נוכחות מוגברת.

גיל גיל

New member
נוכחות מוגברת.

אני פה, לא רק במחשב, לא רק במחשבות, אני במהות של הפורום הזה! איך הגעתי לשם? התשובה היא שוב "מועדון קרב"! יש סרט טוב יותר? אני לא מצאתי... אנחנו החרא של החיים! אנחנו כלום, אנחנו אפסים קטנים וחסרי משמעות! נכון? בטח!!! אז עכשיו מה שנשאר זה להגשים את האמת שלנו! למה לנטוש חלומות ולהתפשר!? להיות מאושרים בכל מחיר!!! כי אחרת, את המחיר נשלם אנחנו! רע לכם? למה? כי? ומה גורם לזה? ומה הוביל לזה? נכון! אתם!!!!!!!! כי לא עשיתם מה שהתכוונתם לעשות כי הסביבה החליטה בשבילכם, כי התנהגתם כמו שההורים/מורים/בן/בת זוג רצו, כי הייתם "ילדים טובים" גם כשהילדים הרעים המשיכו לטפס עליכם! למה אתם לא מאושרים? מבחירה!!! בוקר טוב לכולכם אנשים נפלאים ויקרים שכמותכם! בוקר טוב וברוכים הבאים ליום הראשון בשארית חייכם! עכשיו, קמתם? שטפתם פנים? ציחצחתם שיניים? הגשמתם היום חלום? עוד לא??? אז למה אתם מחכים??? קדימה!!!! גיל גיל (שהחליט להסתער על החיים)

deep ocean

New member
היפ הופ הוריי!!!!!!!

מועדון קרב הוא סרט מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאף אחד אין חיים מושלמים השאלה מה עושים איתם ממש כך! גילגיל-אהבתי!!!! אני מאושרת כי אני בוחרת את חיי אני בוחרת מה לעשות אני בוחרת איך לחיות אני עושה מה שעושה לי טוב ולא מה שעושה טוב להורים או לחברים שלי וככה צריך!!!!! הכל בחירה!!!!!!!!! אז בואו נבחור להיות מאושרים ובואו נבחר להגשים את חלומותינו מסכימה איתך לחלוטין!! ואוהבת המון! מיכלי

גיל גיל

New member
מיכלוש!

את צעקות השמחה שלך אני שומע פיזית תמיד! את נפלאה! את "מוארת", את זה כבר ידעתי... עכשיו בואי נראה מה אנחנו עושים כדי "להאיר" את העולם! בעצם......... למה "להאיר"? צריך להאיר!!! ואת יודעת בדיוק למה אני מתכוון! נכון?

deep ocean

New member
כן כן אני מבינה אותך

להעיר את כולם!!!!!!! להעיר את כולם מהשינה בהם הם נמצאים!!!! לגרום להם להבין שהכל בחירה שהם יכולים להיות מאושרים אם רק ירצו שהם יכולים להגשים את חלומותיהם בהינף יד!! ולהאיר את העולם באהבה ואושר! :))) ואוו האנרגיות שלך עכשיו כל כך חזקות!!!!!! גיל..... יש לי את התסריט של הסרט אגב בקובץ NOTEPAD אם זה משהו שאתה רוצה?! (אתה מכיר אותי, משיגה את הכל, אלפות החיפושים באינטרנט זה שמי השני)

גיל גיל

New member
אז קדימה!

לשלוח למייל בYAHOO!!! [email protected] כי יהיה ממש מבאס לנסות לקרוא אותו על צג הסלולר... האנרגיות שלי בשמיים! ממש חבל לי ללכת לישון, אבל... בואי נלך לישון ביחד! אני מכסה אותך, ועכשיו נשיקת לילה טוב!!! (על הלחי!!! לא שום דבר זדוני!) לילה טוב!

deep ocean

New member
איזה כיף לי!!

