טוב נו... לא דיברתי על הסגנון הזה של הקפיצה...
P Prince315 New member 25/10/11 #53 לא התכוונתי לשיר.... "מי שלא קופץ...אדום!" חחחחח... אנייייייי בורחתתתתת לפניי שירביצו לי כאןןןןןןןןןןןן
לא התכוונתי לשיר.... "מי שלא קופץ...אדום!" חחחחח... אנייייייי בורחתתתתת לפניי שירביצו לי כאןןןןןןןןןןןן
י יערית New member 25/10/11 #44 אוחחח יש לו הרבה מעלות, מעלה גירה, דו דבשתי להנאה מקסימלית, אוכל גת, ואחרי אחד יבואו עוד כך נוכל להשיג שייח ובארות.( רק אוכל בראש שלך?)
אוחחח יש לו הרבה מעלות, מעלה גירה, דו דבשתי להנאה מקסימלית, אוכל גת, ואחרי אחד יבואו עוד כך נוכל להשיג שייח ובארות.( רק אוכל בראש שלך?)
מ מתולתלת30 New member 25/10/11 #45 ../images/Emo6.gif לא חשבתי על הדו דבשתי תמיד ידעתי שאת פרקטית טוב נו אני כבר מארגנת לו חניה (כפולה)
ש שרשירית New member 25/10/11 #38 שיווו איזה וינטג' היסטרי ../images/Emo99.gif מתה על השיר הזה, יותר בביצוע של ויטני יוסטון. עשית לי חשק לנענע את הטוכעס בכיסא.
שיווו איזה וינטג' היסטרי ../images/Emo99.gif מתה על השיר הזה, יותר בביצוע של ויטני יוסטון. עשית לי חשק לנענע את הטוכעס בכיסא.
מ מתולתלת30 New member 25/10/11 #40 ברור אבל כשראיתי את התלבושות הלכתי על וינטג' בשילוב יד שניה תרגישי חופשי לנענע לא חושבת שיהיו כאן מתנגדים לענין
ברור אבל כשראיתי את התלבושות הלכתי על וינטג' בשילוב יד שניה תרגישי חופשי לנענע לא חושבת שיהיו כאן מתנגדים לענין
P Prince315 New member 25/10/11 #48 מתנגן לי עוד אחד בראש... שיר מצחיק, עם קצב טוב. ובקטע מסויים היא אומרת: "delight, delight" וזה לא פורנו...
מתנגן לי עוד אחד בראש... שיר מצחיק, עם קצב טוב. ובקטע מסויים היא אומרת: "delight, delight" וזה לא פורנו...