נוח הקטן?

Summer Spirit

New member
נוח הקטן?

אם לנוח תוולד בת- איך נראה לכן יקראו לה? ואם זה בן? איך יקראו לו? נוח ג´וניור? תמציאו שמות לבן ולבת. שם לבן -מייקל שון. שם לבת- מישל אן. אני אוהבת להמציא שמות אמריקאים.

למה?

טוב שיהיה שם לבן-שמוזי! שם לבת שמוזיה! אבל באמת (?!) שם לבן- אית´ן שם לבת- וייולט ד"א היה היום fame בערוץ הסרטים פול מקריין עם תלתלים, והוא שר!!!

~*~gaL

New member
אההההה פספסתי.. דמט!

שמות?.. לא עולה לי כלום בראש כרגע...

mya 6

New member
שמות אה...

אתם בטח חושבים "אוי שיט.. הינה היא הולכת להשמיץ את שמוזי (?) שלי.." אבל לא ככה יהיה! שם לבת: אמה שם לבן: ג´ושוע (אם לאישתו קוראים אמה אז לבת יהיה השם-יאסנה (סתם!!)דניאל.. הבחירה השניה שלי..) לפי מה שהבנתי אשתו צריכה ללדת עוד מעט..-בת..

המממ

New member
fame! i´m gonna live forever!

לגבי השמות (לא כ"כ אכפת לי) אז אני בעד שמוזי ושמוזיה... אבל הדבר המעניין הןא- פול מקריים ב"תהילה". ממש מתאימים לו התלתלים הג´ינג´יים. חבל שהוא הקריח. הוא משחק ממש טוב. הדמות שהוא שיחק שם והדמות של רומנו כל כך שונות- ובכל זאת הוא משחק את שתיהן בצורה משכנעת ביותר! ויש להוסיף גם חמודה. והוא באמת יודע לנגן על גיטרה. הוא מאוד מוכשר.

mprb

New member
חחחחחחח

ביום שישי גיסתי הייתה אצלי ובדיוק היה תהילה וראו את רומנו אז אמרתי לה שהנה רומנו... זה היה מצחיקקקקקקק. בכל אופן- היא אמרה שהוא הדמות שהיא הכי אוהבת בE.R. (ואם גיסתי אומרת...אז הוא משחק מעולה!!!) אתם בטח לא מבינים מה אני רוצה ממכם....... לא נורא

למעלה