נויתתתתתת נ.ב.י.ט!! תגידי מזל טוב.. חנצ'וצ' ב"הצלחה במתכונת..
M Mrs ButterFly New member 21/5/06 #2 ../images/Emo204.gif אוקיי, תכירו.. בקי, סניף נהריה, שבט לביא.. אין לי קשר אליה.
E elivnat New member 21/5/06 #4 ברוכהבאה בקי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני ליבנת, שבט לביא, סניף גבעת עדה (שכרגע נמצא בשלבי פתיחה)
ברוכהבאה בקי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני ליבנת, שבט לביא, סניף גבעת עדה (שכרגע נמצא בשלבי פתיחה)
א איתמר זלק New member 22/5/06 #8 שלוםוברוכהבאה שלום! אני איתמר משבט אחי'ה סניף עמישב הדר גנים מדריך נבטים מי את ומה שמך?
ק קפטן נועההה New member 22/5/06 #9 נראה לי שאיתמר החליט לאמץ לעצמו גם ברכה תמידית כמו זאת של נוית.....
ה המקורי חוזר ובגדול New member 22/5/06 #12 רק מה שמבדיל בין ברכתו לברכתה של נוית -זה שהוא שואל זאת בכל מצב,אפילו אם זה מיותר.
ב בקי הלמן New member 23/5/06 #29 תודה רבה.. טל גם את חמודה.. שלא תגידי אח"כ שאני מקפחת אותך .. ונוית תודה שאת מביאה עליי פרטים.. חסכת לי המון אני בקי הלמן מנהריה כבוד!! שבט לביא גם כבוד!!
תודה רבה.. טל גם את חמודה.. שלא תגידי אח"כ שאני מקפחת אותך .. ונוית תודה שאת מביאה עליי פרטים.. חסכת לי המון אני בקי הלמן מנהריה כבוד!! שבט לביא גם כבוד!!
M Mrs ButterFly New member 23/5/06 #32 ../images/Emo204.gif אין בעד מה. ../images/Emo13.gif ואני צריכה את א-ל-ח-נ-ן!!!!!!! תגידי לו שלא היה שום דבר כזה בנהריה!!!!! ואם הוא מוכן לעשות משהו שיתקשר אליי..
../images/Emo204.gif אין בעד מה. ../images/Emo13.gif ואני צריכה את א-ל-ח-נ-ן!!!!!!! תגידי לו שלא היה שום דבר כזה בנהריה!!!!! ואם הוא מוכן לעשות משהו שיתקשר אליי..
ב בקי הלמן New member 24/5/06 #33 נוית.. זה שאת צריכה את אלחנן לא כולם אמורים לדעת מזה... את יודעת תמיד את יכולה להרוג אותו בבנ"ע רק אח"כ אל תבכי שלא יהיה מי שיצעק "תפילת מנחה"
נוית.. זה שאת צריכה את אלחנן לא כולם אמורים לדעת מזה... את יודעת תמיד את יכולה להרוג אותו בבנ"ע רק אח"כ אל תבכי שלא יהיה מי שיצעק "תפילת מנחה"
M Mrs ButterFly New member 24/5/06 #35 ../images/Emo204.gif יהיה.. בשביל זה יש את אדיר.. או את שבט ניצנים. אוף, אני באמת צריכה אותו. תגידי לו שזה ממש חשוב.
../images/Emo204.gif יהיה.. בשביל זה יש את אדיר.. או את שבט ניצנים. אוף, אני באמת צריכה אותו. תגידי לו שזה ממש חשוב.
א איתמר זלק New member 22/5/06 #16 נראה לי שמה שמיותר פה זה ההערות הטיפשיות שלך אם לא היית כזה מרובע היית מבין שכשאני שואל "מי את ומה שמך" כתגובה להודעה שגם ככה כתוב שם את התשובה לשאלה עצמה אז השאלה שלי הייתה כדי לשאול אותה יותר בהרחבה ממה שכתבו זה מן קטע כזה של "בכאילו" לא על אמת אתה יודע...
נראה לי שמה שמיותר פה זה ההערות הטיפשיות שלך אם לא היית כזה מרובע היית מבין שכשאני שואל "מי את ומה שמך" כתגובה להודעה שגם ככה כתוב שם את התשובה לשאלה עצמה אז השאלה שלי הייתה כדי לשאול אותה יותר בהרחבה ממה שכתבו זה מן קטע כזה של "בכאילו" לא על אמת אתה יודע...
M Mrs ButterFly New member 22/5/06 #13 ../images/Emo204.gif בעייתו. ../images/Emo3.gif חח הרוע עושה לי טוב..
א איתמר זלק New member 22/5/06 #15 זה פעם ראשונה שאני עושה כזאת ברכה לחדשים אני תמיד עושה משהו אחר כן כן נוית קוראים לזה ל ג ו ו ן וואו מילה חדשה!!! איזה יופי לך הנה כבר למדת משהו חדש בפורום!
זה פעם ראשונה שאני עושה כזאת ברכה לחדשים אני תמיד עושה משהו אחר כן כן נוית קוראים לזה ל ג ו ו ן וואו מילה חדשה!!! איזה יופי לך הנה כבר למדת משהו חדש בפורום!