נוטה, בקשר לפורום שלך B-)

קיפוש

New member
נוטה, בקשר לפורום שלך B-)

יש לי שאלה.. את אופצית האימייל שחסרה לך הוספתי לטבלת הINDEX, האם הדרך היחידי היא לשלוח את האימיל שוב ע``י שאילתה נוספת??

לא חושב שהבנתי את השאלה...

ועניין המייל לא נשכח בכלל... הוא בסה``כ נשאב מטבלה שהיא לא חלק ישיר מהפורום (בשם tblArtistIndex), שבה מאוכסנים הפרטים של כל המשתתפים בפורום. מה אתה רוצה לעשות עם המייל בדיוק?!

קיפוש

New member
לאפשר סימון

של קבלת תגובה לאימייל אגב גם ``לי יש כרטיס ולך?`` (-:

כן... נכון...

עמודה נוספת ב-tblForumIndex תספיק. שתהיה בוליאנית... הרי את האימייל אתה בלאו הכי מקבל מהטבלה של המשתמשים בפורום. אלא אם כן זה פורום פתוח, שאז תצטרך שדה מסוג אחר (מה שמגדיל את הטבלה ומאט את כל התהליך).

קיפוש

New member
הכרטיס אישי פה עשה לי

חשק לצמצם נוחות לטובות כרטיסים אישים.. וגם מזמן רציתי מועדון חברים באתר שלי (-: אגב זה נכון שפרסנלוזציה כבר לא באופנה?

ממש לא...

הרבה אתרים מוותרים על זה כי זה בד``כ אומר שצריך לשנות את כל ה-Layout של האתר... ולרובם את הסבלנות/זמן/כסף להשקיע בזה. אין כל כך אופנה ל-Customization... זה Feature שהאתר שלך יכול להציע. זה כמו ש-Word Wrap יצא מהאופנה... הוא לא חובה, אבל תמיד טוב שיש. באתר שלי יש Customization ברמה יחסית גבוהה... מתחלפת גם גרפיקה (דינמית ו-DHTML) בנוסף לצבעים כלליים. הרמה הכי גבוהה היא ממש לשנות את כל התבנית עליה בנוי האתר, שבזה כבר אין ממש טעם להשקיע מאמץ. תלוי בך, בסה``כ... רב מוחץ של אתרים לא מציע את זה... אבל זה תמיד נחמד. כי תמיד יהיה זה מתלונן על זה שהצהוב מפריע לאחותו הצולעת לצלוע ושהוא יעדיף שזה יהיה בז`, כשהאחר יגיד שהצהוב נפלא ובז` עושה לו גזים. אז כדי לסתום פיות תוכל להרכיב מנגנון של קסטומיזציה. :)

קיפוש

New member
גם וואלה הפסיקו עם MY WALLA ואגב..

איך אתה ממליץ ליישם את פונק הנהול בפורום שלך?

קיפוש

New member
שאלנ חשובה שהיתה זקוקה לקפיצה..

במיוחד לאור הקשקושים פה

rmarko

New member
אין כמו ``ה[משהו] שלי``

שים לב שכולם משתמשים במונח הזה. יש לזה גם סיבה: מעקב אחר הרגלי גלישה, ורצון כללי של אנשים לעצב את העמוד שלהם בצורה מסוימת. כך אפשר לעקוב אחרי קבוצת אנשים שיש להם מכנה במשותף ולראות בדיוק מה אפשר לעשות כדי לשפר את חווית הגלישה לקבוצה הזאת; בנוסף גם ניתן לעקוב אחר משתמש שעשה לוגין והתחיל לפוצץ את הלוחות בהודעות נאצה- ולבדוק סטים שונים של מספרי ip בהיסטוריה שלו, ובכך יש לך יותר מרחב אפשרויות פעולה לבנאדם שכזה. כמובן שההקארים שינסו להרוס לך את העמוד בית לא יעשו register כי הם לא טיפשים; אבל הטיפשים מבין ה- spammers יגלו לך יותר ממה שאתה צריך כדי לפתוח בהליכים משפטיים נגדם אם הם מתחילים לעלות לך על העצבים בצורה הלא כל כך נוחה. מכל מקום - פרסונליזציה תמיד מועדפת, כל עוד שאתה באמת נותן מרחב אפשרויות לאנשים!

למעלה