נוזל ברחם

ענבלי 12

New member
נוזל ברחם

שלום בנות אני חדשה כאן .אני לפני החזרת עוברים מוקפאים מתרומה . לצערי יש לי נוזל ברחם ואני על בסיס טבעי כי עד עכשיו לא היתה לי בעיה ברירית היא היתה צומחת בביוץ ל 11 . הרופא המליץ לי על פרגינובה מי שהיא נתקלה בתופעה כזו ? מודאגת

יכולה רק לאחל לך בהצלחה

באופן אישי איני מכירה את התופעה
אז מצטערת שלא יכולה לעזור

יש לי יקירתי

יחי העידן החדש,,,הענין הוא שאני עובדת בקבלת קהל, ולא יודעת איך לשים את הדבר הזה בתנאי שדה,,,,יום אחד שמתי בחניה,,,,ופחדתי פחד מוות שמישהו יראה ויתחיל לפתח דמיונות

ואחרי זה עוד נהגתי בחצי שכיבה כדי שלא יצא הדבר הזה החוצה,,,,תנאי שדה אמרתי.???
וייי איזה חוויות יהיה לספר לצאצא....

אני מטפסת על הקירות

ב-17 לחודש עברתי החזרה של 2!עוברים בעלי 8 ו-9 תאים דרגה a....ב- 26 אתמול, שזה יום 10 או 9 ,,,,תלוי אם סופרים את יום ההחזרה, לאנהתאפקתי והשתנתי על מקל,,,, יצא שלילי,,,,אני יודעת,,, זה מוקדם ובכל זאת,,בחודש שכזה שבאותו שבוע פוטרתי ונפרדתי מהחצי,,,עם כל הלחץ, איך יצאו 2 פסים,,,סיכוי נמוך בעליל,,במיוחד שיצא שלילי במקלון הזהב שמתיימרת לזהות הריון צעיר,,,,אופפפפ שיגיע כבר יום ראשון אני ממש באטרף,,,,צטערת הייתי חייבת לפרוק

אשרת 1972

New member
בגלל זה אני מעדיפה את הקרינון אפשר לשים אותו ביתר

קלות , מאידך החדרתי אסטרופם בחדר שירותים בשדה תעופה בעמידה , אז הכל אפשרי , אם אכתוב לך את המקומות בהם הזרקתי והכנסתי תמיכות תתפלצי , שימי רגל אחת על האסלה תחשבי שזה טמפון ותחדירי , עדיף לשים כמה פעמים ביום ולא שניים ביחד כדי לשמור על רמת תמיכה גבוהה , המון בהצלחה .

מצטערת לשמוע

צר לי מאוד על השלילי, אני מאחלת לך שלא תדעי עוד אכזבות.

עדין11

New member
הי ענבלי

גם לי יש לפעמים נוזל ברחם
אבל מייד לאחר הביוץ הוא נעלם לי
בכל מקרה הרופא אמר שניתן לשאוב אותו לפני ההחזרה בקלות .....
&nbsp

ענבלי 12

New member
היי עדין 1

תודה על התשובה אבל היו לך הפרשות דמיות או רק נוזל ברחם ? והאם הרירית צמחה ? אם לקחת פרגינובה ?מצטערת על כל השאלות האישיות אני דיי מודאגת עברתי לתרומה כדי להצליח ועכשיו צצה בעיה חדשה הרירית שלי תמיד מעולה :(

עדין11

New member
תשובה

תשאלי תשאלי כמה שאת צריכה....
לא היו הפרשות דמיות - רק נוזל בחלל הרחם שראו אותו באולטרסאונד.
זה קרה לי דווקא שלא לקחתי שום תרופות - כלומר זה המצב הטיבעי שלי.
הבנתי שלפני ביוץ צואר הרחם מתחיל להפריש חומרים (שאמורים ליצור את ה"פקק" של הרחם במקרה של הריון)
ולפעמים ההפרשות האלה "נופלות" אל תוך הרחם.
מייד אחרי הביוץ - זה נעלם לי באולטרסאונד.
אחרי הביוץ מופרשים חומרים חדשים והנוזל הזה נספג.
באופן טיבעי - הרירית שלי צומחת מצויין. (ללא תרופות)
פעם אחת בבדיקות הטכנאית אמרה לי שאי אפשר לעשות החזרה עם הנוזל הזה.
הלכתי שבורה אל האחות והיא מאד כעסה על הטכנאית ואמרה שלא אומרים כאלה דברים, וזה נוזל שייעלם - וזה מה שקרה.
בסבב הנוכחי - אני צריכה לקחת תרופות בשביל לסנכרן את הרחם שלי עם התורמת - אז יכול להיות שהכל יהיה שונה. יכול להיות שהנוזל לא יופיע. אני אדע רק בשבוע הבא בבדיקות.
בכל אופן הרופא שלי אמר שבמידה וזה לא נוזל מהחצוצרה - אז אפשר לשאוב את זה בקלות....
נראה....
&nbsp

הללי 18711

New member
לי יש בהחזרות האחרונות היה נוזל והרופא שלי המליץ לפני ההחזרה

לעשות צילום רחם כדי להבין מאיפה נובע הנוזל והחלטנו בהחזרת מוקפאים הבאה להחזיר לפני שהנוזל מופיע ואם זה לא הולך אז לעשות צילום רחם
בכל מקרה הרופא שלי אמר שכדי שהריון ייקלט נוזל יכול להפריע להשתרשות אבל לא מחייב מקווה שאני לא מייאשת אותך זן לא כוונתי בכלל לא :) פשוט מספרת לך מה הרופא שלי הסביר לנו
בהצלחה יקרה ומוזמנת ליצור איתי קשר בפרטי ואסביר לך קצת יותר על מצבי

למעלה