נוהל פתיחה באש

מתנדב...............

אם היית בשטח- אתה היית נתקל במצב כזה מה היית עושה? איך היית פועול במצב כזה אני מדבר על ראיית שטח? חוצמיזה שיהיה לך אחלה של שבוע

alomm

New member
שאלה

האם בבסיס יש גז מדמיע שאני יכול לקחת או..... שאני צריך לקנות?

כפי שידוע לי

בזמני איך גז מדמיע-לפי דעתי אתה יכול לקנות אני מסתובב אם אקדח גז מדמיע ו2 מיכלים של התזה רגילים אני יתן לך את חוות דעתי אם אתה הולך לקנות גז התזה מצוין לך על החברת גז "self-defender- זאת חברת גמ"ע מעולה זה גז פילפל שאתה מכוון על האדם זה מטיז חומר אדום שלט יורד ממך רק ביום המוחורת אני תמיד משתמש בזה ובז השני של חברת-statue of uberty body protect-זאתי חברה מעולה המלצה שלי-אתה יכול לקנות תמיכל התזה וגם תאקדח אני מקווה שעזרתי לך יום נעים רועי

אמממממממממ כנס אחי

בדקתי את זה לאיזה מרחק אם האקדם אם הספרי האדום-הלכתי לכיון אחר כך חחחחחחחחחחח ונחנקתי חחחחחחחח כן זה חוקי אבל עיצה שלי אני מכיר מישו ששלף את זה בגן העיר קרא לחבר שלו שמאבטח בעיר שלי הוציא תאקדח שלו החבר שאם האקדח גז פיתאום אתה רואה מדורניקים חחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה ממש מצחיק שלפו עליו תנשק חיילים שהיו באיזור ראו הת זה הכניסו מחסנית להכנס ורצו לכיוון מה התברר שזה היה אקדח גז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אז עיצה שלי אל תשלוף את זה ברחוב בעיקרון זה חוקי יום נעים רועי

שלום30

New member
אני קצת מוטרד מההתלהבות לירות

על אנשים חיים. ליטול חיי אדם זה דבר חמור חמור מאוד ועצוב. ומאידך אם יטלו את חייכם שלכם זהו דבר חמור מאוד ועצוב. תמיד תזכרו את זה שמעטים המקרים בהם היה צורך לשוטר או מתנדב, לירות על אדם אחר (מלבד מחבלים וטרוריסטים) ככה שאני לא מוצא לנכון לשכנע ולדבוק במורעלות לירי בנשק על אחר ובנחישות המוזרה הזאת. ואל תושפעו מהמילים הקלות שזרמו כאן בפורום בנוגע לירי באחרים. תמיד תיהיו זהירים כי רק אתם אחראים לעצמכם ואתם תשבו בכלא אם תטעו בשיקול דעת או אם יקבע שטעיתם בשיקול הדעת. לא קל לדעת שהרגתם אדם שאולי מהספק היה מגיע לו לחיות. גם בזמן התלמוד שהיה בית דין בשם סנהדרין ואם הסנבדרין הרגו אדם אחד אפילו פעם ב 70 שנים !!!!!!!!!!!!!!!11 נקראה סנהדרין רוצחת. בקיצור אל תחפשו להרוג ולא תבואו לידי זה אם תחפשו והראש שלכם יהיה מלא בנושא הזה - אתם יכולים בלי כוונה למצוא הרבה סיבות רעות ושגויות.

שלום30

בצדק- אתה צודק 100% כי כל המוסיף גורע אני מדברים ונתחנים על אותו נושא בקיצור אני יעשה פה על פי מה שלמדו אותי מהמב"ס שלי יש תהוראת פתחיה באש תפנימו את זה טוב כי חבל שיהיה לכם באלגן אם זה -אנחנו לא כמו ב ארה"ב -לא כל דבר פותחים באש זה מדינה וזה מדינה ויש במישטרה חוקי ברזל בדברים אלו זהו שלום אחי תתקן אותי אם טעיתי

שלום תראה אחי

כל אחד לומד ממה שהוא יודע וכיצד הוא פועל בשטח כמה שלומדים תתפקיד יש יותר ידע ואמינות

למעלה