נוהג נפסד...

tvrui10

New member
נוהג נפסד...

מידי פעם קם לו חבר/חברה בפורום ומתחיל בקיטורים וגידופים,מודיע על קללות ונאצות שחטף,עלבונות שספג, בקיצור לאדם מן הצד נשמע כאילו מלחמת עולם שלישית בפתח.. ואנו הרוב הדומם,עומדים תמהים על פרץ הרגשות,לא מבינים מי נגד מי,למה ובשל מה הוויכוח. אז הרשו לי להביע מספר משפטים בנושא.. אני אחרון שאוהב לטאטה וויכוחים מתחת לשטיח,אבל אם מעלים אותם על פני השטח,אז בבקשה ,עם כל הפרטים כדי שלא נרגיש כאורחים. ואם מדובר עניין אישי/פרטי ,ישנן דרכים אחרות לנהל אותם. כבר עברתי פורום אחד או שניים בהם התנהלו מלחמות גוג ומגוג מתחת לפני השטח,כשמרבית החברים לא מבינים על מה המהומה,הרגשה לא נעימה לכל הדעות. אז אנא.. רוצים לריב.. בבקשה, תנו את הפרטים..ונשתתף בחגיגה.. אחרת..אל תציקו לנו במשפטים עלומים,שאיש חוץ מהצדדים הנוגעים בדבר לא מבין אותם.

אלמרה

New member
אני חושב שצריך דבר אחר.

"מכונת אמת" דמיינו בילדותנו למה שלימים פותח כ"פוליגראף" מכשיר פשוט ביותר הדוגם דופק, קצב נשימה ומוליכות העור - וקובע האם האדם דובר אמת או שקר. "גלאי טרולים" - שכלול נוסף ל"מכונת האמת" ויש לנו אחלה פתרון! לא יוכנסו לפה טרולים שכשלו בבחינה של הגלאי הזה ולא נגיע בכלל למצבים כאלה. צריך להעביר את כל הנרשמים לתפוז בבחינת הכניסה ובזמן ההרשמה בכדי להבחין בנטיות הללו של כמה חארות, וזהו, לא יהיו לנו הפרעות ולא בטטות שלוקות ואף לא חלאה מזן דומה!

jud1001

New member
אלמרה.."מכונת אמת"..../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif

מי זקוק לה למכונה הזותי?. הרי אתה ואני ועד מספר גולשים/ות.. יודעים ב ד י ו ק למי אנו מכוונים.. לאלה שמגיעים/ות בזחילה במסווה של ברכה..עלאק יפי/ות נפש.. ואילו רק היו מבינים/ות/ות/ות.. כמה זה מאוס ושקוף..

טאKילה

New member
ג'ודי...

אין כאן זוחלים במסווה, צריך להפנים שברכות באות מלב, במיוחד באותו שרשור מרגש ועצוב. שבת שלום

שמים1

New member
לעיתים צריך התעלות נפש ../images/Emo141.gif

לגשר על מחלוקות ולדעת מתי לתת חיבוק ומילה טובה. וכאשר עושים זאת צריך לדעת לקבל את המילה בדיוק בכוונה הכנה בה היא ניתנה.

jud1001

New member
שמיים טאקילה..חיבוקים ומילים ../images/Emo41.gif

מהרצון לחלוק לתת כתף. גם ברע וגם בכיף.. מהיכן הם מגיעים ? גשרים בין אנשים.. במימד הזמן נימדדים.. כנות ואמת קיימות אם אכן.. הבחינה אמרה כי כן.. אינני מעידה על עצמי.. מהו החומר ממנו קורצתי.. יעידו על כך חברי.. אוסיף רק ואציין ידידי.. חוסר תום לב רע בעיני...

שמים1

New member
גו'ד יקרה ../images/Emo141.gif

אני מוצאת את הגשר הזה בין המילים ובין אנשים גם כאשר פוגעים בי וחושבים שאני רכה מדי וסלחנית. מכאן נקודת מבטי ותשובתי לך אכן שונה , אני חושבת שמילה חמה והשתתפות בצער צריכות להתקבל באופן הכן ביותר , ואני רואה בהם התעלות מעל לכל המחלוקות והכעס. אין בתשובתי לפגוע בך בצורה כל שהיא , אני פשוט חולקת מעט עלייך .

jud1001

New member
שמיים..מחלוקות ודעות אחרות ../images/Emo41.gif

על איך צריך או לא צריך להעשות.. זה בסדר וזה אפילו בריא.. כי הרי איננו כותבים מול הראי.. לכל אחד מאיתנו דרכו להבעה.. מי במילה כתובה מי בשירה.. מאחורי כל כותב קשורה נשמה.. נשמה ועולם מלא בתוכה.. מחלוקת אינה דרכי..מעולם לא הייתה ובגילי מין הסתם גם לא אשתנה.. אהבתי לחלקת אלוהים הקטנה הזו היא היא שמובילה אותי..

אלמרה

New member
ג'וד יקרה - חברים וחברות!