שוב כמעט הלכתי וראיתי שהגבת!! שולחת לך את התסריט עוד כמה שניות.... לא חשבתי שתעשה משהו זדוני!! אתה מקסים וחמוד!! ואני שמחה שכתבת שתתן לי נשיקה על הלחי בלי לפחד ממה שאני אחשוב! כי חשבתי רק דברים טהורים!! ואוו זה אחלה גיל זה רק מראה כמה שאתה לא חושש ומלא באנרגיות טובות ובטוח בעצמך!! זה נפלא!!! אין לי מילים!!!!! הולכת לישון עם חיוך יותר רחב! :)

deep ocean

New member
שלחתי לך את התסריט! בנוסף

יש לי ספרים באנגלית על המחשב של: Robert A. Heinlein Stephen King Terry Pratchett אם אתה בקטע-אני אשלח לך גם אותם!! :)

גיל גיל

New member
לגמרי במקרה,

היינלין, פראצ´ט וקינג הם שלושה מהסופרים החביבים עלי! אין לי כלום שלהם על המחשב, אבל קראתי המון ספרים שלהם... תשלחי מה שיש לך, אם כבר יש לי, או אם קראתי, אז שיהיה שוב... לא נורא! תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))

deep ocean

New member
מקריות!! פחחחחחחחחח

פשוט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "במקרה" הם 3 הסופרים האהובים עליך! כמה מגה אפשר לשלוח לך? כל הספרים שיש לי שלהם שוקלים 35 מגה :) יש לי רעיון כל יום אני אשלח לך ספר אחד או שניים בשביל לא להעמיס לך על התיבה!! תחכה להפתעה כל יום :)

deep ocean

New member
כבר שלחתי לך שניים עכשיו!

יאללה יאללה בוא לישון! נשיקה על הלחי חיבוק לדובי ולמיטה :) הלכתי......נזכרתי שיש לי מלא דברים מחר קבעתי גם עם מישהו (שגם מחפש דירה) להיפגש בת"א לראות ביחד דירות וכאלה ויש לי עוד כמה סידורים המון אהבה ממני

deep ocean

New member
ואיזה כיף לקרוא את ההודעה זלך!

ממש מרגישה את האנרגיות של האושר והבחירה שקיימות בך כרגע!!!!!! ממש מרגישה את מה שעובר עליך!!!!! פפפפפפפפ זה חזק! שיהיה לך הכי טוב שיש :) הולכת לישון בחיוך.....

deep ocean

New member
ואתה יודע ש.......

התכוונתי ללכת לישון אבל אז הייתה לי הרגשה שמישהו כתב משהו בדרך הלוחמים אז עשיתי REFRESH והנה ההודעה שלך הייתה שם!!!

גיל גיל

New member
אדם מדהים שכמוך!

התחברתי אלייך כנראה! או שאת מחוברת תמיד לאושר שאופף את העולם ואז פתאום הרגשת את הנוכחות המוגברת שלי בשדה האושר...

deep ocean

New member
לא ברור מה היה אבל בזמן האחרון

אני נותנת לעצמי להתחבר עוד יותר עם תחושות הבטן שלי ולחוות את היקום באושר, וזה מוכיח את עצמו- אני חושבת על דברים-הם מתקיימים אני חושבת על אנשים-הם צצים והעיקר נותנת לעצמי להרגיש נותנת לעצמי להתחבר נותנת לעצמי לבטוח בתחושות הבטן שלי נותנת לעצמי מרחב פעולה ותחושה ומרגישה כל כך מאושרת כרגע וממש מחוברת לתחושות שלך פפפפפ זהאת פעם ראשונה שזה קורה לי איתך שאני מ-מ-ש מחוברת לתחושות שלך......... :) איזה כיף לנו!! לילה נהדר!! ממני

deep ocean

New member
הלכתי לישון עכשיו.....

מחכה בכליון עיניים לקרוא את התגובות על ההודעה שלך מחר! :)

ellii

New member
פששששששאיזה יופי ממש מדביק../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

למעלה