נוטה שמתי לב..

קיפוש

New member
נוטה שמתי לב..

שאת האיקונים אתה מחליף רק בהצגה של ההודעות... החלטתם שזו הדרך הכי טובה? והאם זה גם לגבי סיצון הודעות מנהל? תודה

איך החלטת שאני זה ``רבים``? ;-)

ובעניין האייקונים... אני חושב שכן. כי אז אתה לא מוגבל בתמונות מסויימות עם שמות ומיקומים מסויימים. הסימן קיים ב-DB וה-``מפענח`` ישייך אותו לאיזו תמונה שתחליט. ולגבי הודעות המנהלים... זה חייב להיות חלק מהתצוגה. האינדיקציה בלבד היא זו שנשמרת ב-DB, אתה זה שתחליט מה לעשות איתה ואיך.

קיפוש

New member
במצב היפוטטי

של התחלפות מנהלים האם ההודעות של המנהל הישן יסומנו כמנהל או לא?

בהחלט כן.

אם ההודעה נכתבה במסגרת ניהולית... כמו למשל ``מחקתי את ההודעות הנ``ל בגל ש...`` ואותו אחד היה מנהל בעבר, הסימון שלה צריך להשאר כהודעת ניהול. נשמע קצת לא לעניין שתראה הודעה כזאת כשהבחור שכתב אותה בכלל לא מנהל. לעומת זאת... הודעות עתידיות שלו יהיו הודעות רגילות לכל דבר.

קיפוש

New member
ז``א

שאני צריך לסמן אותו כמנהל בשעת הכנסת ההודעה... חשבתי לתומי להוציא בכל הצגת שרשור של פורום את מספר המשתמשים של המנהלים...

למה שתעשה כזה דבר?!

בסה``כ בטבלה של tblForumMessages קבעתי עמודה שנקראת Admin שקובעת אם ההודעה הנ``ל נכתבה ע``י מנהל או לא. וזאת, לדעתי, צריכה להיות האינדיקציה היחידה של הפורום באם ההודעה שייכת למנהל או לא. כי אז גם בשליפה של כל ההודעות אתה מקבל את הנתון הזה. ויכול להחליט על איזה סוג של תצוגה היא תקבל.

קיפוש

New member
בשני המקרים אני עושה IF

ההודעה הגיע ממנהל.. רק שבקטע שלי אני מפספס את ההודעות של המנהל הישן אבל בקעט שלך נוספת בדיקה של אדמין בכל שליחת הודעה (ואם תשאל למה אני בכל מקרה בודק במסך הראשי את מספרי המנהלים, זה בשביל ליצור ממשק מנהל מולבש)

נכון מאוד.

הבדיקה של אם המשתמש הוא מנהל מתבצעת בעדכון ההודעה, כמובן... וכך גם מתעדכנת ההודעה, כדי שבשליפה של כל שאר ההודעות בפורום, לא תצטרך לבדוק את העניין שוב. מרגע שנכתבה ההודעה כך היא אמורה להשאר.

למעלה