נוטש לאילת

Skate is Back

New member
נוטש לאילת

אנשים, מחר בבוקר אני זז לחמישה ימים בדרום הרחוק-אילת. לא יאמן,אבל זאת פעם ראשונה שלי שם. אז אני מקווה שתסתדרו כאן בלעדי (טוב,בטח שכן) ושיהיה לכם שבוע טוב. ד"א הבנתי שיש כאן את נופר שגרה באילת ועוד כמה שנוסעים בתקופה הקרובה,אז אפשר לארגן פגישת פורום אלטרנטיבית,אבל רק אם יהיו מספיק אנשים שישאירו הודעה בשעתיים הקרובות.

סקייטר יקר

אתה מוזמן ליצור איתי קשר נעשה פגישת פורום אני ואתה
חח סתם... אני יכולה לראות לך מקומות שווים בעירי אילת ומקומות שרק אילתים מכירים
בקיצור שלח לי מסר אישי ואתה מוזמן ליצור איתי קשר כשתגיע..... (איזה נחמדה אני ! זה לא זה קורה לעיתים קרובות....)

De-Panther

New member
חחחח כולם בשבוע הזה יורדים לאילת...

בטח היא מזה גונחת השבוע קרובים שלי הולכים לשם אח שלי אפילו הולך לשם(בדרך כלל כשחברים שלו הולכים לשם הוא נשאר בבית כמו
אבל כניראה הצבא משפיע) תהנה שם בנאדם והפעם הראשונה שלי באילת הייתה שנה שעברה זה מקום ענק!! והכי נהנתי מהמצנחי רחיפה בים

Stillwater

New member
אני לא כ"כ אוהבת את...

אילת. אני לא מבינה למה אנשים כ"כ אוהבים לנסוע לשם בתקופה של יולי אוגוסט? אנשים רוצים חופש, אבל מן איזה חופש זה שכלללללל המדינה, כל השכונה שלך נמצאת שם? והחום שם יותר גרוע מפה, לא ממש אפשר לצאת ביום מפתח המלון (מלבד הבריכה/ים) לכן אילת עדיף לפי דעתי בסביבות פסח או אפילו חנוכה. אגב...קניתי שם חולצה של קורט שנה שעברה הדפיסו לי על חולצה בגדול אנושי!!!

מממההה

1) קנית חולצה של קורט קוביין באילת ?!! 2) חם באילת מאוד מאוד אבל זה חלק מהקסם שלה. (כן זה קסם) אני אוהבת את החום וכשאתה אילתי אתה גם מתרגל ולומד אפילו לאהוב את זה !
זה כיף בגלל שחם אז הולכים לים הצונן ולהתקרר שם... בבררר
אנחנו מבריזים מבצפר יורדים לשעה לים וחוזרים חזרה לכיתה זה כיף ! והכי טוב - אין בים של אילת מדוזות בכלל
הכל קרוב להכל מרחקים קצרים ו10 דקות הליכה לא משנה לאן אתה רוצה להגיע. אבל אנחנו רחוקים מהמרכז =( וזה מבאס כי לאילת לא מגיעות הופעות, אומנים, חנויות וכולי... וגם אני לא יכולה להגיע לפגישת הפורום.... =(

למעלה