נוכחות מוגברת.

chips

New member
היי

לגבי Terry Pratchet יש לי את כל הסידרה Disk world Novels שלו .קראתי אותם לפני שנים . הוא פשוט מדהים .

וואו-וואו-וואו-וואו-וואו!!!!!!!!!!!

כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן אני בוחר בחיים שלי אני בוחר להיות זה שקובע מהם החיים שלי לא מוותר על שום רגע! באהבה, בן

סיון b

New member
בנצ´וק, אתה כאן במקרה?

ראיתי את ההודעה שלך! אם אתה כאן, תשמיע קול! long time - no see סיון

חוכמית

New member
לא הוא לא במקרה!

סיוואנוש......בןןןןןן......בבבבבבבןןןןןןןן. איפה אתם!!!!!!! מתגעגעת כל כך. ו.....בן..... ה כן כן כן כן כן כן היזכיר לי קצת איך אומרים הרבה כן ומתי.....באנגלית. אז תנסה להגיד את זה כמו שכתבת....וכתוב לי מה קרה......
אוהבת. מאוד.

סיון b

New member
חוכמית הנפלאה!

אני נכנסת, קוראת חלק מהדברים. לא מגיבה. כבר לא מרגישה שייכת. באמת. אז אני איתכם. רואה ולא נראית. עדין אוהבת, סיון

היי, מתוקות שלי! מתגעגע אליכן

ואוהב אתכן! לפעמים בא לדבר בטלפון ולא בפורום... ובמקרה שלנו אנחנו יכולים (יש לנו את הטלפונים). אני קצת בהתנתקות - לא מהפורומים דווקא אלא בכלל... עומס יתר וכאלה. בשניה זו שני הטלפונים שלי לא מקבלים שיחות!!! כך שאינני זמין!!! אבל אם תשאירו לי הודעה, אני אחזור אליכם! ואני מקווה לפגוש אתכן בקרוב!!! אויש, זה יצא מצחיק לכתוב כך הודעה לשתיכן בבת אחת... אבל לא נורא, כך זה יצא!
אוהב אתכן מאוווווווווווד (אתן מרגישות?!?!) בן נ.ב. חוכמיתוש - לא הבנתי את עניין ה-YES YES YES...

חוכמית

New member
אני מרגישה !!

אז זה ככה......
YES,... YES....YES....YES....YES...YES..YES..YES..YES.,YES..YES..YES.YES.YES.YESYEYSYESYESYEEEESSSSSSSS.
סתם אסוציאציה... ממממ... מענייין.... באהבה.

חוכמית

New member
לא מתאים לי!! ../images/Emo88.gif ../images/Emo18.gif

לא מסכימה, לא רוצה, לא יהיה, ועכשיו אני ממש קרבית!!!!
זה שאת במנוחה, ולא בא לך לכתוב אלא רק לקרא - ניחא (למרות שזה ממש לא עובר.....) זה שאת נעלמת - גם כן ניחא חי חה.... את פה כאן ועכשיו, כותבת, כל מה שבא לך, שאת מרגישה, שאת רוצה ותראי איזו תחושה נפלאה תהיה לך. יש לנו שינוי אדיר ואת ממש חלק ממנו. אל תוציאי את עצמך. טוב, זה לא כל כך משנה מה תעשי כי לא ניתן לך
את כןאיתנו . קוראת? אחלה. אנחנו כאן אוהבים אותך, ואני מרשה לעצמי להגיד את זה בשם כולם נכון? תענו בבקשה. בבקשה תעשי מאמץ פצפון, מבלי להתחשב במה שאת קוראת וספרי לי את הדבר שאת הכי חושבת עליו הבוקר. (וגם אם זה משהו ממש ממש ....) תני לנו להגיש את החיוך שלך דרך ההודעות, את שמחת החיים, והשמש הזורחת. זאת את.

סיון b

New member
ויי, חוכמית,

עם הודעה כזאת - איך אפשר שלא להגיב? את מקסימה, את יודעת! נכון????? מרגישה כבר לא נוח לכתוב דברים. לא יודעת! לא נוח לי כבר לשפוך את הלב. מרגישה די מיותרת... אני שמחה שאת רוצה כאן את נוכחותי. כיף לי לדעת את זה. וגם כרגע חיוך מתפרש על פני. זה כל הקסם, לא? אז אני קוראת ומחייכת. להגיב? לכתוב? לא יודעת. לא מרגישה הכי נוח. וחבל לי, כי היה לי הכי כיף בעולם כשכן כתבתי. כולם היו נפלאים. זה נהיה קצת גדול עלי. מרגישה קטנה מול כל מה שקורה כאן. חוכמית, שוב, את מקסימה! ואני לא סתם אומרת. סיון

חוכמית

New member
כן.....

כן, לשפוך את הלב...... כן, רוצה אותך...... כן, לכתוב...... כן, להגיב..... כן, כן, כן, כפי שכתב בן בן..... ו....אין לא....
בואי אלי.... קחי חיבוק.
דברי אלי.

למעלה