נווו מתי המפגש כבר??? D:
H Hawkgirl New member 6/10/11 #4 ../images/Emo207.gif אם כבר... אז התפקדות מי מגיע? אם כבר אוראל פתחה הודעת ספאם, אנצלש אותה למשו חיובי? XD אזזזז.... כל אלו שמגיעים בוודאות למפגש תשרשרו לכאן " "! כל אלו שלא מגיעים, תשרשרו לכאן " " כל אלו שבסימן שאלה(פפפ.. מירי-טאן~) תשרשרו לכאן " " כל אלו שחשים ת'צמם תשרשרו לכאן " " עם אחד מהסימנים הנ"ל XD
../images/Emo207.gif אם כבר... אז התפקדות מי מגיע? אם כבר אוראל פתחה הודעת ספאם, אנצלש אותה למשו חיובי? XD אזזזז.... כל אלו שמגיעים בוודאות למפגש תשרשרו לכאן " "! כל אלו שלא מגיעים, תשרשרו לכאן " " כל אלו שבסימן שאלה(פפפ.. מירי-טאן~) תשרשרו לכאן " " כל אלו שחשים ת'צמם תשרשרו לכאן " " עם אחד מהסימנים הנ"ל XD
H Hawkgirl New member 6/10/11 #7 תחנק~ אז אני אפתח~ עכשיו מה שרשמתי לא יהיה מצחיק }: איפה טובל שתמחק ת'הודעה~ טובלללללל, תמחקי ת'הודעה שלי פה להתפקדווותתתתת
תחנק~ אז אני אפתח~ עכשיו מה שרשמתי לא יהיה מצחיק }: איפה טובל שתמחק ת'הודעה~ טובלללללל, תמחקי ת'הודעה שלי פה להתפקדווותתתתת
O orel faiman New member 7/10/11 #10 אני צריכה את כולם במפגש כקבוצת תמיכה אני עצובה ומרגישה רע אני רוצה שכולכם תבואו וגם אני מתגעגעת~!