נולד לרקוד 2
=)

מורני666

New member
נולד לרקוד 2 ../images/Emo60.gif =)

מי מכאן חושב/ת ללכת לאודישנים?? דרך אגב.. אתם יודעים אם השופטים יהיו אותם שופטים? כי אם דוד נשאר אני אתפדח ללכת לשם... חחח כי הוא מכיר אותי[
], ואשתו היא המורה שלי לקלאסי... בכל מקרה תרשמו פה אם אתם תלכו או לא :)

מורני666

New member
לא יודעת..חח פאדיחה כי היה לי סיפור

איתו כשהתקבלתי לתלמה ילין ולא הלכתי..

yaeltal12

New member
../images/Emo20.gif ממ אולי קצת פאדיחה..

אבל אם הוא איש מקצוע אמיתי הוא ישפוט אותך אך ורק לפי הביצועים שלך באודישנים ולא לפי העבר שלך ומה שהוא או אישתו יודעים עלייך.. והוא איש מקצוע אמיתי, לא? אגב, אפשר לשאול איזה סיפור היה לך איתו? (סליחה על כל השאלות =/)

מורני666

New member
חח בטח שאפשר לשאול ואני אענה בכיףף

אממ אז ככה... בכיתה ח' [שזו הייתה השנה השלישית שלי בבלט קלאסי] המורה שלי [שהיא אישתו של דוד דביר, ומורה בתלמה ילין] הציעה לי ולעוד 3 בנות ללכת לבחינות לתלמה ילין... אז הלכנו ונבחנו.... ועברנו.
ואז היה את המפגש האישי עם המנהל, אבל ההורים שלי החליטו שהם לא רוצים שאני אלך ללמוד בתלמה ילין ולא הלכנו למפגש עם המנהל [ואמא שלי שחכה להודיע להם...
] ומה שקרה זה שדוד התקשר אלי [אכן כן.. חח]וכעס על זה שזה לא בסדר והכל... וקבענו תאריך פגישה אחר, וחשבתי שעד אז אני אצליח לשכנע את ההורים שלי שאני אלך ללמוד שם... אבל לא הצלחתי וביטלנו את הפגישה ולא הלכתי לתלמה ילין... מאז הלכתי שנתיים לקורס קיץ בתלמה ילין ופעם אחת כשבאתי בבוקר ראיתי את דוד ולא אמרתי לו כלום וזה חחח... ואז הוא אומר לי כזה "מורן, אפשר להגיד בוקר טוב" חחחחחחח פאדיחה.
והשנה כשהייתה לנו את ההופעה באמצע יולי, אז דוד היה שם אחראי על השירים והתאורה והכל, וכשאמא שלי הגיעה לראות את ההופעה אז היא אמרה לדוד שלום והוא כזה לא זיהה אותה אז היא אמרה לו שהיא "אמא של מורן"... והוא אמר לה כזה "אהה.. זאת שלא נתנה לבת שלה ללמוד בתלמה ילין אחרי שהיא התקבלה.." פייייי לא נעים... חחחחחחח אז בקיצור ~חפרתי~ אבל זה הסיפור בכללי...

yaeltal12

New member
חהחהחה!

איזה סיפור! כנראה את ממש מוכשרת.. משהו מיוחד אם הוא ככה רץ אחריך! וזה נשמע לי שהוא היה קצת ציני ואמר בצחוק.. אם הוא היה כועס הוא לא היה מבקש ממך בוקר טוב. בכל מקרה, חבל לדעתי להפסיד הזדמנות כמו נולד לרקוד, בעיקר אם את מוכשרת ורוצה את זה.. לפחות לא בגלל השופטים.

מורני666

New member
אבל אני יודעת שהם לא יקבלו אותי

אני נראית קטנה לגילי... חחחחחחח

yaeltal12

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo9.gif

ובקשר לתגובה שהגבת... רוני B היא אולי האדם הכי נמוך במדינה (שאינו גמד) (ואני חולה עליה שלא יהיו אי הבנות) והיא הגיע לגמר כמו גדולה.. וזה לא מפריע לה להיות מדהימה!! את.. חסר לך קצת ביטחון עצמי (תראו מי מדברת.. פשוט גם לי חסר קצת
).... אם את טובה, יקבלו אותך גם בלי אף או אוזן.. ואם את חושבת שפשוט יחשבו שאת קטנה מדי מכדי להשתתף, תראי תעודת זהות או תעודת לידה.. לא? ממש כדאי לך לנסות להבחן לדעתי! מה יש לך להפסיד?

מורני666

New member
חחח בת כמה את?? ../images/Emo60.gif

יואווו אם את מעל 16 רוצה לבוא איתי אם אני אלך [סיכויים נמוכים חחח]

yaeltal12

New member
../images/Emo20.gif איזה.. חח אני בת 13 ו..7 חודשים

והייתי שמחה לבוא איתך! הייתי מתה לתחרות כזאת.. אבל אני לא מספיק טובה וגם קצת פוחדת מתחרויות
וחבל מאוד שסיכויים נמוכים שתלכי לזה..! :)

chonkin

New member
כוכוב נולד 2

אם מישהי יכולה בבקשה לתת לי קצת יותר פרטים: איך נרשמים? איפה? מתי? וכוד' אשמח מאוד על תשובה מהירה ככל האפשר. תודה רבה מראש, ובהצלחה לכולן!!!!!!!!!!!! :)

MapleSyrup

New member
את כבר לא יכולה להרשם לכוכב נולד2

אבל נידמה לי שאת יכולה לנולד לרקוד
סתם, נו תתעלמי אני מפגרת ומשעמם ליOO"

moruush

New member
כפרה.. מה?!

כוכב נולד עכשו זה כוכב נולד 4, 2 היה לפני שנתיים. את מתכוונת לנולד לרקוד?

למעלה