נוטרן ג'וניור...

גיליעל

New member
כל כך נכון, בדיוק כמו שבלשכות הבריאות

אומרים לכל אחד משהו אחר לגבי מיטה....

למעשה את צריכנ להתארגן למס' ימים,,,

בס"ד מאחר ואין במחוז. ולגבי השותף, יש לך מכתב משניידר מקסימום מכתב נוסף מרופא משפחה על שינוי התזונה, כך מידי חודש זה יגיע לבית המרקחת במרפאת האם. לבדיקה היכן ניתן להשיג תרפות / תוספי תזונה - שירות הניתן ב- 2700* רוב בריאות,,,,,

EFRATI728

New member
נכון ירון,כך עשיתי,תודה רבה!

ykatz100

New member
גם אנחנו משתמשים בנוטרן ג'וניור

היי, נועם שלי אכל עד לפני 7 ח' סימילק מרוכז 18% ולא עלה במשקל. לפני 7 ח' התחלנו עם נוטרן ג'וניור ומאז הוא עולה במשקל יפה. אנחנו צורכים 150 פחיות בחודש (5 פחיות ביום). לי לא היתה בעיה, אנחנו גרים במושב, ניגשתי לבית המרקחת והזמינו לי ארגזים שלמים. וכך בכל חודש, מזמינים לנו. לידיעתך יש השתתפות של המושלם בעלות. אנחנו משלמים 500 ש"ח בלבד (במקום 1500 ש"ח). צריך לדרוש מול בית המרקחת את ההשתתפות. לכל שאלה נוספת אשמח לעזור, יעל

dinn1

New member
אפרת- אני רואה שכבר ענו לך-

אבל בשביל לעשות סדר- כשאני קונה את האוכל, ולא חשוב איזו כמות- אני "מחוייבת" בהוראת הקבע במלוא הסכום אבל בפועל אני משלמת רק 590 ש"ח האוכל שקנית עכשיו לגל- תשמרי את הקבלות ותגישי למרפאה- תקבלי מהם החזר (מנסיון-פעם לא היה אוכל וקניתי פרטי וקיבלתי את הכל בחזרה) בהצלחה ובתיאבון !!

EFRATI728

New member
מה שמוזר הוא שכתוב על הפחית

מכיל 250 מ"ל,מכיל 250 קלוריות,ושנתתי לה את הפחית הראשונה זה עבר את ה250 והפסקתי ב300כי לא ידעתי אם זה יהיה לה כבד מדי,יש שם לפחות 330 מ"ל בשקט,מוזר לא?

EFRATI728

New member
יעל שאלה...

עכשיו שמתי לב שהרוקחת הזמינה לי נוטרן עם סיבים תזונתיים,יש לי 20 פחיות כאלה,את יודעת מה ההבדל בינהם?כלומר סיבים לא יכול להזיק?להבא אני אבקש ממנה בלי סיבים,אבל בינתיים מודאגת..

גיליעל

New member
אני לא זוכרת איזה נוטרן גילי קיבלה בזמנו,

עם או בלי סיבים. בעיקרון, הסיבים עוזרים ליציאות, אבל אני לא יודעת מה המשמעות ומה הכמות לילדים. הכי טוב שתשאלי את התזונאית, שלא יעשה לגל "שמח" בבטן. SORRY שלא עזרתי...

smorss

New member
נתת לה בקנגורו?

כי לאחרונה שמתי לב שהקנגורו שלנו מזייף בבערך 20 CC לכל 200 CC שאני נותנת. ז"א פשוט סופר יותר אוכל ממה שבאמת עובר, זה מה זה מוזר וגם מטריד כי כשהוא היה חולה לפני שבועיים אז הורדנו לו בכמות למינימום האפשרי על מנת לא להכביד עליו ואז גיליתי שגם את זה הוא בקושי קיבל. יכול להיות שגם המכשיר שלך מזייף בספירה כמו שלי?

EFRATI728

New member
אין לי מושג,לא ידעתי שקנגורו יכול לזייף,

הוא אמנם עובד כמו "חמור" כמעט ארבע שנים,אבל באמת מוזר. בגן יש להם קנגורו חדש שהשאלתי מכללית הנדסה,נראה מה הכמות שתצא להם שם... על הפחית כתוב בפירוש מכיל 250 מ"ל,יכול להיות שיש פחיות שממלאים בהם יותר?כי בפחית שפתחתי ולפי הקנגורו היה שם לפחות 330 מ"ל.. מוזר מאוד..

smorss

New member
תבדקי עם מזרקים של 60 CC

זה מה שאני עשיתי כשלי היו תהיות לגבי כמות האוכל בפחית והאוכל שהקנגורו נותן. גיליתי שמה שרשום על הפחית מדוייק בעוד מה שהקמנגורו נותן לא ממש... אני בדיוק בבירורים מול כללית הנדסה איך אפשר לסדר את זה לכייל את הקנגורו שלנו או להביא לנו מכשיר אחר שמכוייל.

EFRATI728

New member
כן היום אני אשפוך את התכולה של הפחית

לבקבוק שתייה של הילדה ואני אראה את הכמות בדיוק!!גם בגן אמרו לי שזה הקנגורו ,והכמות שרשום על הפחית מדויקת.

גיליעל

New member
לוסי, בפדיאשור יש 237.. בנוטרן 250.

אבל הערכים התזונתיים לכל מ"ל זהים בשתי הפורמולות.

נכון מאד.

חשבתי שהיא מדברת על הפדיאשור בגלל זה לא הבנתי...כי אני ממש סופרת לנועם את הקלוריות...בגלל שאוכל מעט מאד. הפכתי לסנילית לגמרי

נטלי2701

New member
יש לי פדיאשור שמתחנן למסירה

אני בגבעת יערים ליד ירושלים וגם מגיעים למרכז מדי פעם, מאיפה את?

למעלה