נוטה...

קיפוש

New member
נוטה...

משהו מוזר קרה עם השרת שלך.. רק הצהרתי על נכונות לעבור עליו הבחור פתח לי חשבון... ובכלל איזה אובייקט מייל יש לו? בוקר אור!

CDONTS

הטוב מכולם... וכן... אתה כבר תתרגל לתודעת השירות שלהם. הם מדהימים... הסמנכ"ל ואני אחוקים.

קיפוש

New member
באמת שמתי לב לזה..

נראה כאילו הוא הסמנכ"ל מנכ"ל מזכ"ל עובד נקיון מתחזק שרתי ואולי גם מעצב.. בכל מקרה מתי ואיך אני מעביר לו את הכסף?

rmarko

New member
צא דיבוק צא!!!!!

אתה מטורף!?!? גופן דוד?!?? לך על אריאל, כפרה, לטובת האנושות!
ובוקר טוב

שיהיה מצידי גם המסאז´יסט...

כל עוד האתר שלי מהיר יותר מרב האתרים שיושבים בישראל (למרבה האירוניה), מצידי שהשרת יישב גם באיטליז.
הייתי בהרבה חברות אכסון... בארץ ובחו"ל... והוא, בינתיים, על שלושת החודשים שאני איתו, תפקד הכי טוב. וכדי לשלם לו, הוא כבר ייתן לך קישור של תשלום בכרטיס אשראי. אתר פנימי מאובטח שלהם.

קיפוש

New member
אגב יש עוד איזה בוונוסים?

רכיבים שאני עוד לא יודע עליהם שמיגיעים ביחד?

לא זוכר...

אבל הוא לא עושה בעיות על להתקין איזה רכיבים שתבקש ממנו. כאלה שלא עולים כסף, כמובן.

להיפך...

אני מצטער שלא השבתי לו קודם... ראית מתי התפניתי למייל הראשון... הייתי צריך להוריד את המקרר הישן (200 ק"ג, אחרי מדידה) שלי מהדירה (קומה שלישית), כדי לפנות מקום למקרר החדש. זה פרוייקט שלקח לי בערך שעתיים... משהגעתי הביתה מהעבודה. עשיתי חייל... מסתבר שאני הרבה יותר בהמה משחשבתי שאני. והיום בבוקר, לפני שיצאתי לעבודה, עניתי למייל השני.
הנה לך, על קצה המזלג, סדר היום שלי.

קיפוש

New member
../images/Emo11.gif אהה.. יש כבר שלישי...

ותתחדש על המקרר.. בטח תבאס אותנו ותגיד לנו שקנית אותו בחנות ולא באינטנרט... לפחות עכשיו ה
לא יתקרר

למעלה