נווו.......!!!!!!!!!!! מהההההההההההה????????????????? אני אחכה עוד הרבה זמן?
P Prince315 New member 25/10/11 #1 נווו.......!!!!!!!!!!! מהההההההההההה????????????????? אני אחכה עוד הרבה זמן?
P Prince315 New member 25/10/11 #4 זה רעש זה? את מוזמנת לביקור... במחשבות שלי... איך הולך השיר הזה? "בוא נטייל במחשבות".....של מי זה? שאזמזם לך?
זה רעש זה? את מוזמנת לביקור... במחשבות שלי... איך הולך השיר הזה? "בוא נטייל במחשבות".....של מי זה? שאזמזם לך?
ש שרשירית New member 25/10/11 #12 פששש איזו נוסטלגיה מטורפת ענת עצמון כמובן את מוזמנת לזמזם לי את "דרך המלך".
ש שרשירית New member 25/10/11 #15 פעם היה לה קול פעמונים ושני עופרים שהיה שווה להיטרף בשבילם. היום היא בת זוגו של דני סנדרסון. איך נפלו גיבורות
פעם היה לה קול פעמונים ושני עופרים שהיה שווה להיטרף בשבילם. היום היא בת זוגו של דני סנדרסון. איך נפלו גיבורות
פ פמיניסטי New member 25/10/11 #16 איפה הימים של דיזינגוף 99 ... כשאהבה הייתה טהורה חופשית וצעירה (ובשלשות
P Prince315 New member 25/10/11 #17 למה? הוא חמוווודדד... הייתי בהופעה שלו לא מזמן.. הוא מצחיק, מעניין ומוכשר. אני הצלחתי להבין מה היא מצאה בו.. קבלי!!!
למה? הוא חמוווודדד... הייתי בהופעה שלו לא מזמן.. הוא מצחיק, מעניין ומוכשר. אני הצלחתי להבין מה היא מצאה בו.. קבלי!!!
ש שרשירית New member 25/10/11 #19 אני מניחה שהוא ציון ברוך של הניינטיז נשים מעדיפות גבר מצחיק על פני מראה חיצוני. הוא אף פעם לא היה כוס התה שלי. גם ציון ברוך לא.
אני מניחה שהוא ציון ברוך של הניינטיז נשים מעדיפות גבר מצחיק על פני מראה חיצוני. הוא אף פעם לא היה כוס התה שלי. גם ציון ברוך לא.
פ פמיניסטי New member 25/10/11 #6 אך הבוקר ... זה התנגן ברדיו בדרך לבית הספר ... הבן שלי ואני מתנדנדים בקצב המוזיקה ... להנאת הנוסעים בדרכים
אך הבוקר ... זה התנגן ברדיו בדרך לבית הספר ... הבן שלי ואני מתנדנדים בקצב המוזיקה ... להנאת הנוסעים בדרכים