נווה שלום ?

מור פלד

New member
נווה שלום ?

שלום לכולם..... לגבי ההופעה של רוג'ר ...... איך מגיעים לנווה שלום לעזאזל? הבנתי שזה משהו ליד לטרון בכיווןירושליים מזרחה (שזה לא אומר לי הרבה :) אני גרה בנהריה......איך מגיעים לשם.? Help Please

הו דרך ארוכה בשבילך.....

קחי את כביש 6 זה יקצר לך....רדי בפניה לירושלים, תקבלי תדרוך יותר מקיף אני מניח קרוב יותר להופעה.

מור פלד

New member
כביש 6?

כביש 6?Are You Joking?א. איך אני אסע? אין לי אף אחד לנסוע איתו.............. בניתי על רכבת לירקון אבל כנראה שכזו לא תהיה.ב. אמא שלי גם ככה כמעט ולא רוצה לתת לי לנסוע...היא מפחדת לא יודעת מה... אז בכלל עכשיו סיכויי לראותו (או יותר נכון לשמוע.:) הולכים וקטנים....

gisontherun

New member
במקום לשבת ולחם על עצמך פשוט

תחפשי פתרונות אחת הדרכים להגיע לשם היא באוטובוס, פשוט עד כדי כך אם את באמת רוצה להיות שם את תיהיה שם

עוד מוקדם לדעת כיצד תתבצע ההגעה

למקום. שוקי וייס, המפיק, הבטיח הסעות מאורגנות - כדאי לחכות ולראות כיצד הדברים יתפתחו. לא להתייאש כל כך מהר...

איך להגיע לנווה-שלום

ההפקה הבטיחה הסעות מסודרות מן הערים הגדולות. רוב הסיכויים הם שתצא הסעה מסודרת ממקומות כמו רכבת צפון או התחנה המרכזית. ההסעה הזאת תביא אנשים גם חזרה לערים הגדולות. קצת סבלנות - ההפקה תפרסם מידע מפורט ומדויק בהמשך החודש. זה לוקח זמן לארגן את הסיפור עם חברות התחבורה.

למעלה