לרגע אני תוהה למה היינו צריכים להגיע לכל זה ומשוכנע כי זו רק אי הבנה. אני רוצה להבהיר - אני לא נפגעתי מכלום ואני לא רציתי שחלילה מישהו יפגע כאן. עתה משהובהרו הדברים ומניחים את דעת כולם וברוח ההתפייסות הזו שבטאה ג'וד היקרה בדבריה הכנים, אני מציע לסכם במילה אחת: תודה: על שהבעתם את רגשותיכם והשתתפתם וחלקתם ובעיקר הבנתם שאת אי ההבנה הרגעית ניתן לבלום ולא להסלים חלילה כי הפורום היקר הזה שייך לכולנו ובו אנחנו מבלים ומבטאים גם רגשות ולעיתים בשל המסך השטוח וחוסר היכולת להביע גם דברים שמעבר למלל, חלות תקלות. שבת שלום וברכת חברים אמיצה לכולם! אוהב אתכם!

jud1001

New member
אלמרה ידידי..זו אהבה ../images/Emo41.gif

שנמשכת כבר זמן רב.. אהבה לכבוד האדם שבך.. אהבה לאמת שבך.. אהבה שמתועדת בכתובים שכאן ושם.. אני חוזרת במכונת הזמן תוהה על בניית החברות הזו.. ועל הלמידה לאהוב אותה...אותך.. חברות אמת שלא תסולא בפז..

אלמרה

New member
מוסמק ומוחמא... ג'וד יקרה.

חברה יקרה מאוד אישה מתוקה ועדינה רגישותך היא שם דבר. הקשר בל-ינותק בינינו ישאר חזק ואיתן ויציב. תודה לך על הכל, חיבוק ונשיקה לך מקרב לב.

אוקיי אהרון.

האם התכוונת אלי ואל פוסט התרנגולות?< כי אם כן, אין לי בעייה, חכה שנייה, ואומר לך מהיכן זה בא.

האני בנדל

הגיבה בשרשור שסולטן פתח לגבי הטריוויה. ראית כמה זה לא חשוב ולא מרכזי כעת? ואת מי זה מעניין בכלל למען השם?????????????????????????????????????? בברכת: אני מסרבת להיות תרנגולת, ואתה? מפוזרת

tvrui10

New member
אם הבחירה בין

להיות או לא להיות תרנגולת (האמת שאני מכיר בחירות מוצלחות יותר) אז מעדיף להיות תרנגול בלול של תרנגולת.. לא אגיב על השאר (גם לא בציניות), מפאת השעה המאוחרת.... וכדברי אלופי צהל המהוללים: "אגיב בזמן ובמקום שאקבע"

אין צורך להגיב אהרון.

את הנזק כבר עשית. כלומר גררת אותי לעשות אותו. האני כתבה משהו, שלא הייתה בו כל כוונה רעה, וזה היה ברור לי לחלוטין מלכתחילה. אבל המילה תרנגולת העלתה בי את הפוסט ההוא. ולכן כתבתי אותו. השטות המטופשת ארעה כשרציתי לרצות אותך וכתבתי לך מאיין בא הרעיון. מה שאתה עשית, ועשית זאת בחכמה, שאני מכנה "מאניפולטיבית" היה להכניס אותי ללול בלי לרדוף אחרי אפילו. ועל כך לא תבוא על הברכה. ואני טפשה. קורה.

tvrui10

New member
אומר רק 2 דברים

א. את רחוקה מהיות טיפשה ,שאם כן לא הייתי מגיב לך. ב. אני חף ממאניפולטיציות כל שהן (ולפעמים אני מצטער על כך). אבל אני מודע לאי ההבנות שדברי מעוררים לפעמים, בעיקר למי שלא מכיר אותי.. ולכן אצעד צעד אחד לאחור..

tvrui10

New member
נפלו 2 שגיאות כתיב בנאמר לעיל

אבל סומך על האינטילגנציה שלך.

לאאאאאא לזוז

אני לא הבנתי.......אני נפלתי בפח שלא בהכרח אתה טמנת. לא קרה כלום. גם אני לא מובנת לעתים קרובות, יען כי צינית אמתך. אז אני מבינה את זה [אה? איזה פראדוכס נחמד? תודה]

טאKילה

New member
בואנה תרגעו...

כולם וכולן מקסימים מקסימות, חד"ל אש היידה חיבוקים ונישוקים. שבת קסומה לכולנו
אוהבתותכם

אלמרה

New member
אההה ואני בחרתי להיות בלול של....

תרנגולי הודו. כן! זה היה בשנות הצנע בילדותי ואז כל משק בית החזיק בחצר איזו תרנגולת מטילה וגידל עגבניות בערוגה... אצנו היה לול מעורב של ברווזים, תרנגולות והודו אחד או שניים ואני אהבתי מאוד את ההודו. מאז אני גם מרגיש נוח מאוד בלולים של... כל דבר העיקר שיהיה ממין נקבה.

למעלה