נווווווו כוסעמק

petertosh

New member
הכי חשוב לא להתפרק בזמן הקרוב

אמנם הפועל הביאה מחצית ראשונה חרבנצ'קה ומחצית שניה טובה יותר עד הגול המסכן הזה,אבל סה"כ אנחנו בתקופה טובה,שבוע הבא הולך להיות קשה מאד,לא משנה מה תהייה התוצאה צריך להמשיך באותה דרך. יאללה הפועל לנצח.

לא נורא יש ימים כאלה ../images/Emo4.gif

פשוט האדומים שלנו לא שיחקו טוב. או השיפוט היה גרוע. אין מה לעשות. העיקר להרים את הראש יהיה טוב. כרגע פגרה ונקווה לימים יותר טובים. לפי דעתי פנסטיל היה מצויין היום והשדרנים האלה פתחו עין רעה. אבל נעזוב את הכל נרים את הראש ונקווה לטוב. מכינרת אחרת העצובה היום מאוד

redot

New member
עלובים... ../images/Emo10.gif

רוצים לדגדג את חיפה??? הצחקתם את רוני לוי וחניכיו. כל הליחשושים שנשמעו מוולפסון על אל*פ!ת לא היו במקומם. אז נכון, השופט די דפק אותנו, אבל בכל זאת, היינו צריכים/חייבים! לנצח ת'משחק הזה. הוא היה בידיים שלנו. יבוריאן נכשל במבחן הזה, רק פנסטיל ו-וורמוט עשו רושם של שחקנים באמת טובים. עדיף לשדים האדומים לעשות קולות של דשא בפגרה הזאת ובכלל בתקופה הקרובה, ולהתרכז בכדורגל ולא בדיבורים. אפילו הצהובים החזירים האלה ניצחו
איזה שבוע מעאפן.

petertosh

New member
מה זה הדיבור הזה

קיבלת חודשיים מושלמים,הפסד אחד וזהו? הדבר הכי קל זה לתמוך בקבוצה שהיא מצליחה,אהדה אמיתית מתבטאת בזמנים קשים(שאני מאמין שזה לא פתח). ועל יבוריאן אמרתי את דעתי בשרשור של ברדה. יאללה אח שלי אדום לקום מהרגליים ולעודד.

על האש

New member
חבל,אבל לא נורא

אם יונייטד חזרו לתמונת האליפות,וצימקו את הפער מצ'לסי ל6 נקודות בלבד. גם אנחנו יכולים,נקווה למעידה מחר של חיפה,ואז נצטרך לתת את מיטבנו במשחק העונה בבלומפילד. אגב פשוט כיף לראות את ורמוט,תענוג
. תחושת אכזבה,אבל אולי זה יעיר אותם לקראת חיפה. כנראה שבלי יוסי זה באמת לא אותו דבר,וזה לא טוב שכך יכולת הקבוצה מתבססת על שחקן אחד.

אתה אופטימי מדיי......

נראה לך יש סיכוי לאיזו קבוצה לעבור את חיפה העונה בכלל??..... אפילו ואמן מחר אנחנו ננצח, הם עוד לא הפסידו משחק מתחילת העונה.... חיפה לא נכשלת בשום מגרש עד עכשיו (נקוה שמחר היא תיכשל) וכאן זו הגדולה.... הם מנצחים גם כשהם לא טובים..... כך את ביתר למשל, שבוע שעבר, לא היו טובים נגד נתניה, יצאו תיקו מסריח..... הפועל לא היו טובים נגד סכנין, יצאו תיקו..... חיפה מנצחת, יהיה קשה מאוד מאוד להדביק את הפער......

על האש

New member
אני לא אמרתי שיהיה קל

אבל בכדורגל כמו בכדורגל,הכל אפשרי. אם צ'לסי הצליחה לאבד 13 נקודות פור. אז למה לא חיפה בעצם?.

קיבלת את התשובה היום.......

ובאמת נראה את התשובה הסופית בעוד שבועיים בבלומפילד.... גם אם תנצחו, אין שום קבוצה אחרת שיכולה לעצור אותה..... לעומת זאת, הפועל מכבי וביתר וכל השאר יאבדו הרבה נקודות בדרך.....

על האש

New member
אני מאמין בקבוצה שלי

וביכולתה לשמור על המקום השני,גם אם תאבד נקודות בדרך.

אתה אומר שני דברים שונים......

בהודעה למעלה אתה דיברת על אליפות ולסגור את הפער מחיפה (מה שבטוח בלתי אפשרי) ובהודעה הזו אתה מדבר על מקום שני!!..... איך זה מסתדר?.....

על האש

New member
דיברתי על לסגור את הפער

אם חיפה היו מאבדים נגדכם נקודות. כרגע זה נראה פחות טוב,ואני פחות אופטימי,אם כי משהו בי עדיין מאמין. אבל לצאת בכך כעת בהצהרה זה יהיה טפשי. כך שכרגע אני מאמין ביכולתנו לשמור על המקום השני,ושומר מקום קטן באמונה להפתעה.

"חבל, אבל". זו הכותרת שלי.

