נוחתים בלונדון
K kokita66 New member 21/1/15 #2 איך אני שונאת את ההתמקחויות המתנחפות האלה ממש שונאת!!! גם אם זה בתחרות ועל אחת כמה וכמה אם זה ביומיום
איך אני שונאת את ההתמקחויות המתנחפות האלה ממש שונאת!!! גם אם זה בתחרות ועל אחת כמה וכמה אם זה ביומיום
N ny22 New member מנהל 21/1/15 #3 בינתיים זה פרק אדיר לונדון מגניבה   אגב, אני שמח שוובה ואלה נשארו - מגיע לה (לאלה) ככה לשמוח (מעניין איך רוני ועיל היו מגיבות אם הן היו טסות לשם... )
בינתיים זה פרק אדיר לונדון מגניבה   אגב, אני שמח שוובה ואלה נשארו - מגיע לה (לאלה) ככה לשמוח (מעניין איך רוני ועיל היו מגיבות אם הן היו טסות לשם... )
L Lhuna1 New member 21/1/15 #9 נראה לכם שהמלכה היתה משתתפת במירוץ למיליון, ועוד הישראלי?? חחחח באמת רק ישראלים יכולים לדמיין שזה אמיתי. זו שחקנית, ואפילו לא ממש דומה לה... הזוי שהם מציגים את זה ככה, והזוי שנראה לי הזוגות באמת מאמינים שזאת היא.
נראה לכם שהמלכה היתה משתתפת במירוץ למיליון, ועוד הישראלי?? חחחח באמת רק ישראלים יכולים לדמיין שזה אמיתי. זו שחקנית, ואפילו לא ממש דומה לה... הזוי שהם מציגים את זה ככה, והזוי שנראה לי הזוגות באמת מאמינים שזאת היא.
K kokita66 New member 22/1/15 #10 מוזר כן מה שבאמת מוזר שהמתמודים לא התלהבו בכלל כשהם קראו את זה בכל זאת מלכה
ר רוזי וקיידי New member 22/1/15 #14 ברור דלא היה משהו דומה בתוכנית האיכותית "רויאל שף" של יס... זאת כנראה מלכה להשכרה חחחח
א אלירן בררן New member 22/1/15 #41 זאת מרויאל שף היתה יותר דומה למלכה האמיתית ברויאל שף ניסו למתוח ובמירוץ למיליון אני לא חושב שניסו למתוח כי זה היה ברור שזו לא היא
זאת מרויאל שף היתה יותר דומה למלכה האמיתית ברויאל שף ניסו למתוח ובמירוץ למיליון אני לא חושב שניסו למתוח כי זה היה ברור שזו לא היא
ח חוטהשני New member 26/1/15 #1 ברור שזאת 'כפילה' את חושבת שלמלכה יש זמן לתוכניות כאלה   גם ב'רויאל שף' השתמשו בכפילים... אבל נדמה לי שזה מאד מקובל באנגליה - להשתמש בכפילים.   ה'רויאל פמיילי' זה דבר מאד מקודש שם...
ברור שזאת 'כפילה' את חושבת שלמלכה יש זמן לתוכניות כאלה   גם ב'רויאל שף' השתמשו בכפילים... אבל נדמה לי שזה מאד מקובל באנגליה - להשתמש בכפילים.   ה'רויאל פמיילי' זה דבר מאד מקודש שם...
כ כמהאפשר New member 21/1/15 #5 בינתיים כל הכבוד לאלה על רעיון השאזאם! מאוד לא אהבתי לראות את העצבים של גל והרבה פחות את איך שליאל רצה אחריו בחרדה. מאוד לא נעים לראות דברים כאלו מהצד. אני יותר ויותר מחבבת את שני בכל פרק. בחורה חכמה, חריפה ופשוט נהדרת. טום (ואוריאל) מקסים, כמו תמיד.
בינתיים כל הכבוד לאלה על רעיון השאזאם! מאוד לא אהבתי לראות את העצבים של גל והרבה פחות את איך שליאל רצה אחריו בחרדה. מאוד לא נעים לראות דברים כאלו מהצד. אני יותר ויותר מחבבת את שני בכל פרק. בחורה חכמה, חריפה ופשוט נהדרת. טום (ואוריאל) מקסים, כמו תמיד.
ר רוזי וקיידי New member 22/1/15 #30 גם אני ממש אהבתי את אלה הפרק...ושני מפתיעה אותי לטובה מפרק לפרק...