נולדה לי בת!!!

• פותח הנושא zut
  • פורסם בתאריך

zut

New member
נולדה לי בת!!!

בשעה טובה ומוצלחת, ביום הכרזת המדינה, יום שני בבוקר, נולדה לי ילדה מדהימה... תענוג אינסופי. הלידה התקיימה באיכילוב, בחדר הטבעי, ללא מרדימים (כואב מאד), עם אחותי וחברה ומיילדת מקסימה, בתהליך שהזכיר קצת לידה בדואית, בכריעה, בזעקות ובאהבה. הלידה התקדמה מקסים כמו בספרים, ובסופה אני אוחזת בת, עוד אין לה שם, בת מקסימה. תודה לכן על התמיכה שנתתן לי במהלך ההריון, תמיכה לה הייתי זקוקה כל כך. כרגע, אני מתארחת אצל אחותי, לומדת להיות אמא, מגלה בי רגשות שלא ידעתי שקיימים. מאושרת מאד. אז סופשבוע נפלא לכולכן.

m i c h a l i

New member
איזה יופי ../images/Emo24.gif מזל טוב ../images/Emo95.gif

תיארתי לעצמי שאת כבר אחרי כי לא ענית לי בטלפון איזה יופי של בשורות בערב שישי
שמחה בשבילך ומתרגשת איתך שמחה שאת מאושרת יקירתי ומאחלת לך המון אושר עם בתך הקטנה מחכה לשמוע עוד ועוד ואנחנו כאן בשבילך...לדברים הטובים וגם לדברים הלא כל כך ... אויש את עושה לי חשק לעוד פיצפונת קטנה

ליאור30

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gifמזל טוב

כל הכבוד על הלידה הטבעית. שיהיה לך כיף וקל לגדל את ילדתך, הקשה כבר מאחוריך. שוב המון המון מזל טוב.

dominogrose

New member
מזל טטווווובבבבבבבבב ../images/Emo24.gif ../images/Emo42.gif

המון המון המון מזל טוב!! איזה יופי... איזה אושר....

orly 12

New member
המון המון מזל טוב ../images/Emo140.gif

שתהני מבתך, שתרגישו טוב וכל הכבוד על הלידה הטבעית.

אiסי

New member
מזל טובבבבבבב../images/Emo24.gif

איזה כייף לשמוע שהכל בסדר שהלידה עברה בשלום וששתיכן יחד סוף סוף תהני ממנה ומהאמהות

רווקה2

New member
אלף מזל טובים, יקירה

תהני ותצלמי בעיקר בימים הראשונים, הם גדלים כל כך מהר.

m i c h a l i

New member
שלום גם לך ../images/Emo24.gif

איזה כייף
שתי תינוקות חדשות לפורום ששון ושמחה
ברוכה השבה רווקה
מקווה שהאמהות עושה לך טוב מה עם קצת חוויות?

רווקה2

New member
הי מיכלי

האמהות אכן שינתה אותי, אני מקבלת תגובות מהסוג הזה כל הזמן. הפכתי לרגועה יותר, בטוחה יותר בעצמי, אחראית ומאושרת יותר. חוויות? יש הרבה, מאיפה להתחיל? אולי מהבוקר: ים ישנה איתי במיטה (הכי נוח להאכיל בלילה) ובבוקר מתעוררת לפני (בחמש). היא רוצה להעיר אותי אבל עושה את זה בכזה חן - היא שולחת יד לפנים שלי וממששת אותן. אני כמובן מרגישה אבל עושה את עצמי עדיין ישנה ואז אני מפתיעה ונושכת לה את היד. ואז היא צוחקת צחוק כזה מתוק, של התלהבות, שאני אוכלת אותה. באמת, אין אושר גדול יותר מזה.

למעלה