נוווווווו מה יהיה? להתעורר ווקשה יש לי שאלה מאיזה פחד היית רוצה להפטר לתמיד?
ח חמודית מהשרון New member 15/12/04 #1 נוווווווו מה יהיה? להתעורר ווקשה יש לי שאלה מאיזה פחד היית רוצה להפטר לתמיד?
S sagiberg New member 15/12/04 #3 מהפחד הנורא../images/Emo186.gif../images/Emo7.gif שמה יקרה משהו לאחד מאהובי וכמובן - גם בי מקנן הפחד האנושי הנדוש- פחד המוות
מהפחד הנורא../images/Emo186.gif../images/Emo7.gif שמה יקרה משהו לאחד מאהובי וכמובן - גם בי מקנן הפחד האנושי הנדוש- פחד המוות
פ פנטום הצט New member 15/12/04 #4 המממ... הפחד מהפגישה הראשונה איתך... חחחחחחחחחחחחחחחח... או ברצינות - מהפחד לעשות את הצעד הראשון...
S sagiberg New member 16/12/04 #5 אני דווקא אוהבת את הפגישה הראשונה מצד אחד תמיד יש בה עניין ומצד שני עדיין אין בה גורמים מאיימים. אבל איתך פנטום אני מאמינה שכל פגישה תהיה מרנינה
אני דווקא אוהבת את הפגישה הראשונה מצד אחד תמיד יש בה עניין ומצד שני עדיין אין בה גורמים מאיימים. אבל איתך פנטום אני מאמינה שכל פגישה תהיה מרנינה
פ פנטום הצט New member 16/12/04 #6 ../images/Emo9.gif מה אגיד לך... אני פנוי בשישי הקרוב... חחחחחחחחח... שיהיה לך יום טוב
ח חמודית מהשרון New member 17/12/04 #9 ../images/Emo12.gifמי? ../images/Emo12.gifמה? ../images/Emo12.gif מתי? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo12.gifמי? ../images/Emo12.gifמה? ../images/Emo12.gif מתי? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif