נווארה או ואגו

amit nitzan

New member
נווארה או ואגו

אני מתלבט בין נווארה לואגו החדש יש לכם המלצה?

נאווארה אישית יותר אהבתי, וויגו זה

טיוטה! פחות נוח, יותר סחיר. סה``כ העלת שתי מתמודדות קשות, נאווארה יותר נוחה ויותר מרשימה לדעתי,

kfirba

New member
וגם יותר יקרה בעיקר!!

הויגו החדשה עם מנוע 3.0 אוטו מדהים וחזק. קח בחשבון אבל שהנאוורה היא ממש פאתפיינדר עם ארגז נוחות נסיעה מדהימה וסוסת עבודה! אני הייתי הולך על נאוורה

עשיתי סיבוב בנאוורה

זה טנדר GTI, נוסע כמו מטוס, נח ומפנק כמו רכב פרטי, אפילו מרווח נוסעים במושב האחורי... אבל! 1. הוא נמוך, 2. אין לו מהלך מתלים מתאים לשטח טכני. 3. ה 4X4 שלו משתלב אלקטרוני, ולי כבר קרה שהוא לא הסכים להשתחרר. 4. הנעילה האחורית שלו זה נחמד מאוד, אבל זה לא משפר את העבירות הלא מי יודע כמה של האוטו הזה בגלל זוויות בעיתיות 5. רכב מעולה לתת גז בשבילים פתוחים, לא לשטח טכני קשה. 6. לשטח טכני, אין כמו הטויוטה הילוקס עם שני סרנים חיים, שאת שכבר לא מייצרים איזה 8 שנים.

kfirba

New member
חוות דעת על הנאוורה

אני לא יודע איך היא בשטח טכני, היום נסעתי עליה 500 ק"מ עם עגלה טון וחצי מאחורה ואני רוצה להגיד שפשוט לא הרגשתי את העגלה האוטו הזה מדהים בכמות הכוח והוא ממש נוח, כאילו במקום שורת מושבים שלישית של הפאתפיינדר שמו ארגז, הוא מטוס ונוח ויש בו הכל והוא חזק בטירוף לקחתי רמזורים כמו אימפרזה טורבו עם עגלה מאחורה איזה רכב משו משו. חוץ מזה נכנסתי איתו קצת לשבילים פתוחים ובוץ והרכב מצוין!!! יותר מזה לא יכול להגיד.

למעלה