חח בטח שאפשר לשאול ואני אענה בכיףף
אממ אז ככה... בכיתה ח' [שזו הייתה השנה השלישית שלי בבלט קלאסי] המורה שלי [שהיא אישתו של דוד דביר, ומורה בתלמה ילין] הציעה לי ולעוד 3 בנות ללכת לבחינות לתלמה ילין... אז הלכנו ונבחנו.... ועברנו.
ואז היה את המפגש האישי עם המנהל, אבל ההורים שלי החליטו שהם לא רוצים שאני אלך ללמוד בתלמה ילין ולא הלכנו למפגש עם המנהל [ואמא שלי שחכה להודיע להם...
] ומה שקרה זה שדוד התקשר אלי [אכן כן.. חח]וכעס על זה שזה לא בסדר והכל... וקבענו תאריך פגישה אחר, וחשבתי שעד אז אני אצליח לשכנע את ההורים שלי שאני אלך ללמוד שם... אבל לא הצלחתי וביטלנו את הפגישה ולא הלכתי לתלמה ילין... מאז הלכתי שנתיים לקורס קיץ בתלמה ילין ופעם אחת כשבאתי בבוקר ראיתי את דוד ולא אמרתי לו כלום וזה חחח... ואז הוא אומר לי כזה "מורן, אפשר להגיד בוקר טוב" חחחחחחח פאדיחה.
והשנה כשהייתה לנו את ההופעה באמצע יולי, אז דוד היה שם אחראי על השירים והתאורה והכל, וכשאמא שלי הגיעה לראות את ההופעה אז היא אמרה לדוד שלום והוא כזה לא זיהה אותה אז היא אמרה לו שהיא "אמא של מורן"... והוא אמר לה כזה "אהה.. זאת שלא נתנה לבת שלה ללמוד בתלמה ילין אחרי שהיא התקבלה.." פייייי לא נעים... חחחחחחח אז בקיצור ~חפרתי~ אבל זה הסיפור בכללי...