נוכל באטרף

זהירות2

New member
נוכל באטרף

האם מישהו נתקל בזקן שמתחזה לרופא ומתחיל עם בחורים צעירים?

זהירות2

New member
תשובה

הנל מציג תמונה לא אמיתית באתר ומבטיח הבטחות שיביא את הבחור שבתמונה למפגש...אך לפני כן יש לשכב איתו על מנת שיחליט אם הוא מתאים וכך משיג יחסים מבחורים הצעירים ממנו ב40 שנה וגורם להם לתלות. וכמובן אין שום בחור מאחורי התמונה...

זהירות2

New member
תשובה

ברבוריאן,
מדובר בידיד שלי שנפל בפח, רציתי להזהיר אחרים וגם לבדוק האם זה קרה לעוד בחורים.

omrison

New member
אני מצטער אבל צריך להיות ממש טיפש(או חרמן?)

בשביל לחשוב שזה אמיתי. זו רמאות באינטרנט ברמה 1....

ממש ככה

מי מסכים לעבור אודישן מיני עם בחור מבוגר על מנת "להתקבל" לדייט עם החתיך?
למה, החתיך לא יכול לשפוט בעצמו?

עצוב לי להגיד אבל מי שנפל בפח הזה, כנראה מגיע לו.

Uri04

New member
התלוננת עליו בפני הנהלת האתר?

פרסמת את הניק שלו בכרטיס שלך עם הערת אזהרה? יש כל מיני דברים שאפשר לעשות, ותודה שאתה מזהיר. נכון, צריך להיות מאוד תמים (או מאוד חרמן) על מנת ליפול בפח הכרטיס המזוייף עם תמונה של דוגמן צ'כי, אבל זה לא אומר שיש להתעלם מתופעות כאלה ולהתריע מפניהן.

למי יש כח להיות זמיר או שוטר ?

...אז פרקו למישהו ת'תחת על הפאדי...ביג דיל...

Uri04

New member
כולה התרעה, לא מדובר פה במבצע מורכב מדיי

ItsikH

Member
"ייזהר הקונה" לפי התאור, בעל הכרטיס לא עשה דבר שמצדיק תלונה, אלא אם כפה עצמו על קרבנותיו. הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לפרסם את הסיפור על מנת ליידע אנשים תמימים (מאוד תמימים במקרה הזה).

makel1

New member
יש כל כך הרבה נוכלים באטרף

שהדבר הכי נכון לעשות זה לדווח להנהלת האתר על כל מקרה שנתקלים בו

ItsikH

Member
אפשר אבל אני לא רואה בעיה מבחינת האתר במעשה הזה, הוא בשום שלב לא טען שהתמונה שלו. זה כל כך גבולי שאני לא רואה את האתר עוסק בזה, בניגוד למשל למודעות על שרותי מין בתשלום (שזה לא רק ענין מוסרי כמו כלכלי מבחינת האתר), או קטינים וכו'. אולי על התחזות לרופא? גבולי מאוד.

זה ממש לא גבולי

אף אחד לא עומד מאחורי כל כרטיס ומבטיח את אמינותו.

אם אדם בחר להציג את עצמו כרופא או כמוכר בחנות בגדים - את אף אחד זה לא מעניין. אפשר להציג את עצמך ככה גם במציאות.
אין חוק שאוסר עליך לשקר. גם לא באתר.
לא מדובר בהונאה, אלא בשקר גס.

בעלי האתר לא מחוייבים לדאוג שאיש לא משקר ומציג את עצמו באופן השונה ממה שהוא במציאות. זה לא גבולי. זה רחוק מהגבול.

כשאני שלחתי להם מכתב בנוגע לבחור שמאיים עלי, הם פשוט אמרו שכיוון שהתמונות שלי מאומתות, הם ימחקו כל פרופיל אחר הנושא את תמונותיי - אך בשביל זה אני צריך לתת להם לינק.
הם לא ביקשו את שם הסוחט ואת הכרטיס שלו. ואני בספק אם הם גם היו עושים עם זה משהו.
זה לא מעניין אותם.

לדעתי, הגבול היחיד הוא פדופיליה וכו'. כל מה שהחוק אוסר עליו.
וכל השאר? מצידם שיהיה קרחנות. סדום ועמורה.
זה רק מכניס יותר כסף.
והרי, זה מה שמניע את העולם, לא?

ItsikH

Member
זה בדיוק הגבול הדק יש אי אילו תארים שאסור לאדם לקחת לעצמו מבלי להסתכן בעבירה על החוק. עדיין - שאלה אם האתר יטריח עצמו להכנס לפינה הזו אלא אם כן יש לו סיבה טובה (כלומר חשש מתביעה - שום דבר פחות מזה)

התחזות לרופא היא עבירה פלילית

אם אתה באמת עושה את זה כשאתה בקליניקה ומבצע תפקיד של רופא.

אבל סתם כך בשיחות חולין?
איפה העבירה? ומי יכול לאכוף אותה?

makel1

New member
יכול להיות שאתה צודק מהבחינה הזאת

אני באמת לא בטוח עד כמה זה לא חוקי יותר מאשר לא מוסרי. במיוחד אם הם נותנים את האופציה לתמונה מאומתת (יוצאים מנקודת הנחה שאנשים לעיתים מעלים תמונות לא שלהם)

למעלה