חבל. מכבי תל אביב שכחה מה זה לנצח. אנחנו שכחנו מה זה להפסיד. היום שתינו נזכרנו. חברים- לנשום עמוק ולהרגע. לשנן את מילת הקסם----> "קורה". אף אחד לא באמת חשב ש-9 מחזורים בלי הפסד ימשכו לנצח. זה קורה אולי רק כשיש לך הרבה הרבה מזל, או כשמדי הקבוצה שלך ירוקים. הפסד במשחק, תמיד גורם לי לעצב מסוים כזה בלב. אני יושבת על הספה שלי (ספת מעצבים יקרה, ועליה שיערות כתומות של חתול) והחיוך שלי ככה משנה זווית ללמטה, עד שנהיה לי פרצוף מסכן של גור עצוב. איך הפסדנו את המשחק הזה. איזו שטות. נתניה ממש לא היו יותר טובים מאיתנו. שונאת שתוצאת משחק אינה משקפת את מהלכיו. היינו די חושך במשחק הזה, עם להודות על האמת, אבל הם בכלל היו אפלה. אנחנו לפחות תקפנו (אפילו הכדור נכנס פעמיים פנימה, גרם לנו לשאוג, עד שהוא יצא משם בלי נקודות בגלל דגל הקוון) לא שזה עזר. טעות אחת בהגנה שלנו, ותוצאה שבירה של 0-0 הופכת להפסד. לקראת סוף המשחק, שהבנתי שטוב כבר לא יצא ממנו, עוד הייתי איכשהו מעודדת מהנקודה שנחלץ משם. אבל הפסד? זה באמת היה מפתיע. הדבר היחידי שבאמת חבל לי, זה התזמון. הפועל עומדת בפני שניים מהמשחקים הקשים ביותר שלה (חיפה ובית"ר) ולכן היתה צריכה להוציא את הנקודות מול קבוצה חלשה כמו נתניה. אבל הסטטיסטיקה אינה משקרת. 4 שנים ללא ניצחון ב"קופסא" בנתניה, הפכו הערב לארבע וקצת. חבל שלא השגנו ניצחון יותר "זמין", לקראת המשחקים המכריעים באמת. אבל. אז הוא לקח אותי לאכול משהו, והצחיק אותי עד שהפה בזווית למטה, הפך שוב לחיוך גדול. ושיננתי לעצמי שוב ושוב שהפסד אחד זה לא נורא. שמותר. שזה תמיד קורה. ושהמון קבוצות היו רוצות להיות עכשיו במקום שלנו. ושתמיד יכול להיות יותר גרוע. תמיד. ואם אתם לא מאמינים לי- תתפסו איזה צהוב, ותשאלו אותו איך זה להיות הבדיחה של המדינה. שיהיה שבוע טוב לכולנו, בלי זוויות למטה ועם הרבה חיוכים.

וקסברגר

במסגרת תפקידו כקצין חקירות במחלק ההונאה של המשטרה שיחקור את עצמו על הונאת הציבור ע"י התחזות לשופט כדורגל קשה לנצח במשחק שבו כל החלק הקדמי(להוציא את גיל ורמוט)לא טורח להגיע למשחק. דגו היה מחריד,עומר פרץ בלתי מורגש וואליד אחרי שלא שרקו לא את הפנדל פשוט איבד כיוון במשחק. ואף על פי כן,הפועל עדיין הייתה טובה מספיק כדי לצאת עם נצחון מהמשחק הזה. חלב שהמומנטום נקטע דווקא עכשיו. off-topic פשוט מביך לראות את טל בנין. מעולם לא הייתה לי חיבה גדולה לשחקן הזה,והוא תמיד היה כסחן לא קטן,אבל בשנה וחצי האחרונות זה פשוט עלוב. כיום כשרואים את טל בנין עולה על הדשא ולא מקבל אוטומטית כרטיס אדום,אפשר לדעת שהשופט או פחדן או מושחת.

אני מתבייש לכתוב.

מתבייש להתעורר בבוקר ולראות עיתון. מתבייש לצאת החוצה ולראות חברים. אני מתבייש על המנחוס שלי מיום חמישי על מה שכתבו בעיתון . מתבייש בשביל על האש בשביל כנרת בשביל לנון בשביל ה א ד ו ם בשביל כולכם . אבל יש בי אופטימיות. ואם חיפה תפסיד מחר אז זה יקבל תגבור. אפילו שביתר תצמד אלינו. השם יעזור. אני מקווה שבישיבה אני אשכח את מה שהיה היום ואתרכז בלימוד התורה. שבוע טוב . כנרת אולי כדאי לעבור לפירות .... מנגו שסק ....

|ח../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifגבעול מתוק ולכולם../images/Emo140.gif

די נו תרימו את הראש. הפסדנו זה קורה בקבוצות הכי טובות. בגלל זה אני אף פעם לא מדברת לפני משחק. רק אחריו. נגד העין שעושים לנו. כמו השדרנים האלה. אבל זהו. נגמר פיניטו. המשחק אחרינו. יהיה מה שיהיה אנחנו אדומים לעולמים. ככה זה שאתה אוהד הפועל לטוב ולרע. אז קדימה תתחילו להתכונן למשחק הבא. ונהייה גאים בקבוצה שלנו האדומה. אז שירו כולם בקול גדול אדום זה הנשמה זה הבית . חמסה חמסה שום בצל יין

למעלה