נוטשת...

נוטשת...

לא, אין לי טיול שנתי, או טיול כלשהו, או שאני לא אהיה בבית, אני נוטשת...פשוטו כמשמעו... תראו, כבר הרבה זמן שנמאס לי מהדולז, אין לי משהו אחר להגיד. פתאום כל העולם ואחותו אוהב אותן, וממאיס אותן עליי בכל צורה אפשרית, ואני חייבת לומר שכשהתחלתי להעריץ ולאהוב אותן זה לא היה ככה. הייתי יושבת שעות על הופעות, ראיונות וקליפים, ועכשיו אם מזכירים את השם 'הפוסיקט דולז' לידי בא לי כבר להקיא... בגלל זה אני עוזבת, נראה לי שלבינתיים, את הפורום, כדי לחשוב אם אני באמת אמשיך לאהוב אותן, או להיות קשורה אליהן בכלל. כי לא חשבתי שיימאס לי מהן, לא בגלל הן עצמן, או בגלל השירים המעולים שלהן וכו', זה פשוט לא זה. אני מקווה נורא שזה יחזור מתישהו, עד אז... שמרו על הפורום ואל תעשו לחן צרות
אוהבת אתכם המון
ואני מאמינה שתמיד אשאר איתכם בקשר
שיר.

Pushoka

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הלוואי שזה יחזור מתישהו
נתגעגע אלייך פה!

חלי39

New member
שירצ' =[ =[

חבל שאת עוזבת..אבל אם זה מה שייגרום לך להחליט החלטה נכונה ואולי לחזור לאהוב אותן אז קחי את הזמן..אנחנו במילא כל היום במסן
ואל תשכחי: שיר אומר/ת: לא ביתנו תמיד נשארת ביתנו. **מלודישליטה
** אווהבת

TzlilSimple

New member
כנ"ל

את האמת שהרבה זמן לא הייתי כאן ובצדק, בדיוק כמוך גם אני נוטשת. ומי שזוכר אותי עוד מהקומונה [המנהלת של הקומונה] אז אמממ... אני אוהבת אתכם מאוד!

funky Doll

New member
ניתגעגע תחזרו ../images/Emo70.gifאני מזהירה אותכן

סתםםםםםםם............ גמלי קצת נימאס אבל אני ימשיך איתן ואיתכם כול החיים

funky Doll

New member
נצל"ש לפושוקה דחוףף(אומנות השירשור)

תראי אני צריכה עזרה..???!!!! אני תמיד לוחצת הוספת תגובה אבל תמיד זה אותו דבר עושה לי את ההודעה במקום האחר....

Pushoka

New member
אממ..

אם את רוצה להגיב למישהי תלחצי עליה.. ואחרי שהיא מגיבה לך את לוחצת על ההודעה הראשונה שהגבת לה.. מקווה שהבנת

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gif../images/Emo24.gif

חייבת להגיד לך משהו.. בקשר לזה שרשמת "פתאום כל העולם ואחותו אוהב אותן"..לדעתי,דווקא בגלל זה- זה צריך לחזק אותך, ולהמשיך לתמוך בהן! לראות שיש להן עוד מעריצים...(ממלא כ"כ שמחה וגאווה
). תאמיני לי שהדבר הכי כייף בעולם זה לדעת שלא רק אתה אוהב/תומך/מעריץ מישהו. אני יכולה להגיד לך מניסיון, כי ככה יש לי עם הדיימונדז ולהפך,כל מעריץ שמצטרף לפורום שלהן רק מחזק את התמיכה והאהבה שלי אליהן. [אגב דיימונדז,הבטחת לי שתיכנסי מידי פעם
] בכולופן,אני מקווה שכל מה שתחליטי יהיה לטובה! ושנשמור על קשר
, מעין.

כן, אבל התכוונתי ש

זה נחמד שעוד אנשים אוהבים אותן, זה סבבה לגמרי אבל זה בכלל לא נחמד שחופרים לך עליהן 24\7 חברים שלך שהתחילו לאהוב אותן, או משו. ונכנסתי לדיימנדז:) אני אבוא עוד:) שכחתי לגמרי מהיומולדת של סיון!

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifכן,ראיתי שנכנסת../images/Emo9.gif

היה לה יום ראשון
ובקשר לאותם אנשים- תגידי להם שלא באלך לדבר עליהן או שתשני נושא..
אבל כמו שאמרתי-מה שאת מחליטה ואת חושבת שלטובה.. אם את חושבת שלעשות הפסקה מהן זה טוב..אז תעשי

mafins

New member
noooooooooooooooooooooooo

you can't
ani yehola liktov rak beanglit yesh li mahshev dafok aval lma laazov???? bearavit korim li mushi ve lo meshi !!XD maze meshane? at lo yehola laazov!! :(::(:(:( tuti nikshar elaih ve at baa la mifgash? bevakashaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |tut|

West Doll

New member
אומייגאד שיר שלי../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה....אנינעלמת לכמה ימים וכבר את נוטשת?? הכל בגללי
אני מקווה שתחזרי לבקר אותנו...כי יהיה קשה בלעדייך
וכשיהיה מפגש פורום[ויהיה
] אז תבואי
ו..ו..ו...תציפי אותי במסנג'ר בחיבוקים
כי אני עצובה עכשיו...

mafins

New member
XDDDDDDD

האמנתם
איך אני ושיר עבדנו על כולכםםםם רצינו לראות איך תגיבוווווווו שיר אמרה לי "אני לא באמת עוזבת אני עובדת על כווולם" נכון שיר??? say yes say yes say yes say yes say yes say yes say yes

mafins

New member
אוףףף

היא לא אומרת yes
אם לא תגידי שעבדת עלינו אני פורצת לך לבייתה, גונבת לך את כל המסטיקי פיסטוק ומדביקה אותם מאחורי המקרר שלך!!!!! ואחד מהם אני אוכלת!! עכשיו אני מאיימת עליו עם אקדח אז תזדרזי!! תגידי שאת צוחקת!!

Mp3 GiRl

New member
איזה באסה;____;../images/Emo190.gif

באמת חבל שאת עוזבת,אבל אני מבינה אותך שמרי על קשר כן???;]

למעלה