נולדה לי בת דודה!

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
נולדה לי בת דודה!../images/Emo6.gif

היה לי כזה שבוע מגעיל, עד שהיום בצהריים סיפרו לי שדודה שלי בבי"ח. (ואז שוחררה הביתה, ואז עוד פעם בבי"ח
.) היום בלילה היא ילדה את הבת-דודה החמישית שלי ^-^ (משפחה קטנה, נו). מצאה לה תאריך להיוולד, זאתי. בכל אופן, אני בהיפר-אקטיביות כיפית מאז. אושר. ^-^

painapple

New member
מזל טובבב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo85.gif../images/Emo79.gif

HuGo Hell

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!! ^___^../images/Emo1.gif

אני לא יכול לחכות שכבר תוולד לי האחיינית ^^ דוד אופיר ;; אהה!! *פורץ בבכי*

HuGo Hell

New member
אואואו והכי טוב~ ../images/Emo1.gif

היא אמורה להיוולד באוקטובר! בסביבות היומולדת שלי ^^^^^^^^^^ ליומולדת 17 גם אקבל רישיון (אולי @_@;) וגם אחיינית חמודה~ ^^

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאחד באפריל!

מזלטוב לך
. אז מתי נוכל לדרדר אותה לסמים???

De-Panther

New member
../images/Emo49.gif מישהי שלא...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יושנת הרבה בלילה

שניש

New member
מזל-טוב ^^../images/Emo65.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

כל פעם שתיכנסי לדיכאון תבקשי מאיזשהי דודה להשריץ

Gizmo16

New member
מזל טוב אתי^_^../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

מי ייתן ובת דודתך תלמד את האושר של פורום 666
(כןכן, 666 דור העתיד, היר ווי קאם)

AGENT SHESH

New member
*פלאשבאק לעתיד*

666 בשנת 2020 - קסם וחבורת זאטוטים (כולל הבת דודה של אתי) עדיין פה, עוסקים בכל דבר אפשרי - סקסמים טל מוסרי ושאר ירקות.

Gizmo16

New member
התכוונת פלאשפורוורד../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אני כל כך הולכת לסבול
אני הרי נמשכת לזקנים, ולא לזאטוטים
אולי אני אצא עם ההורים שלהם
או שאני אעשה הסבה לפדופיליה[-{

De-Panther

New member
איי איי איי!! זה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כבר תפוס!! גנבת סטיות

AGENT SHESH

New member
מזלטוב! ^_^../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ילדים זה אושר. זה שמחה. בדיוק השבוע היתה ברית לבן שנולד לחבר טוב שלי. אחד שאני מכיר ממש מגיל קטן, הוא אומנם גדול ממני ב3 שנים, אבל אנחנו חברים טובים, ועכשיו נולד לו ילד. זה כלכך מוזר..

PopPy

New member
תודה לכולם ^-^../images/Emo24.gif

תהיו בטוחים שאני אדרדר אותה כראוי, אני מחנכת את הדור הצעיר של המשפחה שלי. יום יבוא והם יגידו בגאווה - אני בן/בת-דוד/ה של מישהי מדור החלוצים של 666!
(666, מחזור 2020?) בן דוד שלי אומנם איכזב - הוא התחיל לשמוע פאוור מטאל זול עכשיו - אבל זה יעבור לו והוא יעבור למשהו איכותי יותר בסוף, הוא קטן אז עוד יש עתיד
את האחיות של הקטנה גם חינכתי יופי, הן גדלו על דיסני הקלאסי והטוב (דאגתי להשיג להן את כל החשובים - מלך האריות, אלאדין, בת הים הקטנה, היפה והחיה), ונידנדו לי ללמד אותן את המילים של "משתגע כבר מלך להיות" פעם
(וכשאני שרתי איתן את זה זה גרר כמה מבטים תוהים :X) בכלל, כבר כשהן היו ממש קטנות הן אהבו לשמוע מוזיקה איכותית מהדיסקמן שלי, אז אני צופה להן עתיד וורוד.

Gizmo16

New member
נשמע איכותי ביותר^____^../images/Emo28.gif

בהתחלה קראתי את ההודעה שלך בקינאה, עד שהבנתי שאח שלי מכיר בע"פ את כל סרטי דיסני, שומע איפה הילד ושוטי הנבואה, קרא את כל ההארי פוטרים ורואה כל אנימה שהוא מצליח להשיג עם תרגום לעברית
אחחחח, אנחנו מחנכות דגולות

De-Panther

New member
../images/Emo3.gifוהחציאחות שלי...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

רואה כל טלנובלה זולה שיש(כולל הפלורסיינטה הזה שיש עכשיו והאמי הזה שיש בערוץ הילדים) בעבר היא גם הייתה שומעת שרית חדד עכשיו היא סתם שומעת כל זבל שהחברות הפרחות שלה אוהבות אהה כן... היא גם דואגת כל הזמן להוריד את המכנסיים כמה שיותר כדי שיראו לה את החריץ... אפילו אצל החברות הפרחות שלה זה לא ככה... והיא רק בכיתה ה' אוי ווי מה גדל אצלי בבית

למעלה