נודע לי כעת

נודע לי כעת

שרון קיבל כנראה לפני האירוע הזה 3 מדללי דם בו זמנית. 2 זריקות קלאקסן ליום,קומאדין בכדורים וגם אספרין. אם זה נכון-זו הריגה של ממש. במקרה,לצערי אני קצת בעינינים בנושא זה,מהכרות קרובה אך לא מנסיון אישי.זו פעולת חבלה וסכנת נפשות. ראשית על הקומאדין אין שליטה טובה מבחינת האיזון.על כל אחד זה משפיע שונה.לוקח שבועות לאזן את המינון. בסוף עוד ימנו ועדת חקירה,איך קרה ששרון היה בעצם זרוק באיזו שוחה לגורלו בלי צוות הליקופטרים המוכנים להזנקה לסורוקה כמובן,ובלי מדיניות ברורה מה עושים אם קורה לו משהו בחווה. אפילו רופאו אישי לא היה שם,למרות האירוע הקודם ולמרות הצינטור שלמחרת. רופאו האישי היה באזור המרכז. לדעתי-זו בושה גדולה ויתכן שבגללה הוא לא יצא חי.

גל ים..

New member
לי לא נודע כלום אבל רק שאלה אחת יש

לי איך לכל הרוחות נותנים לאדם בן 77 לצאת הביתה אחרי יומיים מבית החולים ולא אומרים לו תשמע בחור אתה לא בן 16,תנוח קצת תאגור כוחות יש לפניך צנטור שגם את זה הרופאים החכמים אמרו שזה שום דבר..אפשר לחשוב שמדובר לפחות באיזה סתימת חור בשן או מקסימום עקירה...זו הבושה האמיתית ובהחלט יש צורך לבדוק מי האחראי על השערוריה הזאת..ועוד דבר איך לכל הרוחות הרופא שלו ,לא אומר לו שמשקל 154 קילו הוא נמצא בסכנה??????יום העבודה של שרון התחיל בשעה 5.30 בבוקר והסתיים כמעט בחצות ואיש לא חשב ליידע אותו או לנסות להסביר לו שבגילו הוא זקוק למנוחה אחרי כל מה שהוא עבר.. מוזר תמוה ובעיקר מעורר הרמת גבה על הניהול הכושל והעברת המדיע של הרופאים כלפי ראש ממשלה בפרט וכאזרח ...

למעלה