נווו יבש פה

Guybrush Marley

New member
נווו יבש פה../images/Emo118.gif

טליה, אמרת שיש לך מאות שאלונים על המחשב, תביאי משהו!

Orbital Shadow

New member
נצל"ש../images/Emo60.gif

לא שלמישהו איכפת כן- אבל אני רשגדית ז'
סוף סוף קיבלתי ז'

Knotted String

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

טיפשונת, את יודעת שלי יהיה אכפת! ^____________________^ כל הכבוד כל הכבוד כל הכבוד! זה תפקיד מעולה, ומאתגר, והדרכת נעורים זה כזה תענוג, בחיי.
אם את רוצה טיפים על הדרכת נעורים, מערכים לדוגמא מהשבט שלי, או פעולות ח' שאפשר להתאים לז' בקלות, אני פה. ^^

Guybrush Marley

New member
הא../images/Emo118.gif

בנוע"ל יש מדריך שנה שניה, כלומר - מש"ש, ואם הוא מדריך ז' אז הוא ממש"ש ז'.

RoCKeR121

New member
בנוער לאומי זה מד"ר

מדריך ראשי ומוסיפים לו אות לפי שנה למרות שאף פעם לא השתמשתי בזה יש לי תעודת מד"ר בבית איפהשהו

נהה../images/Emo205.gif

אתם כולכם לא מאגניבים, חוץ מהחולצה היפהייפיה שיש לכם [ודיברתי לאיתמר]. אצלנו, בחטב"מ [חטיבת בני המושבים] זה הכי מאגניב בארץ: בכיתה י'-מד"צ-מדריך צעיר, מד"ח-מדריך חוץ. בכיתה י"א-מד"מ-מדריך מתקדם, מדח"מ-מדריך חוץ מתקדם. בכיתה י"ב-מש"צ-מדריך שלא צריך [סתם, מנחה שכבה צעירה], מש"ש-מדריך שנה שלישית. שנת שירות נקראת כמובן "גרעין", והגרעין היחידי של בני המושבים נקרא "גרעין עודד", ולכן החבר'ה שבשנת שירות בחטב"מ נקראים "גרעינרים". וכמובן שיש לנו את החבר'ה הגדולים יותר שעובדים שם בשביל הכסף ונקראים מד"ב-מדריך בוגר. וזהו, אני אפסיק עם החפירות, ממש שיעמם לי ורציתי להשוויץ שאני יודע

XiluminatiX

New member
כולכם טועים

מש"ש- משולש שווה שוקיים מש"צ- משולש שווה צלעות

LuLuLu iT

New member
משולש שווה שוקיים זה שו"ש!

משו"ש עוד איכשהו.. אבל מש"ש? נהה.

לא לא לא...../images/Emo205.gif

אצלנו זה כמו אצלכם, ובכל מקום אחר שאני מכיר
אבל מילא...המורה שלנו סתומה

RoCKeR121

New member
מה זה מש"ש?

אני סתם צוחק עליכם כי לפחות ב 3 שנים הקרובות אני לא אלמד מתמטיקה וגם אצלנו זה היה מש"ש למיטב זכרוני(סתם אני לא כזה זקן זה לא היה כל כך מזמן...)

למעלה