נווה צדק אנחנו נבוא אפשר לשריין לנו 2 מקומות נשמח להכיר את הותיקים בפורום להתראות
פ פנינה1935 New member 4/10/09 #1 נווה צדק אנחנו נבוא אפשר לשריין לנו 2 מקומות נשמח להכיר את הותיקים בפורום להתראות
א אירילה New member 4/10/09 #3 נשמרו 15 מקומות בבית הקפה בנווה צדק אני מבקש ממי שעדיין לא אישר ,לאשר עוד היום כי המקומות מוזמנים וביקשו ממני להתקשר באם ישתנה המספר. תודה.
נשמרו 15 מקומות בבית הקפה בנווה צדק אני מבקש ממי שעדיין לא אישר ,לאשר עוד היום כי המקומות מוזמנים וביקשו ממני להתקשר באם ישתנה המספר. תודה.
ע ענתי44 New member 4/10/09 #4 האם אפשר לשלוח לי מבמסר את שם וכתובת בית הקפה. לא זוכרת איפה רשמתי את זה. תודה
א אירילה New member 4/10/09 #6 שולח לך במסר ,אבל יש לך את זה גם במערכת המסר במערכת המסרים שלך במסרים נכנסים , אלא אם כן מחקת את המסר ששלחתי אז.
שולח לך במסר ,אבל יש לך את זה גם במערכת המסר במערכת המסרים שלך במסרים נכנסים , אלא אם כן מחקת את המסר ששלחתי אז.
י יענקלה מגבעתיים New member 4/10/09 #5 מניח שלא יגיעו יותר מ 15 אבל אם כן, חלק מאתנו יוכלו לשבת בשולחן נפרד, כמו מבקרים מזדמנים.
A ariela המקורי New member 4/10/09 #9 ../images/Emo12.gifלמה מיותר לציין על הכשרות את רוצה שאני אראה אותך אוכלת ושותה ולא אוכל כלום
א אירילה New member 4/10/09 #11 מחר בצהרים יהיה לנו מקום כשר המקום המוצע אינו כשר ולכן מחר בבוקר אערוך סיור במקום ואודיעכם כשאחזור הביתה. יהיה כשר - רק סבלנות!!! אבל יהיה. גרשון
מחר בצהרים יהיה לנו מקום כשר המקום המוצע אינו כשר ולכן מחר בבוקר אערוך סיור במקום ואודיעכם כשאחזור הביתה. יהיה כשר - רק סבלנות!!! אבל יהיה. גרשון