם הכאב קשה לוותר על ריקודים, קיפצתי באספלט באזור הגלגליות ולבסוף במגרש הטניס,אכשיו אני לא יכולה לזוז ובוודאי לא,,,,עד שאקבל מסג" ,,,,,תרגע ,,לא ממך, אינך אשם,,,,אלך לבית דני לאחר שאוודא,שהפרקט הצבוע,נקי ממכשולים,אם למישהו מכם הסתבכו רגליו בבית דני מהניילונים הדבוקים למחצה,שיספר .,,,אליק יקירי אם את חובי אני צריכה למלא,אזי ,שיהיה בנצר בתנאי שתלבש חולצה אדומה,,,,,,,,,,,,,,חגגגג שמח,

למעלה